whatsername yazdı:seneye rock ağırlıklı olacakmış.. manga, mor ve ötesi, yüksek sadakat arasından bir seçim yapılacakmış.. haberlerde izlediğim kadarıyla..
zaten seneye herkes rock grubu göndercek
bunlar arasında seçim yapmam gerekirse(kimse istemedi ama ben yapayım )manga derim ben..yüksek sadakat hiç olmaz bence,uyur insanlar yahu,daha gaz bişiler lazım..
veronique yazdı:ben de zerrin ozer diye duydum, neden boyle duydum ki acaba
bak onu hiç duymadım.. zerrin özeri severim gerçi ama bazı şarkılarda araya ingilizce sözcükler karıştırıyor.. 2. sibel tüzün vakası olmasın da.. everybody!!
evet trt öyle istemiş ama ne kadar başarılı olabiliriz o meçhul gerçekten müzikten daha çok sahne performansı daha büyük ilgi görüyor bu tür yarışmalarda zerrin özerin sahnede birşeyler yapabileceğini hiç düşünmüyorum ses olarak tartışmaszı cok güçlü ama diğer yanı eksik biraz gerçi birşeyler fazla ama diğerlerinieksik gösteriyor o birşeyler
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
evet trt öyle istemiş ama ne kadar başarılı olabiliriz o meçhul gerçekten müzikten daha çok sahne performansı daha büyük ilgi görüyor bu tür yarışmalarda zerrin özerin sahnede birşeyler yapabileceğini hiç düşünmüyorum ses olarak tartışmaszı cok güçlü ama diğer yanı eksik biraz gerçi birşeyler fazla ama diğerlerinieksik gösteriyor o birşeyler
bi de lordi gibi bi grubun kazandıgı yarısmada zerrin ozerin ne kadar bi sansı olabilir ki.. bari manga fln yollasakta 1. olsak yine
bi de lordi gibi bi grubun kazandıgı yarısmada zerrin ozerin ne kadar bi sansı olabilir ki.. bari manga fln yollasakta 1. olsak yine
manga ve 1.lik yanyana yok daha neler yapmayın lütfen
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
bloodline666 yazdı:
benim de geyik olsun diye soyledigim biseydi, o kadar fazla kisi bunu dusunuyor ki
bloodline666 yazdı:
morjan yazdı:hala böyle aptalca yarışmalar peşinde koşmaktan bıkmadık....saplantı haline geldi bizde eurovision we avrupa birliğine girmek...
evet haklısın bir bakıma ama bir de işin şu tarafı var: eurovisiona ev sahipliği yaptığımız sene ülkemizi tanıtmak için çok güzel bir fırsat bulmuştuk mesela.. bence bu tür yarışmalara katılmak ve kazanmak tanıtım açısından önemli.. ama dediğin gibi bunu saplantı haline getirmemiz kötü..
he, bir de eurovision zaten siyasi ilişkilere dayalı bir yarışmaydı, şu son olaylardan sonra daha beter olacak diye düşünüyorum.. bari gerçekten iyi birilerini gönderelim de bir şeye benzeyebilsin..
morcu yazdı:bence erovision a bu sene türkiyeden yine sertap yada athena katılsın...
ama bence bir daha türkiye birinci olmaz,olmasın da zaten.
olmasında mı zaten.. niye ki
abi pentagram eurovizyon la uğraşmaz bence..Demir bile eurovizyondaki yazdığı başarlılı şarkıyla bilinmek istemiyor..
ayrıca o yarışmada müzik kazanmıyor..herkes komşusuna yada o yıl en iyi anlaştığı,en iyi ticaret yaptığı ülkeye veriyo oyu..mesela bu sene gelmiş geçmiş en iyi parçayı çalsa türkiye fransanın bize oy verme ihtimali varmı?yok..biz onlara verirmiyiz ...hayır...çünkü 1. olan ülke o yıl maddi açıdanda manevi açıdanda çok şeyler kazanıyor...arada iyi müziğe oy veren tarafsız ülke çıkıyo onların sayesindede 1. belli oluyo.ayrıca genel olarak hep bir özentilik var bu yarışmada..bu sene metal parça söyleyen yüzlerini gözlerini boyamış aptal kıyafetli bir grup görürsem hiç şaşmam
morcu yazdı:bence erovision a bu sene türkiyeden yine sertap yada athena katılsın...
ama bence bir daha türkiye birinci olmaz,olmasın da zaten.
olmasında mı zaten.. niye ki
abi pentagram eurovizyon la uğraşmaz bence..Demir bile eurovizyondaki yazdığı başarlılı şarkıyla bilinmek istemiyor..
ayrıca o yarışmada müzik kazanmıyor..herkes komşusuna yada o yıl en iyi anlaştığı,en iyi ticaret yaptığı ülkeye veriyo oyu..mesela bu sene gelmiş geçmiş en iyi parçayı çalsa türkiye fransanın bize oy verme ihtimali varmı?yok..biz onlara verirmiyiz ...hayır...çünkü 1. olan ülke o yıl maddi açıdanda manevi açıdanda çok şeyler kazanıyor...arada iyi müziğe oy veren tarafsız ülke çıkıyo onların sayesindede 1. belli oluyo.ayrıca genel olarak hep bir özentilik var bu yarışmada..bu sene metal parça söyleyen yüzlerini gözlerini boyamış aptal kıyafetli bir grup görürsem hiç şaşmam
bi kere manga gtmesin manga hakkında hiç yorum yapamıcam.
yüksek sadakat nedir ya?o cırtlak sesli herifle katılırsak babayı bile zor alırız.
mvö olabilir eğer siyaset yapmazlarsa şarkılarında.
yine aralarında en mantıklısı mvö.
ama pentagram gitsin bana kalırsa.
bana arkadaşlarım kısaca "bi saniye gider misin özel bişey konuşucaz" derler.
bence iyi bir şarkıyla manga da olabilir,tamamen şarkıya bağlı.bi de şu yarışmayı beğenmeyenlerin 1. olduumuzdaki tepkilerini görmek isterdim.sonuçta türkiye temsil ediliyor,nası bir yarışma olursa olsun önemsenmeli bence.1. olduğumuzda "aman ne saçma yarışma,hiç de sevinmedim,bu yarışmada birinci olsak ne olur,olmasak ne olur"diyen pek olmamıştır herhalde...