Marilyn Manson
Yazık günah tapacak başka adam mı bulamadınız a tospaalar.. Hayatı boyunca sweet dreams düzenlemesinden öteye gidemeyen bir adamdır gözümde merlin mansın.İğrenç dış görünüşüyle olsun leş şarkılarıyla olsun her türlü antipatiyi duymaktayım kendisine.
Gün gelip de bu müziği icra eden ve kat be kat kaliteli olan grupları dinlediğinizde "ben nasıl bir adama tapma hatasında bulunmuşum" diyerek tövbe edip dine geri döneceksiniz bundan da eminim.
Gün gelip de bu müziği icra eden ve kat be kat kaliteli olan grupları dinlediğinizde "ben nasıl bir adama tapma hatasında bulunmuşum" diyerek tövbe edip dine geri döneceksiniz bundan da eminim.
Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa çok yanlış yapıyorsunuz demektir.
- no_fear_15
- Müdavim Üye

sana hiç katılmıorum ben o iğrenç suratlı adamıda leş şarkılarınada hayranımGeLMiR yazdı:Yazık günah tapacak başka adam mı bulamadınız a tospaalar.. Hayatı boyunca sweet dreams düzenlemesinden öteye gidemeyen bir adamdır gözümde merlin mansın.İğrenç dış görünüşüyle olsun leş şarkılarıyla olsun her türlü antipatiyi duymaktayım kendisine.
-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

Re: evet
kekoHERARES yazdı:Herşeyiyle,ama herşeyiyle tek kelimeyle;
ONA TAPIYORUUUUUUUUUUUUUUUUUM
- no_fear_15
- Müdavim Üye

Re: evet
dead_or_alive yazdı:kekoHERARES yazdı:Herşeyiyle,ama herşeyiyle tek kelimeyle;
ONA TAPIYORUUUUUUUUUUUUUUUUUM
- sinanmanson
- Üye

- sinanmanson
- Üye

- speed_of_pain
- Müdavim Üye

tapma durumu hangı donemden bahsettıgınıze baglı eger gunumuzdekı manson dan bahsedıyorsanız tek kelımeyle nefret edıyorum ama antıchrıst holy wood donemınden bahsedıyorsanız evet ona tapıyorum.. degısen toplumla bırlkıkte manson da degıstı ama bu degısıklık onun ıcın bır yıkım oldu kanaatımce rezıl bır doneme gırdı twıggy ı gruptan sutlama basarısınıda gosterdıkten sonra manson yenı yetme gothıc özentısı gruplara döndü.. ki bunu bu yorumu yapmam benım ıcın cok acı eskıden taparcasına sevdıgım bırmuzısyen hakkında boyle konusmak.. ama gerceklerden kacamayız
nefret ettim kendimden acının hızını bıraktıgı ızlerı yoketmek ıstedım defalarca neden dıye sordum kendime NEDEN... neden hala mutluluk maskesı takmıs bır depresıf ım
- sinanmanson
- Üye

- speed_of_pain
- Müdavim Üye

marılyn 2003 den sonra ıyıce populer olmaya basladıkca artan söhretıne karsılık beynını yıtırdı bence gerek grubun beynı twıggy ı gerek john u yollaması akla mantıga sıgar sey degıl ozellıkle yenı bassıst ı tım tam bır rezalet ya ben cıksam kı bass calmayı da bılemem ondan daha iyi calarım yenı aldıgı elemanları bılmıyorum onlara yorum yapamayacagım da rezıllık abıdesı oldu M.M
nefret ettim kendimden acının hızını bıraktıgı ızlerı yoketmek ıstedım defalarca neden dıye sordum kendime NEDEN... neden hala mutluluk maskesı takmıs bır depresıf ım
kimmiş bu marilyn?ne poklar yemiş?hep birlikte bakalım;
MARILYN MANSON
Her ne kadar müzik kritikleri çokça farkında olmasa da, Marilyn Manson'ın 'weird' goth ve endüstriyel sound'u son yirmi yılın en görkemli müziklerinden biri oldu ve Reverend Manson'ı ana akım popüler müziğin karşı kahramanlarından biri haline getirdi. Özellikle ülkesi Amerika'da ebeveynlerin ve politikacıların hakkında konuşurken nahoş bir ifade takındığı Manson'ın müzik medyasında da pek güzel duygular yaratmadığı kesin. Muhafazakar ve dinci yönetimler tarafından konserleri sık sık iptal edilen Marilyn Manson'ın ruhunu şeytana sattığı iddiaları bugün müzik medyasının en sevdiği iddialar arasında. Evinde bir simya laboratuvarı bulunan Marilyn hakkında kara büyü yaptığı iddiasıyla açılan soruşturma sonuca ulaşmamıştı. Amerikan panik tarihinin bir numaralı olayı Columbine Katliamı'ndan sorumlu tutulan Marilyn, bu konuda pek çok kez mahkemede tanıklık yaptı. Seri katil Jeffrey Dahmer'le yazıştığı için tepki çekti ve seri katil kurbanlarının akrabaları tarafından kurulan bir dernek Marilyn'in malikanesine saldırıda bulundu. İrili ufaklı Marilyn Manson suçlarının sonuncusu ise yakın bir tarihte vuku buldu. Sahne şovu sırasında sahneye davet ettiği bir güvenlik görevlisine cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi ve hem mahkemelerde süründü hem de security şirketleri tarafından tehdit edildi. Marilyn Manson FBI'ın yakından izlediği bir isim. Hayatı film desek yeridir.
MARILYN MANSON
Her ne kadar müzik kritikleri çokça farkında olmasa da, Marilyn Manson'ın 'weird' goth ve endüstriyel sound'u son yirmi yılın en görkemli müziklerinden biri oldu ve Reverend Manson'ı ana akım popüler müziğin karşı kahramanlarından biri haline getirdi. Özellikle ülkesi Amerika'da ebeveynlerin ve politikacıların hakkında konuşurken nahoş bir ifade takındığı Manson'ın müzik medyasında da pek güzel duygular yaratmadığı kesin. Muhafazakar ve dinci yönetimler tarafından konserleri sık sık iptal edilen Marilyn Manson'ın ruhunu şeytana sattığı iddiaları bugün müzik medyasının en sevdiği iddialar arasında. Evinde bir simya laboratuvarı bulunan Marilyn hakkında kara büyü yaptığı iddiasıyla açılan soruşturma sonuca ulaşmamıştı. Amerikan panik tarihinin bir numaralı olayı Columbine Katliamı'ndan sorumlu tutulan Marilyn, bu konuda pek çok kez mahkemede tanıklık yaptı. Seri katil Jeffrey Dahmer'le yazıştığı için tepki çekti ve seri katil kurbanlarının akrabaları tarafından kurulan bir dernek Marilyn'in malikanesine saldırıda bulundu. İrili ufaklı Marilyn Manson suçlarının sonuncusu ise yakın bir tarihte vuku buldu. Sahne şovu sırasında sahneye davet ettiği bir güvenlik görevlisine cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi ve hem mahkemelerde süründü hem de security şirketleri tarafından tehdit edildi. Marilyn Manson FBI'ın yakından izlediği bir isim. Hayatı film desek yeridir.
-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

FBI' hareketlendrdi yafruwolfali yazdı:kimmiş bu marilyn?ne poklar yemiş?hep birlikte bakalım;
MARILYN MANSON
- speed_of_pain
- Müdavim Üye

-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

- speed_of_pain
- Müdavim Üye

marılyn metal yapmıyorsulmuk yazdı:sevdiğim metal guruplarından biri
özellikle hollywood albümü çok hoşuma gidiyo
bi de bunlar vakti zamanında hole la turneye çıkmışlardı, off var ya orda olmak için neler vermezdim
- suyunrengi
- Üye

- İletişim:
- speed_of_pain
- Müdavim Üye

Kadehteki striptizci Mansondan boşanıyor
Ünlü rockçı Marilyn Mansonun Türkiyeye de gelerek dev şampanya kadehinin içinde striptiz şovu yapan dansçı eşi Dita Von Teese, boşanma davası açtı.
Asıl adı Heather Sweet olan 34 yaşındaki dansçı, Mansonla aralarındaki derin uyumsuzluk yüzünden boşanmaya karar verdiğini açıkladı. Bir yıl önce evlenen çiftin Noel gecesi boşanma konusunda anlaştıktan sonra 29 Aralıkta Los Angelesta yüksek mahkemeye başvurduğu belirtildi. Geçen yıl yıldızlar geçidini andıran bir düğünle evlenen çiftin çocukları bulunmuyor. Seks, uyuşturucu ve şiddet içerikli provokatif şarkı sözleriyle din adamlarını ve politikacıları kızdıran Marilyn Manson (38), boşanmayla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.
buyrunuz ıste hurrıyette yayınlanan bosanma haberi
Ünlü rockçı Marilyn Mansonun Türkiyeye de gelerek dev şampanya kadehinin içinde striptiz şovu yapan dansçı eşi Dita Von Teese, boşanma davası açtı.
Asıl adı Heather Sweet olan 34 yaşındaki dansçı, Mansonla aralarındaki derin uyumsuzluk yüzünden boşanmaya karar verdiğini açıkladı. Bir yıl önce evlenen çiftin Noel gecesi boşanma konusunda anlaştıktan sonra 29 Aralıkta Los Angelesta yüksek mahkemeye başvurduğu belirtildi. Geçen yıl yıldızlar geçidini andıran bir düğünle evlenen çiftin çocukları bulunmuyor. Seks, uyuşturucu ve şiddet içerikli provokatif şarkı sözleriyle din adamlarını ve politikacıları kızdıran Marilyn Manson (38), boşanmayla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.
buyrunuz ıste hurrıyette yayınlanan bosanma haberi