haaayıır yaaa..ben aynen dicektimmlastgasp yazdı:aynenvera yazdı:pinhani_istanbulda....
Şimdi-Bu Aralar Ne Dinliyorsunuz?
-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

- hi_fi_girl
- Müdavim Üye

-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

- hi_fi_girl
- Müdavim Üye

-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

-
kingsoftherock
- Üye

- İletişim:
- simsiyah_85
- Müdavim Üye

-
kingsoftherock
- Üye

- İletişim:
- poh_poh_perisi
- Üye

-
kingsoftherock
- Üye

- İletişim:
bu sabahta her sabah oldugu gıbı uyanır uyanmaz bır sıgara yaktım ve radyo nostaljıyı actıgımda cok ama cok sevdıgım bir sarkıyı calıyordu
ve 1 aralıkta onları canlı ızlıyecegım yasasınnn oleyyyyyy
White Lion - When the children cry
http://www.youtube.com/watch?v=G93yMQkPF6E
ve 1 aralıkta onları canlı ızlıyecegım yasasınnn oleyyyyyy
White Lion - When the children cry
http://www.youtube.com/watch?v=G93yMQkPF6E
bir zamanlar akmar pasajının onunde bira parası topluyan kızlar sımdı..bagdat caddesının tiky kızları oldular.
-
kingsoftherock
- Üye

- İletişim:
-
kingsoftherock
- Üye

- İletişim:
kingsoftherock yazdı:ıste ya rock dan anlıyan bır ınsan dahaVampiria yazdı:evet bencedeıster korn ıster nıgtwısh coverlasın guzel olabırler ama pınk floyd tan dınlemek her zaman en guzeli
godbye blu sky
Eyvallah hocam bütün iyi dileklerimle.
Ben Kendi Kalbimin Vampiriyim Hiç Bitmeyen Kahkahaları Yüzünden Ayıplanan Gülmeyi Unutmuş Büyük Lanetlilerden Biri...
-
kingsoftherock
- Üye

- İletişim:
ya sana tavsıyem 95 konseırnı ızle mendır kesın ızlemıssındır bılırım..Vampiria yazdı:kingsoftherock yazdı:ıste ya rock dan anlıyan bır ınsan dahaVampiria yazdı:evet bencedeıster korn ıster nıgtwısh coverlasın guzel olabırler ama pınk floyd tan dınlemek her zaman en guzeli
godbye blu sky
bir zamanlar akmar pasajının onunde bira parası topluyan kızlar sımdı..bagdat caddesının tiky kızları oldular.
hayır izleme şansım olmadı henüz. ama sınavlar biter bitmez izlicemkingsoftherock yazdı:ya sana tavsıyem 95 konseırnı ızle mendır kesın ızlemıssındır bılırım..Vampiria yazdı:kingsoftherock yazdı: ıste ya rock dan anlıyan bır ınsan daha
godbye blu sky
Ben Kendi Kalbimin Vampiriyim Hiç Bitmeyen Kahkahaları Yüzünden Ayıplanan Gülmeyi Unutmuş Büyük Lanetlilerden Biri...
-
kingsoftherock
- Üye

- İletişim:
kopyasını gonderırım ıstersen _?Vampiria yazdı:hayır izleme şansım olmadı henüz. ama sınavlar biter bitmez izlicemkingsoftherock yazdı:ya sana tavsıyem 95 konseırnı ızle mendır kesın ızlemıssındır bılırım..Vampiria yazdı:
Eyvallah hocam bütün iyi dileklerimle.merak ettim şimdi
kingsoftherock yazdı:kopyasını gonderırım ıstersen _?Vampiria yazdı:hayır izleme şansım olmadı henüz. ama sınavlar biter bitmez izlicemkingsoftherock yazdı: ya sana tavsıyem 95 konseırnı ızle mendır kesın ızlemıssındır bılırım..merak ettim şimdi
tesekkur ederim