THE SCHOOOL OF ROCK AYRICA İZLEYİNDE GERÇEKTEN METAL MÜZİK NE DEMEKMİŞ ÖĞRENİN ARKADAŞLAR metal ciddi bir müzik işidir bunun içinde uyuşturucu alıp uyuşmak bira içip kusmak yoktur dier bütün rock metalcilerin filimleri bizi boktan yaratıklar olarak gösterirken bu filim bizi clasik müzik yapanlardan bile daha çok yükseltiyor bizi yükselten tek filim daha doğrusu annem bu filimi izledikten sonra benimle dorock rock bar a geldi hemde benim jacksın ımı kıran annem
Geçen gece bir kanalımızda "WaterBoy" (Sucu Cocuk) isimli bir film cıktı, ben ilk kez izledim, yarıldım cok komikti, baş rolde Adam Sandler vardı, konuk oyuncu RoB Schneider de olunca acayip güzel olmuş...Tavsiye ederim...Şimdi arşivim için arıyorum o filmi...
Mehzk yazdı:Geçen gece bir kanalımızda "WaterBoy" (Sucu Cocuk) isimli bir film cıktı, ben ilk kez izledim, yarıldım cok komikti, baş rolde Adam Sandler vardı, konuk oyuncu RoB Schneider de olunca acayip güzel olmuş...Tavsiye ederim...Şimdi arşivim için arıyorum o filmi...
gecenin bir vakti çıkmıştı 2-3kere izledim o filmi.bir daha çıksa yine izlerim.zaten Adam Sandler iyi bir oyuncu.o varsa izlenir
büyüdük mü yani?büyüyünce her şeyin farklı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum.mesala beni hep seveceksin sanıyordum.
sanırım geçen gündü. kanald nin kanallarından birinde (sinemax) van gogh un hayatını anlatan bir film vardı.tam en güzel yerlerine gelmişti ki elektrikler kesildi.
nooldu bitti sandın dimi??bu ses biter mi?kesilir mi bu ses?bu sesi kesmek kolay mı??neden bitsin lahn bu ses??bu ses biter mi lahnn!!!bu ses biter mi lann??
BU KURBAN AŞKI BİTER Mİ LAHN?!?
eğer filmin sonuna kadar katilin kin olduğunu anlayamadığınız fimlerden hoşlanıyosanız "Beyin Avcılarını" izleyin .Hayatın Benim den sonraki ikinci film..çok glz
5 vakiti tawsiye ederim.. bana güwenin film karakterleri ne hissediosa sizde aynýsýný hissediosunuz..
reha erdemi favori yönetmenlerim arasýna sokan film..