Burzum
- Ghost_Murder
- Müdavim Üye

-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

- Ghost_Murder
- Müdavim Üye

valla bir fikrim yok açıkçası burzum hakkında pek araştırma fırsatım olmadı norveç deyince benm aklıma immortal ve dimmu borgir geliyoo burzum ben sert görüncem die gitaristini öldürsün kilise kundaklası vs... açıkçası pek ilgilendirmiyo beni müziği ama saygı duyuyorum tabii...Çıkışına gidelim biz yinede 
-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

güldümm..Ghost_Murder yazdı:valla bir fikrim yok açıkçası burzum hakkında pek araştırma fırsatım olmadı norveç deyince benm aklıma immortal ve dimmu borgir geliyoo burzum ben sert görüncem die gitaristini öldürsün kilise kundaklası vs... açıkçası pek ilgilendirmiyo beni müziği ama saygı duyuyorum tabii...Çıkışına gidelim biz yinede
- Ghost_Murder
- Müdavim Üye

-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

norveçteki satanist grupların klise kundaklama eylemlerinde boy gösterdiği,bir konserinde izleyicilerden birinin derisini yüzdüğü rivayet edilir..
kendisi deri yüzme vukuatını yalanlamıştır..ama kundaklanan kliseler hakkında hiçbir savunma yapmamıştır
en sonunda gitaristini öldürerek sapkınlıklarının doruğuna varmıştır ve hala hapiste yatmaktadır varg. vikernes denen black metal üstadı..
kendisi deri yüzme vukuatını yalanlamıştır..ama kundaklanan kliseler hakkında hiçbir savunma yapmamıştır
en sonunda gitaristini öldürerek sapkınlıklarının doruğuna varmıştır ve hala hapiste yatmaktadır varg. vikernes denen black metal üstadı..