Beşiktaş

ve spor...
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bloodline666 »

pazar akşamı trabzonla oynuyoruz yeni bir teknik adam var artık trabzonun başında iyi bir maç olacak iyi bri futbol ve galibiyet bekliyoruz beşiktaştan
http://www.youtube.com/watch?v=y8hCKzi- ... ed&search=

bir de ayrıca bunu ekleyim dedim bakalım beğenecekmisiniz :006
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
Kullanıcı avatarı
MuHoS
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MuHoS »

av sezonu açılmıştır karakartalım geliooooo :-D büük ihtimal yeneriz herhalde takım oldukça formda gerçi brz defansda sorunumuz var toraman cezalı gökhan zan sakat yine sorun olmaz :006
Nerden Bilirdim HaYatın Önce SınAv Yapıp SoNra Ders Verdiğni...
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

beşiktaşın efsane oyuncuları sizleri hiç unutmayacağız
http://www.youtube.com/watch?v=JgugIt8z ... ed&search=
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
Kullanıcı avatarı
GeLMiR
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen GeLMiR »

Bakalım bugün ne yapcaz.. Ziya Doğan gelmese Trabzona kesin yeneriz derdim ama Ziya hoca Lazaroni gibi değil tabi.Galatasaray'ın yine puan kaybettiği haftayı kayıpsız geçersek haftaya da Galatasaray'ı yenersek Galatasaray havluyu erken atar biraz.
Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa çok yanlış yapıyorsunuz demektir.
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

GeLMiR yazdı:Bakalım bugün ne yapcaz.. Ziya Doğan gelmese Trabzona kesin yeneriz derdim ama Ziya hoca Lazaroni gibi değil tabi.Galatasaray'ın yine puan kaybettiği haftayı kayıpsız geçersek haftaya da Galatasaray'ı yenersek Galatasaray havluyu erken atar biraz.
yeni taknik adam herzaman yeni bir anlayış yeni bir hırs verir takıma bunlar zaten hep bizde patlar birde beşiktaşlı teknik adamlar hep beşiktaştan puanlar almıştır bakalım bu akşamki maçta umarım bu olay bozulur birdaha da hiç olmaz :006
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

ben biliyorum yahu böyle birşey yok dünyanın hiçbiryerinde böyle bir şey yok ziya geldi ve aldı gitti nedne bunlar hep bizim başımıza geliyor milletin şeyi bize kalkıyor :007 :007
birde orada bir adam vardı ki o adamdan cacık bile olmaz oda baki mercimek bunun bizim takımımızda ne işi var ya çağdaşı biz göndermedik mi ya bakinin bu adamdan ne farkı var neden ibrahim üzülmez yedek klübesinde oturuyor ibrahimin ölüsü yeterdi ama iş işten geçiyor sonra sarılıyor ibrahime senin poponu işbrahim kurtaramaz abicim bu kadarıda ayıp ondan sonra beşitaş taraftarı futbolcusuna sahip cıkmıyor yok küfür ediyor iyi yapıyor bu satılık eşşeklere az bile ben böyle bir takım istemiyorum rezil olduk neydi bu ya sofia bizi ezer böyle oynarsak nasıl bir defans nasıl bir anlayış tigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaana :007 :006
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

ibrahim grip oldugu icin ilk yarıda oynamamıs...lazaroni'de su ersen martin'i 1-2 defa ilk 11'e alsaydı belki simdi hala takımın basındaydı...
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

jonnathan yazdı:ibrahim grip oldugu icin ilk yarıda oynamamıs...lazaroni'de su ersen martin'i 1-2 defa ilk 11'e alsaydı belki simdi hala takımın basındaydı...
ya abi ya bana grip falan demesin o takım rezilleri gripte olsa ayağıda kırılsa oynayacak ne demek ya böyle gitmez bu işler ruhsuz şerefsizler :007
Kullanıcı avatarı
GeLMiR
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen GeLMiR »

Baki Mercimek'e neden kızıyosun ki adamı orada oynatan Tigana.Baki'nin mevkii stoperdir.Uzun boylu adam sol bek oynar mı hiç akıllara zarar.Baki'ye kızamıyorum tamamen Tigana'nın hatası onun oynatıldığı yer.
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

GeLMiR yazdı:Baki Mercimek'e neden kızıyosun ki adamı orada oynatan Tigana.Baki'nin mevkii stoperdir.Uzun boylu adam sol bek oynar mı hiç akıllara zarar.Baki'ye kızamıyorum tamamen Tigana'nın hatası onun oynatıldığı yer.
uzun boylı olması onun sol kanatta oynayamaz anlamına gelmez fenerbahçeli ümit özatta sol kant oyuncusu olmamasına rağmen sol kantta oynuyor adamda biraz ruh olur bunda insanlık namına hiç birşey yok herkes beşiktaş formasını giyiyor nereye kadar tiganada da suç var onu kimse saklamıyor ama başlangıç baki mercimek
Kullanıcı avatarı
no_fear_15
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen no_fear_15 »

bu takım bana göre tarihe karıştı
SENİ SEWİYORUM diyenin sewgisinden şüphe et çünkü ask sessiz sewgi dilsizdir
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

no_fear_15 yazdı:bu takım bana göre tarihe karıştı
yok o kadar da değil ama kötüydük akşam gerçekten en kısa zamanda toplanmalıyız yoksa kötü oalcak hemde daha kötü
Kullanıcı avatarı
MuHoS
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MuHoS »

yine bize kahır haftaları başladı :( önceki haftalarda pozisyona giremeyen trabzon bize 3 gol attı bide onlarcasını kaçırdı kendi sahamızda yine yenildik haftaya cimbomu yenmemiz farz oldu artık .....
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

MuHoS yazdı:yine bize kahır haftaları başladı :( önceki haftalarda pozisyona giremeyen trabzon bize 3 gol attı bide onlarcasını kaçırdı kendi sahamızda yine yenildik haftaya cimbomu yenmemiz farz oldu artık .....
maç bu futboolla biraz zor gerçi onlarda iyi oynuyor diyemem ama yineden kendi sahalarında adamlar
Kullanıcı avatarı
MuHoS
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MuHoS »

bloodline666 yazdı:
MuHoS yazdı:yine bize kahır haftaları başladı :( önceki haftalarda pozisyona giremeyen trabzon bize 3 gol attı bide onlarcasını kaçırdı kendi sahamızda yine yenildik haftaya cimbomu yenmemiz farz oldu artık .....
maç bu futboolla biraz zor gerçi onlarda iyi oynuyor diyemem ama yineden kendi sahalarında adamlar
evet hem kendi sahalarında hemde mutlak kazanmak zorundalar çünki kaç haftadır puan kaybediolar bu maçtada puan kaybederlerse gs bazı şeyler değişebilr o yüzden bu maç çok zor olacakkkk
Kullanıcı avatarı
nodoubt_16
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen nodoubt_16 »

dün yenilmelerine en çok üzülen ben olmuşumdur abim az daa kafamı kırıodu :P
Korkma Hadi Konuş Anlat Niye Sustun En Son Sen Tutuştun Nefretle Beni Bekle Karanlığım Uyanmadan Beni Uyut...
Kullanıcı avatarı
aLchemist2Na
Üye
Üye

Mesaj gönderen aLchemist2Na »

öLürsem sebebimsin KARTAL'im..
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

aLchemist2Na yazdı:öLürsem sebebimsin KARTAL'im..
hakkaten öldüğrecek beni bir gün şu bulgar takımını devirsek neşemz biraz yerine gelecek te devrilirsek vay halimize
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

bir de sadece bir maç kaybettik hemen tigana işte fransız takımlarıyla görüşüyor işte ersun yanal veya mustafa denizliden birisi beşiktaşa gelebilir diye falan abuk sabuk haberler cıkıyor
maçtan önce cok saçma haberler bunlar hele hele bu kadar önemli bir öncesi :007 :007 :007 deli ediyorlar adamı
Kullanıcı avatarı
GeLMiR
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen GeLMiR »

Denizli gelsin isterim ben.Adam Beşiktaşlı Beşiktaş'ı çalıştırmayı çok isterim diye gazetelere röportaj verdi.Tigana'nın mantalitesi ters bize.Adam sağ-sol açık oynattığı adamlara şut atma yasağı koyuyor var mı böyle bi saçmalık.Verdiği görevin fazlasını yapanı kadrodan kesiyor.
Zaten getirdiği kaleci dillere destan olmaz olsun öyle kaleci.. Bunca senedir futbol izlerim Shorunmu dahil en boktan kaleci Runje.
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

GeLMiR yazdı:Denizli gelsin isterim ben.Adam Beşiktaşlı Beşiktaş'ı çalıştırmayı çok isterim diye gazetelere röportaj verdi.Tigana'nın mantalitesi ters bize.Adam sağ-sol açık oynattığı adamlara şut atma yasağı koyuyor var mı böyle bi saçmalık.Verdiği görevin fazlasını yapanı kadrodan kesiyor.
Zaten getirdiği kaleci dillere destan olmaz olsun öyle kaleci.. Bunca senedir futbol izlerim Shorunmu dahil en boktan kaleci Runje.
şut yasağını hiç duymadım ama kalecilerde haklısın nerden bulmuşlarsa yok işte bilemem nerde lxigte en değerli oyuncu mu seçilmiş mi ne işte öyle birşeyler adam gibi bir kalecimiz var dı oda cordaba şike yaptı dediler yok bok attılar adama ve gönderildi birkimsede ditmedi yolcu etmeye taraftarımızdan başka beşiktaşın kalesinide bitirdi kendisinide bitirdi yazık oldu her iki tarafada özlüyorum onun paslarını valla birde bizim adam bakıyoum bam güm vuruyor topa nereye giderse gitsin dercesine
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

http://rapidshare.de/files/8803648/siya ... z.mpg.html
izleyin görün işte beşiktaşlılık böyle başlar :006

beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur
En son bloodline666 tarafından 14 Eyl 2006 00:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
nodoubt_16
Müdavim Üye
Müdavim Üye

ahaha abim gibi konuştun trabzonspor maçında gördük sizi :P
Korkma Hadi Konuş Anlat Niye Sustun En Son Sen Tutuştun Nefretle Beni Bekle Karanlığım Uyanmadan Beni Uyut...
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

nodoubt_16 yazdı:ahaha abim gibi konuştun trabzonspor maçında gördük sizi :P

yukarıda yazdıklarımız bir oku ondan sonra gördük falan gibi laflar et ok :006 ben birşey demedim ki zaten hiç bir beşiktaşlıda trabzon maçında iyi oynadık gibi bir kelime söylemedi
Kullanıcı avatarı
nodoubt_16
Müdavim Üye
Müdavim Üye

bloodline666 yazdı:http://rapidshare.de/files/8803648/siya ... z.mpg.html
izleyin görün işte beşiktaşlılık böyle başlar :006

beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur
ben buna konuşuyorum ok