-üstteki ii bi uye:)
-kısa film mi?o ne ki? izlediim en kısa filim konkunç bi filimdi cok kısa surmustu hiç sewmemiştim onu soruyosan:)
-alttaki yeşil saç mı mor saç mı?
-üstteki bana mülaim dedi ama ben onu cok taswip ediorum ben sewiom onu:)
-mortıl kombat! al sana finiş him hatta! (mülayim ne demek??)
-alttaki posterlerim duwara yapışmıyo düşmee basladılar?sence benden sıkıldılar mı?
üstteki mülaim senin gibi cicicici bakan yavrucaklara denir:D
posterlerin senden sıkıldı mı?bilmem ama düşmemesi için sakızla yapıştır mesela ya da saddam bantı falan kullan:D
alttaki ben haftasonu iskenderruna mı gidiyim istanbula mı
- yani welet=mülayim ole mi?peki üstteki nese
- iskenderuna git yhaa istanbula hep gidersin saten?
- alttaki ben emesen live space'i kullanamıyorum yau
üstteki pek bi vessikalık yahu:D
bilmiom nie çalışmıyo sipeysin ben çıkıyorum uyku vaktim geldi ..alttaki rüyanda beni gör olar mı?iyi geceler herkese güle güle
üsttekini de ben hatırlıyorum geçen seneden ama diğer arkadaşlarım yoklar hiç biri hem de:(hep beraber çıkmışlar siteden:(..
bu akşam erkenden uyumalı dinlenmeli güzel güzel rüalar görmeli her akşam bilg başında oturmaktan kıçımız dikdörtgen olmamalı:)..
alttaki sen biliyomusun nie benim arkdaşlarımın hepsi birden terketti siteyi?
-üstteki yeni üyemiz tanımadıım için bi ton laf yemiştim
-oldum yaa hemde nası! allaam cok zewkliydi yah:)
-alttaki bi gün içinde rutin olarak neler yapıosn?
ya ama ben okadar da azarlamadım ki
bana ne yaa ben de sarhoş olmak istiom ama olamıorum ya
rutin olarak hergün sabah 7de kalkar hazırlanır işe gider akşam 6 ya kadar bitmek tükenmek bilmeyen işlerimi, tasarımlarımı yapar,
yorgun argın eve dönmeye çalışırken istanbul trafiğinde daha da beter yorulur, sonra biraz nette takılır ve uyurum
-aa pirofiterol de tatlı dimiii ya keşke diyil de acaba we sanki çok kullanırım..
- alttaki korkularından kaçar mısın yoksa onların ustune mi gidersin?
üstteki sağlam bi abimiz herhalde sanırsam.
alkol diyim ben hatta rakı diyim olar mı
alttaki seversen üüzüşürsün üzersen sevilirsin sen buna katılıyomusun
-üsttekini henüz tanımıyorum ..
- ya ne lamborginhisi ne ferrarisi karawan yau olsa da sole dolussak 30 kişi gezsek surekli ohh mis:)
-alttaki siyah we sarı birbirine yakışıyo mu sence?yoksa siyah we mor'u mu tercih edersin?yada başka bişey?