wounds wide open promo cd elime geçti ve çooook beğendim. şarkılar gayet güzel. özellikle liquid lies ve wicked circle ilk dinlediğimde işte budur dediklerim. sindiriyorum yavaş yavaş.
Lysippe yazdı:wounds wide open promo cd elime geçti ve çooook beğendim. şarkılar gayet güzel. özellikle liquid lies ve wicked circle ilk dinlediğimde işte budur dediklerim. sindiriyorum yavaş yavaş.
müthiş bir grup daha bugün farkına vardım..olsun bilmemek ayıp değil öğrenmemk ayıp..
böyle bir grubu bana tavsiye ettiğin için çok sağol zeynep abla
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
in_ven yazdı:immortal love ne güzel şarkıdır öyle keşke daha önceden bilseydimm bu grubu nese zararın neresinden dönersek kar
epilogue baya güzel sevdimm
sen bide wicked circle'ı dinle şahsen ben günde 6-7 kere dinlemeden yapamıyorum
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
bu gruba bu kulvarda koyup geçirecek for my pain gibi bir grup var bence...onlar da finli ve bu gruptan çok daha iyiler,to die for un vokali de dinlediğim en itici seslerden birisi bence
ya kimse guilt ridden state'ten bahsetmemiş onu da sevdim ben yeni albümden,hatta wicked circle'dan sonra en sevdiğim şarkı o oldu bu albümden.i just want you'yu da iyi söylemişler kanaatimce.tr'ye de gelse artık şu albüm,beklemedeyiz..
...The blood still runs but the wounds will heal and leave scars of remembrance...
yaw günlerdir taş japeciimi ve taş tayfasını dinliyorum.. .. özellikle *guilt ridden state*e taktım bgn yaa...
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
'wounds wide open' albümünün merakla beklenen ilk klibi yayınlandı.
like never before adlı şarkının klibi gayet hos olmus fakat ben wicked circle'a bir klip isterdim:)
obaa.. hemen izledim.. klip için pek biş diemicem ama.. bu jape hakkaten sexy yahu.. .. şarkı seçimid ii olmuş.. btn albüm favorim olduğu için hiç bi problem yok o konuda.. ama bu şarkıda bi yere her seferinde çok kopuyom.. hani 42-44 saniyeleri arasında geçen"ayy yeemmm not affraaiiiidd" kısmı warya.. işte ora.. sarhoşmuş gibi sölemiş.. ayy yeemm not afraiid uleennn!!.. .. ay canım bnm ya..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}