http://www.youtube.com/watch?v=y8hCKzi- ... ed&search=
bir de ayrıca bunu ekleyim dedim bakalım beğenecekmisiniz

yeni taknik adam herzaman yeni bir anlayış yeni bir hırs verir takıma bunlar zaten hep bizde patlar birde beşiktaşlı teknik adamlar hep beşiktaştan puanlar almıştır bakalım bu akşamki maçta umarım bu olay bozulur birdaha da hiç olmazGeLMiR yazdı:Bakalım bugün ne yapcaz.. Ziya Doğan gelmese Trabzona kesin yeneriz derdim ama Ziya hoca Lazaroni gibi değil tabi.Galatasaray'ın yine puan kaybettiği haftayı kayıpsız geçersek haftaya da Galatasaray'ı yenersek Galatasaray havluyu erken atar biraz.

ya abi ya bana grip falan demesin o takım rezilleri gripte olsa ayağıda kırılsa oynayacak ne demek ya böyle gitmez bu işler ruhsuz şerefsizlerjonnathan yazdı:ibrahim grip oldugu icin ilk yarıda oynamamıs...lazaroni'de su ersen martin'i 1-2 defa ilk 11'e alsaydı belki simdi hala takımın basındaydı...

uzun boylı olması onun sol kanatta oynayamaz anlamına gelmez fenerbahçeli ümit özatta sol kant oyuncusu olmamasına rağmen sol kantta oynuyor adamda biraz ruh olur bunda insanlık namına hiç birşey yok herkes beşiktaş formasını giyiyor nereye kadar tiganada da suç var onu kimse saklamıyor ama başlangıç baki mercimekGeLMiR yazdı:Baki Mercimek'e neden kızıyosun ki adamı orada oynatan Tigana.Baki'nin mevkii stoperdir.Uzun boylu adam sol bek oynar mı hiç akıllara zarar.Baki'ye kızamıyorum tamamen Tigana'nın hatası onun oynatıldığı yer.

maç bu futboolla biraz zor gerçi onlarda iyi oynuyor diyemem ama yineden kendi sahalarında adamlarMuHoS yazdı:yine bize kahır haftaları başladıönceki haftalarda pozisyona giremeyen trabzon bize 3 gol attı bide onlarcasını kaçırdı kendi sahamızda yine yenildik haftaya cimbomu yenmemiz farz oldu artık .....
evet hem kendi sahalarında hemde mutlak kazanmak zorundalar çünki kaç haftadır puan kaybediolar bu maçtada puan kaybederlerse gs bazı şeyler değişebilr o yüzden bu maç çok zor olacakkkkbloodline666 yazdı:maç bu futboolla biraz zor gerçi onlarda iyi oynuyor diyemem ama yineden kendi sahalarında adamlarMuHoS yazdı:yine bize kahır haftaları başladıönceki haftalarda pozisyona giremeyen trabzon bize 3 gol attı bide onlarcasını kaçırdı kendi sahamızda yine yenildik haftaya cimbomu yenmemiz farz oldu artık .....

şut yasağını hiç duymadım ama kalecilerde haklısın nerden bulmuşlarsa yok işte bilemem nerde lxigte en değerli oyuncu mu seçilmiş mi ne işte öyle birşeyler adam gibi bir kalecimiz var dı oda cordaba şike yaptı dediler yok bok attılar adama ve gönderildi birkimsede ditmedi yolcu etmeye taraftarımızdan başka beşiktaşın kalesinide bitirdi kendisinide bitirdi yazık oldu her iki tarafada özlüyorum onun paslarını valla birde bizim adam bakıyoum bam güm vuruyor topa nereye giderse gitsin dercesineGeLMiR yazdı:Denizli gelsin isterim ben.Adam Beşiktaşlı Beşiktaş'ı çalıştırmayı çok isterim diye gazetelere röportaj verdi.Tigana'nın mantalitesi ters bize.Adam sağ-sol açık oynattığı adamlara şut atma yasağı koyuyor var mı böyle bi saçmalık.Verdiği görevin fazlasını yapanı kadrodan kesiyor.
Zaten getirdiği kaleci dillere destan olmaz olsun öyle kaleci.. Bunca senedir futbol izlerim Shorunmu dahil en boktan kaleci Runje.

nodoubt_16 yazdı:ahaha abim gibi konuştun trabzonspor maçında gördük sizi

ben buna konuşuyorum okbloodline666 yazdı:http://rapidshare.de/files/8803648/siya ... z.mpg.html
izleyin görün işte beşiktaşlılık böyle başlar
beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur