Sevmediğiniz sinema oyuncuları
Sevmediğiniz sinema oyuncuları
Bugüne kadar hep sevdiğimiz ünlülerden bahsettik.Biraz da sevmediklerimizden konuşalım.Mesela benim sevmediğim kişiler sevdiklerimden çok.Sıralıyım:
1.TOM CRUISEEEEEE
2.Charlize Theron
3.George Clooney
4.LEONARDO DI CAPRIO
5.Halle Berry
6.Irak Savaşı'nı desteklediği için Bruce Willis
7.Sharon Stone
1.TOM CRUISEEEEEE
2.Charlize Theron
3.George Clooney
4.LEONARDO DI CAPRIO
5.Halle Berry
6.Irak Savaşı'nı desteklediği için Bruce Willis
7.Sharon Stone
-
Burhan_abi
- Müdavim Üye

- İletişim:
- no_fear_15
- Müdavim Üye

herhaldeveronique yazdı:yine de oynadıgı filmleri bilmeyen erkek yoktur herhalde moderator beyjonnathan yazdı:ki zaten paris hilton oyuncu degil...yurtdısının hulya avsarı gibi bisey oldu...veronique yazdı: +1
bu ikisine sinir oldugum kadar baska kimseye sinir olmuyorum, olamıyorum
sleeping with the earth my dying bride
- no_fear_15
- Müdavim Üye

-
Burhan_abi
- Müdavim Üye

- İletişim:
- zeytnlykmyedi
- Üye

birazda şey genc kızlarda taleb meselesii yapıyo..hani sorunca sevgiilin neye benziyo dediklerinde orlandoya demek istetiyo yaaa.... : )Fionbharr yazdı:Orlando Bloom ... Sinir adam ya ... Tmm belki iyi oyuncudur falan filan ama adam hep kasıntı hep kasıntı... I'm Will Turna' The Blacksmith of Port Royale
drew bary more kadına uyuzum..nedeninin bilimyom ama hem kontest tarzında karakter veriilyo..beceremiyo ya
gitmem gerek...yaşamam gereken bi ölüm var...
paris hilton zaten babasının parasıyla surekli bisey yapmayı deneyen bi kadın, bence egolarını tatmin ediyor bu yolla sadece..Edmond yazdı:paris hilton oyuncu değil.
bras pitt yakışıklı kadınların gözdesi bir adam olabilir.fakat bence yinede kaliteli bir oyuncu.(bkz.twelve monkeys)
brad pitt in son donemlerde cevirdigi filmler (bkz: mr and mrs smith) basarılı degildi bence..
ben bu kanal yedideki ve samanyolundaki dizilerde oynayan oyuncuları pek beğenmiyorum...
iğrenç oyunculukları var...hiç bişey yapamıyolar ve çıkmışlar dizilerde oynamya çalışıyolar..anlamıyorm
iğrenç oyunculukları var...hiç bişey yapamıyolar ve çıkmışlar dizilerde oynamya çalışıyolar..anlamıyorm
everybody knows what the blues is all about ;
it's a pain you can't live with
it's a woman you can't live without...
it's a pain you can't live with
it's a woman you can't live without...
-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

.. brad pitt'i "seven" ve "dövüş kulübü" filmlerinden önce pek sevmezdim ama siz de çok abartmışsınız...kötü değil bence...tamam.. film eğer kötüyse bu da brad'a yansımıştır o kadar...lütfen yani..ortada kendini oyuncu sanan bazı kişilikler dururken brad'ı nerden buluyorsunnuz anlamadım..sinemayı biraz daha yakından takip etmenizi öneririrm..bi de charlize theron un oyunculuğunu beğenmeyen bi arkadaş vardı..ben sana ne diyim...
.......herkes tom hanks ve morgan freeman gibi olsa ....oohh oohh
.......herkes tom hanks ve morgan freeman gibi olsa ....oohh oohh
- herhangi_biri
- Müdavim Üye

- İletişim:
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
- no_fear_15
- Müdavim Üye