Zelil
Zelil
yanlış hatırlamıyorsam bundan bir sene önce bir rock sitesinden üç tane mp3lerini indirip dinlemiştim. bence çok iyiler. ama onlar hakkında hiçbir şey bilmiyorum. son günlerde böyle bir grubun varlığındanda şüphe etmeye başladım. bu grup hakkında bilgisi olan arkadaşlar bizlerle paylaşırsa çok sevinirim.
Zelil grubu halen vardir ve yollarina devam etmektedir. Son olarak Trip isimli enstrumantel calismasiyla nokiasupersound yarismasina katildilar.
barış aksoy - bass, hakan ileri - gitar, murat andaç - davul isimlerinden olusuyor.
benim bildigim sarkilari ; gider, kimseler bilmez, trip ve yeter bana isminde 4 adet harika sarkilari bulunmaktadir.
trip isimli sarkilarini indirmek icin tiklayin.
barış aksoy - bass, hakan ileri - gitar, murat andaç - davul isimlerinden olusuyor.
benim bildigim sarkilari ; gider, kimseler bilmez, trip ve yeter bana isminde 4 adet harika sarkilari bulunmaktadir.
trip isimli sarkilarini indirmek icin tiklayin.
herkeze slm bugün siteye girdiğimde bisürü özel mesaj geldiğini gördüm zelil le ilgili sorular sormuşsunuz eksik olmayın
gelen mesajlara kısa cevaplar yazdım kusura bakmayın burdan genel birşeyler yaziyim
web sitemizin domain ini kaptırdığımızdan site gitti ama bi çaresine bakıcaz
grup olarak bayadır toplanamıyoruz ama besteler devam ediyor zelil dağılmadık
davulcumuz (murat) izmirde çalıştı bir süre istanbula dönücek baharda
ben (hakan) askere gidicem aralıkta kısa çıkarsa mayısta konser verme ihtimalimiz var
siteyide elimden geldiğince tekrar açmaya çalışıcam
ilgilenen herkeze çok teşekkür ederim mesajlar beni şaşırttı doğrusu
[email protected] msn indende bana ulaşabilirsiniz şarkıları ordan yollayabilirim
görüşmek üzere
gelen mesajlara kısa cevaplar yazdım kusura bakmayın burdan genel birşeyler yaziyim
web sitemizin domain ini kaptırdığımızdan site gitti ama bi çaresine bakıcaz
grup olarak bayadır toplanamıyoruz ama besteler devam ediyor zelil dağılmadık
davulcumuz (murat) izmirde çalıştı bir süre istanbula dönücek baharda
ben (hakan) askere gidicem aralıkta kısa çıkarsa mayısta konser verme ihtimalimiz var
siteyide elimden geldiğince tekrar açmaya çalışıcam
ilgilenen herkeze çok teşekkür ederim mesajlar beni şaşırttı doğrusu
[email protected] msn indende bana ulaşabilirsiniz şarkıları ordan yollayabilirim
görüşmek üzere
- morvedelisi
- Üye

- İletişim: