eski sevgilinizle arkadas kalmak...

A$k Me$k olayları, derin ve içsel hadiseler...
Kullanıcı avatarı
cicekosi
Üye
Üye

Mesaj gönderen cicekosi »

yok abi eski neyse orda kalýr dostmost olmaz ki eðer sevdiðim insan 'çýksýn hayatýndannnn' diye bir çýðlýk atarsa hiç düþünmem ben neysem onu hissediyorumdur zaten ama eðer bu onu rahatsýz ediyorsa çýkartýrým hayatýmdan çünkü bunlar garip iþler ne olacaðý belli olmas herneyse öyle biþe iþte
Kullanıcı avatarı
_AnGeLiCa_
Üye
Üye

Mesaj gönderen _AnGeLiCa_ »

aşkla beraber dostluğuda tüketmediysek eğer pek ala arkadaş kalabilirim...
öl ve ruhun kanalizasyon kokulu çürüklerden arınsın
Kullanıcı avatarı
3291
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 3291 »

arkadaþtan sewgili olur ama sewgiliden arkadaþ olmaz :014
Kullanıcı avatarı
merve89
Üye
Üye

Mesaj gönderen merve89 »

arkadaþ kalabilirim özelliklede tamamen unuttuysam ama arada pürüzler olabiliyor yani o biryle çýkarken oh ne iyi ediyosun bi tane de bana bulsana denmiyor
Kullanıcı avatarı
tyrael
Üye
Üye

Mesaj gönderen tyrael »

yok abi yok dost olunmuyo kendimden biliyorum.belli bir sure sora tamamen kopuyorr :018
кαяαиℓıктα gσя∂υgυи ѕєу вıℓıимєzℓıктıя
ysseulb
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen ysseulb »

olmuyo öle şey ya...
Kullanıcı avatarı
dishee_korn
Üye
Üye

Mesaj gönderen dishee_korn »

walla bn hç beceremedm tam diorm iilkle konuşiim arkadas gbi falan başlıoss kwga etmee kesnlkle olmuo
Kullanıcı avatarı
merve89
Üye
Üye

Mesaj gönderen merve89 »

oluyor yaa bende oldu yani hatta bi süre ben çok soðuk davranmýþtým neden böyle oldu diye sordu ki o aralar biriyle çýkýyordu
Kullanıcı avatarı
utkugk
Üye
Üye

Mesaj gönderen utkugk »

olmaz öyle şey. oluyor gibi görünür ama olmaz. insan kendini eksiltmeye başlar bir yerden sonra. arkadaşlık fedakarlık gerektirmeyen bişey. mutualist yaşamdır arkadaşlık.
Kullanıcı avatarı
no_fear_15
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen no_fear_15 »

ya ben ce arkadaş kalmak bilmiorum ama insan nasıl yüzüne bakar yaanlamam yani
Kullanıcı avatarı
Mehzk
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Mehzk »

Ben zaten eski sevgilisiyle arkadas kalmayacak bir düşünceye sahip bir insanla zaten olmadım,olamamda büyük konuşmuyorum ,hakikat...Şimdiye kadar aldatılmadım,aldatılsaydım bile saygı duyardım,sadece benim gözümde değeri düşerdi...Görücek yüzüne bakmayacak falan ne bu ya ayrılık neden düşmanlık doğursun ki,Hayatta önce tanrı sonra insan en değer verdiklerimdir...İnsandan daha güzel şey varmı şu dünyada...
Döv Onları,Filmlerdeki Gibi,Topumu Kestiler,Pestillerini Çıkart Onların...
Kullanıcı avatarı
merve89
Üye
Üye

Mesaj gönderen merve89 »

utkugk yazdı:olmaz öyle þey. oluyor gibi görünür ama olmaz. insan kendini eksiltmeye baþlar bir yerden sonra. arkadaþlýk fedakarlýk gerektirmeyen biþey. mutualist yaþamdýr arkadaþlýk.
arkadaþlýk fedakarlýk gerektirmeyen bir þey demiþsin ama bence bu da yanlýþ
eðer ona karþý hissettiðin þeyler deðiþmemiþse kendinden bir þeyler gider ama sonuç olarak sevgili olarak yapamadýðýnýz için ayrýlmýþ olcaksýnýz eðer kötü bir ayrýlýk olmamýþsa bence arkadaþ kalýnabilir
Kullanıcı avatarı
utkugk
Üye
Üye

Mesaj gönderen utkugk »

merve89 yazdı:
utkugk yazdı:olmaz öyle şey. oluyor gibi görünür ama olmaz. insan kendini eksiltmeye başlar bir yerden sonra. arkadaşlık fedakarlık gerektirmeyen bişey. mutualist yaşamdır arkadaşlık.
arkadaşlık fedakarlık gerektirmeyen bir şey demişsin ama bence bu da yanlış
eğer ona karşı hissettiğin şeyler değişmemişse kendinden bir şeyler gider ama sonuç olarak sevgili olarak yapamadığınız için ayrılmış olcaksınız eğer kötü bir ayrılık olmamışsa bence arkadaş kalınabilir
evet kalınabilir ama zoraki bir beraberlik olur bu. iki tarafın birbirini kırmamak için yaptıkları yazısız bi antlaşma gibi. bu yazısız anlaşmaya uymak fedakarlık ister. oysa arkadaşlık kalıplara sığdırılmaması gereken bişey bence. neyse benim fikrim bu yönde yani.
Kullanıcı avatarı
head_of_hair
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen head_of_hair »

falla tam olarak ark. olmasanda onun üzüntülü bı anında yanında olmak gusel .. yaw sefgılın sankı eskı çıktıklarınızın gorusmuomu sanıosunuz bn öpüştüklerını gordum yanı o kadar saf olmayın :D
.............:::::::::kalbin hıçbır mantıga sıgmayan ayrı bı mantıgı vardır :::::::.................
Kullanıcı avatarı
cortx6
Üye
Üye

Mesaj gönderen cortx6 »

eski sevgiliden dost fln olmaz sadece seviyeyi düşürmeden güzel ayrılabilene ne mutlu çünkü en iyisi bu o kadar :002
Kullanıcı avatarı
Issued
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Issued »

cok denedim olmuyo , hayatýmda kalmasýný da çok istiodum.

ama ister istemez biribirinizin hayatýna müdahale ediosunuz.kaç kýz arkadaþýmdan ayrýlmak zorunda kaldým eski sevgilimin varolmasý sebebiyle.

olmuyo hiç boþuna kasmayýn.

he oluyo diosanýz , size þu kadarýný söyliim

siz yeterince sevgili olamamýþsýnýz.
her þehrin bir hikayesiher hikayenin bir kahramanýher kahramanýn bir düþmaný vardýr
ka_rg_ash_a
Üye
Üye

Mesaj gönderen ka_rg_ash_a »

cok denedim olmuyo , hayatımda kalmasını da çok istiodum.

ama ister istemez biribirinizin hayatına müdahale ediosunuz.kaç kız arkadaşımdan ayrılmak zorunda kaldım eski sevgilimin varolması sebebiyle.

olmuyo hiç boşuna kasmayın.

he oluyo diosanız , size şu kadarını söyliim

siz yeterince sevgili olamamışsınız.

kesinlikle yeterince sevgili olamamışsınız yerinde bi söz... tamam slm verilir, hali sorurulur, zordaysa yardım istiyosa yardım da edilebilir eğer ikisi de anlaşarak ayrıldılarsa... ama kendinden çok şey götürür bu ondan daa yani çok zor bi şey bu...ben denedim ama ikimizde de çok sorun yaşandı...ne yeniler eskiyi kabul ediyo ne de eskiler yenileri kaldırabiliyo... :(
Elfler zebaniler avında....
Kullanıcı avatarı
MuHoS
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MuHoS »

Eski sevgilinizle arkadaş kalamasınız ama eski bi arkadaşınızla çok ii bir sevgili olabilirsiniz :-D :-D (daha önce söylemişmiyidm acaba) :P
Nerden Bilirdim HaYatın Önce SınAv Yapıp SoNra Ders Verdiğni...
Kullanıcı avatarı
Issued
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Issued »

o ayrý bi baþlýk
her þehrin bir hikayesiher hikayenin bir kahramanýher kahramanýn bir düþmaný vardýr
Kullanıcı avatarı
rock_qzm
Üye
Üye

Mesaj gönderen rock_qzm »

Bence eski sewqiLiyLe dost kaLMaya çaLışMak hayatta yapıLabiLcek en büyük hataLardan biri..denedim,biliyorum..eski sewqiliniz ne kadar dost gibi görünse de hep sizin kuyunuzu kazmak yerleşmiştir içine...
Kullanıcı avatarı
addo
Üye
Üye

Mesaj gönderen addo »

en fazla halini hatrını sorabilicek kadar arkadaş olunur bence . ötesi imkansız
bildigim birşey warsa hiç birşey bilmedigimdir.....
Kullanıcı avatarı
no_fear_15
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen no_fear_15 »

addo yazdı:en fazla halini hatrını sorabilicek kadar arkadaş olunur bence . ötesi imkansız
bana göre de öyle merhabalaşmak yeterli :010
SENİ SEWİYORUM diyenin sewgisinden şüphe et çünkü ask sessiz sewgi dilsizdir
Kullanıcı avatarı
drnky
Üye
Üye

Mesaj gönderen drnky »

bence ilişkinn bitiş şekline de baalı bnm eski çktıım kızlardan çou şu an arkımdır..gerçektn yakın arkım olan da var normal bi şekilde çok şey paylaşmadıım ama görüştüüm arklarım da..
eer anlaşmakta sorun olmş veya sıkılıp da ayrılmışsa taraflar aşkla ark.lık farklı şeelerdr ve bence iki taraf da istiosa ve kişilikler uyuşuosa çk da ii ark olnablr..
nooldu bitti sandın dimi??bu ses biter mi?kesilir mi bu ses?bu sesi kesmek kolay mı??neden bitsin lahn bu ses??bu ses biter mi lahnn!!!bu ses biter mi lann??
BU KURBAN AŞKI BİTER Mİ LAHN?!?
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bloodline666 »

kız beni görünce yüzünü ceviriyor ben ne yapayım yahu başlarım dostluğuna onun
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
Kullanıcı avatarı
unbounded
Üye
Üye

Mesaj gönderen unbounded »

kalınmaz ya bi kere kalınmya kalkılsada sonrakı sevgli kaldıramıo bunu :007