Güzel isveç imin bir güzel gurubuu daaaa çok verimli ülke mahşallah!!!ilk the clarion call parçasını dinledimde kendimden geçmiştim acaip ii çalıolar ensturman olarak gerçekten işlerinin ehliler dinledinizde görüceksiniz gurubun tarzına gelince Heavy/Power METAL imza attıkları albümler ise şunlar...
Chapters From A Vale Forlorn
Wings Of Serenety
Grime vs. Grandeur
Sceptre of Deception
slm da sölee ne sölicen bilmiorum ama neyse konu çok saptıı bide falconer gibii önem verdimm bii gurubun sayfasında heleki kendim açtım makara yapılmasını istemiorumm yeter daa gurubu bilip tanıyan yazsın...
ney lan ezik mi sandınız siz beni
nese bi kaç şarkıalrını biliroum wings of serenity,the clarion call bide şey portals of light eer aynı gruptan bahsediosak
"Angelo rotto//psykhe"::Ho affrontato quando lo avete lasciato...
balgam yazdı:ney lan ezik mi sandınız siz beni
nese bi kaç şarkıalrını biliroum wings of serenity,the clarion call bide şey portals of light eer aynı gruptan bahsediosak
4 albümü de var bende....off a.q...power budur işte....bitiyom ben bunlara...power metal ne derseniz...işte budur....dinlesin herkesler
ben at siqtim kavun siqtim milangaza incir diktim çöp tenekesinde doğdum armut yedim cırcır oldum senden başka benden başka ondan başka bundan başka şundan başka biri oldum
ben at siqtim kavun siqtim milangaza incir diktim çöp tenekesinde doğdum armut yedim cırcır oldum senden başka benden başka ondan başka bundan başka şundan başka biri oldum