Evlilik Öncesi Cinsellik
- zeytnlykmyedi
- Üye

kız arkadasımda bekaret sartı aramam...bakire olmamak demek herkesle yatıp kalkmak demek degildir...4eksi1esittir3 yazdı:herkesle yatıp kalkmıs bi kız arkadasın olsun istermısın...jonnathan yazdı:2. 3. 4. el ne demektir ya?araba mı mal mı bu?4eksi1esittir3 yazdı:2. 3. 4. el hatta daa fazla bı kız arkadsım olmasını istemezdım
sleeping with the earth my dying bride
- 4eksi1esittir3
- Üye

sen bana 2.3.4. el nedemek die sordun sadece bende cewap verdım sana.. herkes senın gıbı deıl işte anlatmak istedıım o... bnm için önmeli deel derler ama içten içe zehir gibi salgılanır o kızkançlık sen arada çıkmıssın işte..jonnathan yazdı:kız arkadasımda bekaret sartı aramam...bakire olmamak demek herkesle yatıp kalkmak demek degildir...4eksi1esittir3 yazdı:herkesle yatıp kalkmıs bi kız arkadasın olsun istermısın...jonnathan yazdı:2. 3. 4. el ne demektir ya?araba mı mal mı bu?
lal la la la la la
her insan-her erkek aynı degildir,bunu genellemek yanlıs,hele karsı cinsten biri olarak...bence bir bayandan bahsederken 1. 2. 3. el demek,ona mal demekten farksız cunku malın 1. 2. eli olur...bana gore bekaret beyinde olmalı...o zara bu kadar guvenirseniz,hayatınızın en buyuk kazıgını yeme ihtimalinizde yanında gelir...4eksi1esittir3 yazdı:sen bana 2.3.4. el nedemek die sordun sadece bende cewap verdım sana.. herkes senın gıbı deıl işte anlatmak istedıım o... bnm için önmeli deel derler ama içten içe zehir gibi salgılanır o kızkançlık sen arada çıkmıssın işte..jonnathan yazdı:kız arkadasımda bekaret sartı aramam...bakire olmamak demek herkesle yatıp kalkmak demek degildir...4eksi1esittir3 yazdı: herkesle yatıp kalkmıs bi kız arkadasın olsun istermısın...
sleeping with the earth my dying bride
- 4eksi1esittir3
- Üye

mal demek istemıyorum tabıkıde ama herkesle yatıp kalkan kızların bnm cinsten olması utanç verıcı yediremıyorum onlara osekılde ifade edıyorum onları bana karsı korumaya kalkma ya bunlarla hiç karsılasmadın yada daha farklıjonnathan yazdı:her insan-her erkek aynı degildir,bunu genellemek yanlıs,hele karsı cinsten biri olarak...bence bir bayandan bahsederken 1. 2. 3. el demek,ona mal demekten farksız cunku malın 1. 2. eli olur...bana gore bekaret beyinde olmalı...o zara bu kadar guvenirseniz,hayatınızın en buyuk kazıgını yeme ihtimalinizde yanında gelir...4eksi1esittir3 yazdı:sen bana 2.3.4. el nedemek die sordun sadece bende cewap verdım sana.. herkes senın gıbı deıl işte anlatmak istedıım o... bnm için önmeli deel derler ama içten içe zehir gibi salgılanır o kızkançlık sen arada çıkmıssın işte..jonnathan yazdı:kız arkadasımda bekaret sartı aramam...bakire olmamak demek herkesle yatıp kalkmak demek degildir...
lal la la la la la
- annabel_lee
- Müdavim Üye

2. 3. 4. el?hoş deil ya bu tabir,ne kadar da basitleştirmişsin olayı.görüşünü açıkladıktan sonra insanlardan saygı bekliyosun,tam tersini düşünenlere sen saygı gösteriyo musun peki??görüldüğü üzere pek saygı duymuyorsun,hatta onlara 2. 3. el gibi iğrenç sıfatlar bile yakıştırabiliyosun.kimsenin fikrine katılmak zorunda deilsin ama saygı göstermek zorundasın,karşındakinden de saygı görmek istiyorsan tabi..4eksi1esittir3 yazdı:ben erkek olsam 2. el bi kız istemem.. belki cok kızanlar olcak aranızda ama benim görüşüm
yani baskalarıyla yatıp kalkıp gelmesını hıc istemem ben kız olduum halde tam tersını savunmam gerektiini soleyen cok oldu bakireliiin önemli olmadııını soleyen cok oldu... yalan hepsi ya bence en önemsencek seylerden biri dediiim gibi 2. 3. 4. el hatta daa fazla bı kız arkadsım olmasını istemezdım ilk cinselliini ewlenınce bnmle yasaması
mükemmel olurdu.. ölede olcak
bide sole bişe var bazı erkekler sunu der
ya ben senı sewıom ne önemi var bakire olup olmadııının..
ama içten içe ya bu kız başkasıyla beraber olmus ..
nası bukadar basıtmı kestırıp atmak o erkeege hergun koyar ya yanlışmı düşünüom
tamamen katılıyorum.. bi bayan olarak kendi hemcinsine nasıl olurda 2. el gibi bisey diyebilirsin ki.. belki bi hata yapmıstır ya da belki yapmamıstır bu onu mal seviyesine getirmez.. ayrıca ne olursa olsun bunun adam gibi bi ifade edilis sekli vardır, 2. el demek kesinlikle saygısılıkgokchee yazdı:2. 3. 4. el?hoş deil ya bu tabir,ne kadar da basitleştirmişsin olayı.görüşünü açıkladıktan sonra insanlardan saygı bekliyosun,tam tersini düşünenlere sen saygı gösteriyo musun peki??görüldüğü üzere pek saygı duymuyorsun,hatta onlara 2. 3. el gibi iğrenç sıfatlar bile yakıştırabiliyosun.kimsenin fikrine katılmak zorunda deilsin ama saygı göstermek zorundasın,karşındakinden de saygı görmek istiyorsan tabi..4eksi1esittir3 yazdı:ben erkek olsam 2. el bi kız istemem.. belki cok kızanlar olcak aranızda ama benim görüşüm
yani baskalarıyla yatıp kalkıp gelmesını hıc istemem ben kız olduum halde tam tersını savunmam gerektiini soleyen cok oldu bakireliiin önemli olmadııını soleyen cok oldu... yalan hepsi ya bence en önemsencek seylerden biri dediiim gibi 2. 3. 4. el hatta daa fazla bı kız arkadsım olmasını istemezdım ilk cinselliini ewlenınce bnmle yasaması
- 4eksi1esittir3
- Üye

kime saygısızlııım oldu sizler arasınde.. bana soylermısın??gokchee yazdı:2. 3. 4. el?hoş deil ya bu tabir,ne kadar da basitleştirmişsin olayı.görüşünü açıkladıktan sonra insanlardan saygı bekliyosun,tam tersini düşünenlere sen saygı gösteriyo musun peki??görüldüğü üzere pek saygı duymuyorsun,hatta onlara 2. 3. el gibi iğrenç sıfatlar bile yakıştırabiliyosun.kimsenin fikrine katılmak zorunda deilsin ama saygı göstermek zorundasın,karşındakinden de saygı görmek istiyorsan tabi..4eksi1esittir3 yazdı:ben erkek olsam 2. el bi kız istemem.. belki cok kızanlar olcak aranızda ama benim görüşüm
lal la la la la la
- zeytnlykmyedi
- Üye

- annabel_lee
- Müdavim Üye

senin gibi düşünmeyenlere tabiki.seninkilerin tam tersi görüşlere sahip bi insanın,düşündükleri doğrultusunda bi yaşam sürdüğünü düşünürsek senin bu sölediğin o insana yapılmış bi hakarettir.eğer katılmıyorsan yanlış buluyorsan bişileri bunu bu şekilde ifade etmen yanlış.düşündüklerine hiç bi şekilde katılmıyorum ama bunları tartışmıcam çünkü umrumda deil.benim yanlış bulduğum senin kullandığın kelime.2.3. el diyerek insanlara neyi yakıştırdığını bi otur da düşün bakalım,saygısızlık olmuş mu olmamış mı?4eksi1esittir3 yazdı:kime saygısızlııım oldu sizler arasınde.. bana soylermısın??gokchee yazdı:2. 3. 4. el?hoş deil ya bu tabir,ne kadar da basitleştirmişsin olayı.görüşünü açıkladıktan sonra insanlardan saygı bekliyosun,tam tersini düşünenlere sen saygı gösteriyo musun peki??görüldüğü üzere pek saygı duymuyorsun,hatta onlara 2. 3. el gibi iğrenç sıfatlar bile yakıştırabiliyosun.kimsenin fikrine katılmak zorunda deilsin ama saygı göstermek zorundasın,karşındakinden de saygı görmek istiyorsan tabi..4eksi1esittir3 yazdı:ben erkek olsam 2. el bi kız istemem.. belki cok kızanlar olcak aranızda ama benim görüşüm
- 4eksi1esittir3
- Üye

teşekkür ederiz iyi günler.. bir prooramın daa sonuna geldık yüzyıllardır süren tartışma yine sonuçlanamadı üzgünüz.. hoşcakalıngokchee yazdı:senin gibi düşünmeyenlere tabiki.seninkilerin tam tersi görüşlere sahip bi insanın,düşündükleri doğrultusunda bi yaşam sürdüğünü düşünürsek senin bu sölediğin o insana yapılmış bi hakarettir.eğer katılmıyorsan yanlış buluyorsan bişileri bunu bu şekilde ifade etmen yanlış.düşündüklerine hiç bi şekilde katılmıyorum ama bunları tartışmıcam çünkü umrumda deil.benim yanlış bulduğum senin kullandığın kelime.2.3. el diyerek insanlara neyi yakıştırdığını bi otur da düşün bakalım,saygısızlık olmuş mu olmamış mı?4eksi1esittir3 yazdı:kime saygısızlııım oldu sizler arasınde.. bana soylermısın??gokchee yazdı: 2. 3. 4. el?hoş deil ya bu tabir,ne kadar da basitleştirmişsin olayı.görüşünü açıkladıktan sonra insanlardan saygı bekliyosun,tam tersini düşünenlere sen saygı gösteriyo musun peki??görüldüğü üzere pek saygı duymuyorsun,hatta onlara 2. 3. el gibi iğrenç sıfatlar bile yakıştırabiliyosun.kimsenin fikrine katılmak zorunda deilsin ama saygı göstermek zorundasın,karşındakinden de saygı görmek istiyorsan tabi..
lal la la la la la
- annabel_lee
- Müdavim Üye

bekliyordum zaten böyle bi cvp.bravo sana hep böle devam et.güle güle4eksi1esittir3 yazdı:teşekkür ederiz iyi günler.. bir prooramın daa sonuna geldık yüzyıllardır süren tartışma yine sonuçlanamadı üzgünüz.. hoşcakalıngokchee yazdı:senin gibi düşünmeyenlere tabiki.seninkilerin tam tersi görüşlere sahip bi insanın,düşündükleri doğrultusunda bi yaşam sürdüğünü düşünürsek senin bu sölediğin o insana yapılmış bi hakarettir.eğer katılmıyorsan yanlış buluyorsan bişileri bunu bu şekilde ifade etmen yanlış.düşündüklerine hiç bi şekilde katılmıyorum ama bunları tartışmıcam çünkü umrumda deil.benim yanlış bulduğum senin kullandığın kelime.2.3. el diyerek insanlara neyi yakıştırdığını bi otur da düşün bakalım,saygısızlık olmuş mu olmamış mı?4eksi1esittir3 yazdı:kime saygısızlııım oldu sizler arasınde.. bana soylermısın??
- zeytnlykmyedi
- Üye

2.3. el olayı fena uzadı..bence yanlış kullanılan bi laf degildi..bir çok lafın kısaltılmasıydı..en basit örnegini veriyim..ben bi erkele birlikteyken..cinesllik bazda alına bilir..bi başka erkekle cinsel yaşam süren kızlar için 2.3.4.18. el lafını kullanırım...gayet mantıklı olur....bunu genellemeden..layık olan herkez için sokaktaki yada okuldaki yada işteki farketmez sosyal yada asosyal insanlar kullanır..yanlış bi tabir degil
gitmem gerek...yaşamam gereken bi ölüm var...
- 4eksi1esittir3
- Üye

konuyu kapatmamız gerkiodu dewam edılcek gıbı deil gökce şöle düşünsene bide zıt görüsler olmadııgı zaman dünya ne b.ktan olurdu herkes aynı düşüncede.. berbat nese.. konuya dönmek gerekırse herkes bı tepki gösterdi sıze gore fena bı kelıme kullandım evet kabul edıorum fena bı kelımeydı ama sadece hakedenlere soledım zaten..üzgnm yanı bukadar uzucaanı sanmazdım en iyisi.. kapatmak konuyu sunuda ekliiim düşümcemin arkasındayım cok kızıosunuz ama bana dooru gelen bu .. bukadar yeter bugünlük bence.. olmamış sayalım ..hoscaklıngokchee yazdı:bekliyordum zaten böyle bi cvp.bravo sana hep böle devam et.güle güle4eksi1esittir3 yazdı:teşekkür ederiz iyi günler.. bir prooramın daa sonuna geldık yüzyıllardır süren tartışma yine sonuçlanamadı üzgünüz.. hoşcakalıngokchee yazdı: senin gibi düşünmeyenlere tabiki.seninkilerin tam tersi görüşlere sahip bi insanın,düşündükleri doğrultusunda bi yaşam sürdüğünü düşünürsek senin bu sölediğin o insana yapılmış bi hakarettir.eğer katılmıyorsan yanlış buluyorsan bişileri bunu bu şekilde ifade etmen yanlış.düşündüklerine hiç bi şekilde katılmıyorum ama bunları tartışmıcam çünkü umrumda deil.benim yanlış bulduğum senin kullandığın kelime.2.3. el diyerek insanlara neyi yakıştırdığını bi otur da düşün bakalım,saygısızlık olmuş mu olmamış mı?
lal la la la la la
- annabel_lee
- Müdavim Üye

hmm işte yeni bi tartışma konusu doğar o zaman burdan da,"kim bu lafa layıktır kim değildir?" falan filan böle uzar gider..tamam siz kullanın o zaman,bana göre yanlış.gördüğüm yerde tepkimi veririm..sonzeytnlykmyedi yazdı:layık olan herkez için sokaktaki yada okuldaki yada işteki farketmez sosyal yada asosyal insanlar kullanır..yanlış bi tabir degil
- zeytnlykmyedi
- Üye

ya 3 arkadasım çok güzel söylemişsiniz.Bir de şu var kişinin bağımsız olması yani birey olarak kendini kendine saklaması gerekir ,yani mesela birbirine çok bağlanan insanlar var,bunlar kendi kişiliklerini zamanla yitiriyorlar ve bunların evli değillerse ayrılma riskleri var ( evlilerken de var ama en azından kendinizi güvence altına alıosunuz) ve kızlar özellikle korumasız , güvensiz kalıyorlar .Bu namus meselesidir,namus hem müslümanlar için hem de istere müslüman olsun ister olmasın Türkler için çok mühimdir.
Yaşamın amacını sorgulamak lazım herşeyden önce. Tanrı'yı reddeden insanın aklından şüphe duyarım...
Ateistlerin önderi durumundaki bir prof. geçen sene tüm ateistlerden özür diledi ve matematiksel hesaplarına göre Tanrı'nın var olduğunu kabul etti.Tezleri yok artık...
Madem dünyevi yaşam Tanrı'nın bize sunduğu bir sınav, biz bize gönderilen rehberlere ve ellerindeki kitapların kurallarına uymak zorundayız.
Bu bağlamda evlilik dışı cinselliği doğru bulmuyorum.
Evlilik dışı cinselliğin yaygın olduğu toplumlar yozlaşmış, sapkınlaşmışlar...
Asıl toplumsal baskılar insanları sapkınlaştırır diyenler olacaktır elbette... Buyursunlar, yolları açık olsun
Ateistlerin önderi durumundaki bir prof. geçen sene tüm ateistlerden özür diledi ve matematiksel hesaplarına göre Tanrı'nın var olduğunu kabul etti.Tezleri yok artık...
Madem dünyevi yaşam Tanrı'nın bize sunduğu bir sınav, biz bize gönderilen rehberlere ve ellerindeki kitapların kurallarına uymak zorundayız.
Bu bağlamda evlilik dışı cinselliği doğru bulmuyorum.
Evlilik dışı cinselliğin yaygın olduğu toplumlar yozlaşmış, sapkınlaşmışlar...
Asıl toplumsal baskılar insanları sapkınlaştırır diyenler olacaktır elbette... Buyursunlar, yolları açık olsun
tanrının olduğu ispatlanamaz...
olmadığı da ispatlanamaz...
o yüzden buna "inanç" diyoruz..
matematik kesindir..2+2 nin 4 olduğuna inanmazsın.2+2nin 4 olduğunu bilirsin.bazı insanlar tanrının olduğunu bildiklerini idda etselerde tanrı bir inançtır.tanrısızlıkta aynı şekilde bi inançtır.bunun ispatı olmaz olamaz..
olmadığı da ispatlanamaz...
o yüzden buna "inanç" diyoruz..
matematik kesindir..2+2 nin 4 olduğuna inanmazsın.2+2nin 4 olduğunu bilirsin.bazı insanlar tanrının olduğunu bildiklerini idda etselerde tanrı bir inançtır.tanrısızlıkta aynı şekilde bi inançtır.bunun ispatı olmaz olamaz..
everybody knows what the blues is all about ;
it's a pain you can't live with
it's a woman you can't live without...
tek gecelik ilişkiler zaten insana mutluluk vermez...sadece anlık zevktir...
ama bi sevgiliyle yapılan bişiye ne denir bilmiyorum.buna karşı değilim ama "ben yaparım tabiki!" de demem...
ilerde karım olacak kadın eğer daha önceden bi insanla birlikte olmuşsa bu umrumda olmaz...o geçmişidir...bizim birlikte oluşturacağımız geleceğimiz önemli olan..
ama bi sevgiliyle yapılan bişiye ne denir bilmiyorum.buna karşı değilim ama "ben yaparım tabiki!" de demem...
ilerde karım olacak kadın eğer daha önceden bi insanla birlikte olmuşsa bu umrumda olmaz...o geçmişidir...bizim birlikte oluşturacağımız geleceğimiz önemli olan..
everybody knows what the blues is all about ;
evet yaa ne biçim bir tabirdir bu? zaten hiç bir kýzda kendi hemcinslerine mal muamelesi yapan biriyle birlikte olmak istemez. ayrýca sen nasýl ki ilk cinselliðin kendinle yaþanmasýný istiyorsan ayný þekilde bunu bir kýzda isteyebilir yani erkek yapar ama kýz yapamaz gibi bir durum söz konusu bile olamazjonnathan yazdı:2. 3. 4. el ne demektir ya?araba mý mal mý bu?4eksi1esittir3 yazdı:2. 3. 4. el hatta daa fazla bý kýz arkadsým olmasýný istemezdým
4eksi1esittir3 yazdı:ben erkek olsam 2. el bi kız istemem.. belki cok kızanlar olcak aranızda ama benim görüşüm
yorum yapılmaya bile değmez...utanç werici sözler...bi insan kendini we hemcinslerini ancak bu kadar aşağılayabilir...
sadece kaç yaşında olduunu merak ettim....
edison bile pişman...
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye

o kadar uzadýki bu konu resmen bazýlarý bekaret namustur diolar..namusun beyinde baþlayan biþi olduunu bilmeden..bikaç canlý örnek veriþim size kimileri birebir yaþadýðým kimileride arkadaþlarýmdan duyduðum olaylar..olaydaki ana karakterler kesinlikle bakiredir..yani kimine göre namusludur yani...bakýn size "1. el" tanýdýým kýzlardan ince laflar ve olaylar...
* bakireliðini ewliyken bozmak isteyen bi kýz : "ben bakireyim ve bakire kalmak ewlendiðim insanla bakireliðimi bozmak istiyorum..ancak ters ilþki yapabiliris..." bakireliiðini kocasýný saklýo...ama sadece bakireliini..
* bakireliðini kocasýný saklamayý isteyip þapýr þupur oral sex yapan bi dostumun sewgilisi var...ama sadece karþýlýklý oral sex yapýolar...yani hala bakire..n mutlu kocasýnaa...
* sewgilisini defalarca aldatan hemen hergün baþka erkeklerle gezen bizzat kendi dostlarým varr...ama bakire..þimdi aldatan insan mý namuslu bakire olanmý ?
* bakireliðini defalarca baþka erkeklerle yatarak bozan bi arkadaþýmýn ameliyatla zarýný diktirdiðine bizzat þahit oldum..
bunlara o kadar çok örnek verebilirimkii...aman haa arkadaþlar dikkat edin..."1. el" aldýýnýs karýnýs belki modifiyedir...yani size sadece bakireliðini saklamýþtýr ama sex in geriye kalan her türlüsünü yaþamýþtýr...peki ya bunlarý yapýp yapmýdýýný nerden bileceksinis ?
peki bakire die ewlendiinis sewgilinisin ewlendikten sora sizi aldatmasý olayýna nasýl bakýosunus ? namus die ewlendikleri kýzlar yapýo bunlarý...hergün okuoruss...
sewgililerinisi geçmiþiyle deil geleceðiyle yargýlayýn..bigün çok piþman olabilirsiniz..
* bakireliðini ewliyken bozmak isteyen bi kýz : "ben bakireyim ve bakire kalmak ewlendiðim insanla bakireliðimi bozmak istiyorum..ancak ters ilþki yapabiliris..." bakireliiðini kocasýný saklýo...ama sadece bakireliini..
* bakireliðini kocasýný saklamayý isteyip þapýr þupur oral sex yapan bi dostumun sewgilisi var...ama sadece karþýlýklý oral sex yapýolar...yani hala bakire..n mutlu kocasýnaa...
* sewgilisini defalarca aldatan hemen hergün baþka erkeklerle gezen bizzat kendi dostlarým varr...ama bakire..þimdi aldatan insan mý namuslu bakire olanmý ?
* bakireliðini defalarca baþka erkeklerle yatarak bozan bi arkadaþýmýn ameliyatla zarýný diktirdiðine bizzat þahit oldum..
bunlara o kadar çok örnek verebilirimkii...aman haa arkadaþlar dikkat edin..."1. el" aldýýnýs karýnýs belki modifiyedir...yani size sadece bakireliðini saklamýþtýr ama sex in geriye kalan her türlüsünü yaþamýþtýr...peki ya bunlarý yapýp yapmýdýýný nerden bileceksinis ?
peki bakire die ewlendiinis sewgilinisin ewlendikten sora sizi aldatmasý olayýna nasýl bakýosunus ? namus die ewlendikleri kýzlar yapýo bunlarý...hergün okuoruss...
sewgililerinisi geçmiþiyle deil geleceðiyle yargýlayýn..bigün çok piþman olabilirsiniz..
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..