Muse
Dinlerken hiçbirşey hissetmiyorum bu yüzden sevmiyorum bana göre değil...
OWLSCOUT.COM ( MayheM ) Out of Control
- seLLerkiLL
- Üye

Siz hissedince zevk alıyorsanız bende mi zevk almak durumundayım kardeşim almıyoruz haz. bukadar.
dediğin gibi zevk meselesi, sen zevk alıyorsan problemde yok.
En son MayheM tarafından 27 Ağu 2004 16:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- seLLerkiLL
- Üye

...
ben çok görüyorum.kendi çevremde özellikle,sonuçta tercih meselesi bir insan pearl jam sevip nırvana'dan nefret edebilir ve bu gayette normal bir şey sen mesela copy paste sevmeyebilirsin ben severim gibi vs.
En son ollie tarafından 03 Eyl 2004 07:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
muse un "butterlies and hurricanes" klibini bende gördüm ve güzel olmuş gerçekten... ben 3-4 yıl önce gene bir klipleriyle tanımıştım muse'u ve ev arkadaşım kasetlerini almıştı hemen... adı aklıma gelmiyo şarkının ama klip gerçekten mükemmeldi(herkes ağlıyodu filan ama çok ilginçti sevmiştim klipi)
Usluyum İşte Uslu... 
....
muse,radiohead'in bire bir kopyası deil hatta alakası yok,aradaki benzerlik varsa bu vokallerden olabilir.matthew bellamy'de bunu inkar etmiyo zaten,bir ropörtajlarını okumuştum.''sesimi mümkün olduğu kadar thom yorke'a benzetmeye çalıştım hatta gırtlağımı thom'um sesine göre eğittim'' gibi şeyler yazıyodu.Yiğidi öldür hakkını yeme adam ormanda 10 müzisyen gücünde.(gitar,piyano,bass,davul,tef,saz,darbuka,saksafon,abua,arp vs vs.)