open your eyes ile tanıdım kendilerini.başka şarkılarını bilmem ama o çok hoşuma gitmişti, evet solosunuda pek beğenirdim...
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
benim en sewdiğim parçaları open your eyes,loving memeory ve shed my skin dir...sewdiğim bi gruptur sanırım en son 2004 te çıkmıştı albümleri one day remains adında
Who knows what could happen
Do what you do
Just keep on laughing
One thing's true
There's always a brand new day
I'm gonna live today like it's my last day
Bu grubun davulcusu ve gitaristi sanırım Creep elemanlarıydı.
Bende ilk open your eyes ile tanımıştım güzel bir çalışmaydı.
Bunun dışında broken wings te fena değil
When you're pushed, killing's as easy as breathing
creed'in (creep değil creed) eski iki üyesi e var bir grupta. audioslave, velvet revolver gibi kurulan ve "superbands" olarak tanımlandırılan kategoriye giriyo bu grupta.
geçmişte önemli ve farklı gruplarda yer almış sanatçıların toplanıp yeni bir grup kurmasıyla oluşuyor bu "superband" ler
Creed'e bayıldığımdan alter bridge ' ide seviyorum. solistin sesine bayılıyorum. Yanılıyor olabilirim ama bazı parçalarda solist Myles'ın sesi Chris Cornell' ın sesini andırıyor.
alter bridge.. tek albumleri olması coook kotu oldu bnm icin cunku one day remains albumunu o kdar cok dnledim ki ustuste gunlerce hic drmadan.. suan adlarını bile duyunca fena oluyorum : D