eski sevgilinizle arkadas kalmak...
- _AnGeLiCa_
- Üye

- dishee_korn
- Üye

- no_fear_15
- Müdavim Üye

Ben zaten eski sevgilisiyle arkadas kalmayacak bir düşünceye sahip bir insanla zaten olmadım,olamamda büyük konuşmuyorum ,hakikat...Şimdiye kadar aldatılmadım,aldatılsaydım bile saygı duyardım,sadece benim gözümde değeri düşerdi...Görücek yüzüne bakmayacak falan ne bu ya ayrılık neden düşmanlık doğursun ki,Hayatta önce tanrı sonra insan en değer verdiklerimdir...İnsandan daha güzel şey varmı şu dünyada...
Döv Onları,Filmlerdeki Gibi,Topumu Kestiler,Pestillerini Çıkart Onların...
arkadaþlýk fedakarlýk gerektirmeyen bir þey demiþsin ama bence bu da yanlýþutkugk yazdı:olmaz öyle þey. oluyor gibi görünür ama olmaz. insan kendini eksiltmeye baþlar bir yerden sonra. arkadaþlýk fedakarlýk gerektirmeyen biþey. mutualist yaþamdýr arkadaþlýk.
eðer ona karþý hissettiðin þeyler deðiþmemiþse kendinden bir þeyler gider ama sonuç olarak sevgili olarak yapamadýðýnýz için ayrýlmýþ olcaksýnýz eðer kötü bir ayrýlýk olmamýþsa bence arkadaþ kalýnabilir
evet kalınabilir ama zoraki bir beraberlik olur bu. iki tarafın birbirini kırmamak için yaptıkları yazısız bi antlaşma gibi. bu yazısız anlaşmaya uymak fedakarlık ister. oysa arkadaşlık kalıplara sığdırılmaması gereken bişey bence. neyse benim fikrim bu yönde yani.merve89 yazdı:arkadaşlık fedakarlık gerektirmeyen bir şey demişsin ama bence bu da yanlışutkugk yazdı:olmaz öyle şey. oluyor gibi görünür ama olmaz. insan kendini eksiltmeye başlar bir yerden sonra. arkadaşlık fedakarlık gerektirmeyen bişey. mutualist yaşamdır arkadaşlık.
eğer ona karşı hissettiğin şeyler değişmemişse kendinden bir şeyler gider ama sonuç olarak sevgili olarak yapamadığınız için ayrılmış olcaksınız eğer kötü bir ayrılık olmamışsa bence arkadaş kalınabilir
- head_of_hair
- Üye

- İletişim:
cok denedim olmuyo , hayatýmda kalmasýný da çok istiodum.
ama ister istemez biribirinizin hayatýna müdahale ediosunuz.kaç kýz arkadaþýmdan ayrýlmak zorunda kaldým eski sevgilimin varolmasý sebebiyle.
olmuyo hiç boþuna kasmayýn.
he oluyo diosanýz , size þu kadarýný söyliim
siz yeterince sevgili olamamýþsýnýz.
ama ister istemez biribirinizin hayatýna müdahale ediosunuz.kaç kýz arkadaþýmdan ayrýlmak zorunda kaldým eski sevgilimin varolmasý sebebiyle.
olmuyo hiç boþuna kasmayýn.
he oluyo diosanýz , size þu kadarýný söyliim
siz yeterince sevgili olamamýþsýnýz.
her þehrin bir hikayesiher hikayenin bir kahramanýher kahramanýn bir düþmaný vardýr
-
ka_rg_ash_a
- Üye

cok denedim olmuyo , hayatımda kalmasını da çok istiodum.
ama ister istemez biribirinizin hayatına müdahale ediosunuz.kaç kız arkadaşımdan ayrılmak zorunda kaldım eski sevgilimin varolması sebebiyle.
olmuyo hiç boşuna kasmayın.
he oluyo diosanız , size şu kadarını söyliim
siz yeterince sevgili olamamışsınız.
kesinlikle yeterince sevgili olamamışsınız yerinde bi söz... tamam slm verilir, hali sorurulur, zordaysa yardım istiyosa yardım da edilebilir eğer ikisi de anlaşarak ayrıldılarsa... ama kendinden çok şey götürür bu ondan daa yani çok zor bi şey bu...ben denedim ama ikimizde de çok sorun yaşandı...ne yeniler eskiyi kabul ediyo ne de eskiler yenileri kaldırabiliyo...
ama ister istemez biribirinizin hayatına müdahale ediosunuz.kaç kız arkadaşımdan ayrılmak zorunda kaldım eski sevgilimin varolması sebebiyle.
olmuyo hiç boşuna kasmayın.
he oluyo diosanız , size şu kadarını söyliim
siz yeterince sevgili olamamışsınız.
kesinlikle yeterince sevgili olamamışsınız yerinde bi söz... tamam slm verilir, hali sorurulur, zordaysa yardım istiyosa yardım da edilebilir eğer ikisi de anlaşarak ayrıldılarsa... ama kendinden çok şey götürür bu ondan daa yani çok zor bi şey bu...ben denedim ama ikimizde de çok sorun yaşandı...ne yeniler eskiyi kabul ediyo ne de eskiler yenileri kaldırabiliyo...
Elfler zebaniler avında....
- no_fear_15
- Müdavim Üye

bence ilişkinn bitiş şekline de baalı bnm eski çktıım kızlardan çou şu an arkımdır..gerçektn yakın arkım olan da var normal bi şekilde çok şey paylaşmadıım ama görüştüüm arklarım da..
eer anlaşmakta sorun olmş veya sıkılıp da ayrılmışsa taraflar aşkla ark.lık farklı şeelerdr ve bence iki taraf da istiosa ve kişilikler uyuşuosa çk da ii ark olnablr..
eer anlaşmakta sorun olmş veya sıkılıp da ayrılmışsa taraflar aşkla ark.lık farklı şeelerdr ve bence iki taraf da istiosa ve kişilikler uyuşuosa çk da ii ark olnablr..
nooldu bitti sandın dimi??bu ses biter mi?kesilir mi bu ses?bu sesi kesmek kolay mı??neden bitsin lahn bu ses??bu ses biter mi lahnn!!!bu ses biter mi lann??
BU KURBAN AŞKI BİTER Mİ LAHN?!?
BU KURBAN AŞKI BİTER Mİ LAHN?!?
- bloodline666
- Müdavim Üye