valla bilmiyorumda bir de bu meslek liselerinin 2 yıllık geçiş falan var onunla ilgili birşey biliyormusunKoRn_eR yazdı:Say-1 : 286.822 Ek puanlı.(Meslek lisesi mezunu)![]()
Ya bide şu yüzdelik dilimden anlayan varmı?Yok yüzde bilmem kaça girersen işte bişiler oluyomuş falan fıstık..
ÖSS ve Eğitim Sistemi
- bloodline666
- Müdavim Üye

ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
tabi canım.4 yıllıkları sıralıcam saten 4-5 okul var.Altına da Ege 2 yıllık MYO yazıcam.bloodline666 yazdı:valla bilmiyorumda bir de bu meslek liselerinin 2 yıllık geçiş falan var onunla ilgili birşey biliyormusunKoRn_eR yazdı:Say-1 : 286.822 Ek puanlı.(Meslek lisesi mezunu)![]()
Ya bide şu yüzdelik dilimden anlayan varmı?Yok yüzde bilmem kaça girersen işte bişiler oluyomuş falan fıstık..
heeeeeeeeeyy
dostummm iki yıllık geçişleerr war sınawa girsende girmesende bu senede kalkmıcakmış okiş canım
offffffffffffffff yaaaaaaaa
yinemi sistem değişio çıldırcam yaaaaaaaaaa walla delirtiler adamı nasıl çalışcağamı bilemom wallaaaaaaaa hayatımızı elimizden göz göre göre alıyolar buna inanamıyorummm gençliğimizi umursamıyolarr nabcz arkadaşlarr yaaa çocuk oyununa çewirdiler işşii öle deilimii
- 4eksi1esittir3
- Üye

daha once bu linki vermiş olabilirm hatırlamıorum da neyse bi daha veriyim.
http://tercih.fem.com.tr/
baya guzel bi site. yardımcı olur
http://tercih.fem.com.tr/
baya guzel bi site. yardımcı olur
the dreams in which im dying are the best ive ever had
bence herkes üni mezunu olmamalı kendi becerilerine göre küçük yaşta yönlendirilmeli be o işte uzmanlaştırılmalıdır bu sistem tamamen saçma parası olan ailelerin çocukları okuyabiliyo sadece şu an başımızda olanların yerini yine onların çoluk çocukları alıyo yani değişen pek birşey yok..çok okul açmakbir çözüm değil çünkü yüzlerce mezun işsiz ya da okuduğu bölümle alakasız işlerde üç kuruş para için çalışıyo..
.:Erbuw:.
- whatsername
- Müdavim Üye

sonuç: sen yırtınırken birileri boyna sistemi çökertmek için elinden geleni yapıyor.. hoş, ortada sistem falan da yok ya neyse..wolfali yazdı:1-2 sene üniye girmek için biryerlerimizi yırtıyoruz,girdikten sonra mezun olmak için biryerlerimizi yırtıyoruz,olduktan sonra iş bulmak için biryerlerimizi yırtıyoruz..
Lasciate mi cantare
- nodoubt_16
- Müdavim Üye

bugün öğretmenlerin duyurularına göre not sistemi deişti artık karnemize ne alırsak o yazılacak 80 aldın direk 80 yuhh yaa başka bişi demiom 2 aldımızda karnemizde 2 deil 3 yada 4 olarak geçiodu şimdi direk bittik diom bişi demiom 
Korkma Hadi Konuş Anlat Niye Sustun En Son Sen Tutuştun Nefretle Beni Bekle Karanlığım Uyanmadan Beni Uyut...
ya herkes eğitim sistemi kötü dio ama şuan labilecek en iyi sistem öss ona kimse bişi demesin bugun boğaziçinin,odtünün ve itünün bu kadar kaliteli olması başarılı ögrencilerin olmasıdır...türkiyedeki lisedeki ve orta okuldaki eğitime gelirsek ona dicem bişi yok,allah yardımcımız olsun yani,düz lise mezunuyum neyin ne oldugunu çok ii biliom...berbat....
hayatın gizini vereceğim sana!!!
benle derdin varsa bana gel!!
benle derdin varsa bana gel!!
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

sadece mesleğinde işine yaramayacak bilgileri zorla öğrencinin kafasına tıkan zihniyetle sorunluyum.. mesleki dağılımla yapılmalı bence.. öss sitemi olmak zorunda birilerini seçim yapması ve bunu orada rüşvet olmadan yapması gerekiyor..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
yapmak istedigin meslekle ac kalma dusuncesi bile ne kadar korkunc..ben muhendis olmak istemiyorum ya da ben doktor vs istemiyorum boyle seyler..bn keman calmak istiyorum..bir zamanlar beni eglendiren tek seyden sogutan sistemede lanet olsun, o sistemi bile hakkıyla yapamayan tum egitimcilerede..adaletsizlige lanet olsun..birileri en iyi imkanlarda ders gorup, en iyi hocalar,kaynaklar vs butun imkanlara sahipken digerlerinin sogukta km lerce yuruyup yıkık dokuk bir okula gittigi,brans ogretmeni nedir bilmeyen ograncilerle dolu dogu, guneydogu koylerine kasabalarınada lanet olsun..
tek sorun sınav olsa keske..diyelimki oss oys her neyse kaldırıldı..eger sen bunu yapmak istiyorsan once ulkenin her yerine ayrım yapmadan aynı onemi vereceksin..idealist egitimcilerin olacak..ogrencilerin icin her turlu rahatlıgı saglayacaksın ama buyuk sehirlerdekilerin degil sadece..Bitlisdekide senin ogrencin Adıyamandakide Ankaradakide..neden doguda basarı dusuk..ordaki cocuklar dahamı aptal..yok boyle birsey ya..onlar sanssız doganlardan..ama bu kader degil..bu tamamen carpık duzenin en belirgin ornegi..pkk denen illetinde temeli degilmi bu yaptıgın..sen biraz daha fazla onem verseydin, egitimli insanlar yetistirseydin onlarda dostunu düsmanını tanımayacakmıydı..
betul snmi kurtarıcan bu ulkeyi..hayalperest olma sen alıstır kendini..muhendis olacaksın..ayh ne kadar guzel..
tek sorun sınav olsa keske..diyelimki oss oys her neyse kaldırıldı..eger sen bunu yapmak istiyorsan once ulkenin her yerine ayrım yapmadan aynı onemi vereceksin..idealist egitimcilerin olacak..ogrencilerin icin her turlu rahatlıgı saglayacaksın ama buyuk sehirlerdekilerin degil sadece..Bitlisdekide senin ogrencin Adıyamandakide Ankaradakide..neden doguda basarı dusuk..ordaki cocuklar dahamı aptal..yok boyle birsey ya..onlar sanssız doganlardan..ama bu kader degil..bu tamamen carpık duzenin en belirgin ornegi..pkk denen illetinde temeli degilmi bu yaptıgın..sen biraz daha fazla onem verseydin, egitimli insanlar yetistirseydin onlarda dostunu düsmanını tanımayacakmıydı..
betul snmi kurtarıcan bu ulkeyi..hayalperest olma sen alıstır kendini..muhendis olacaksın..ayh ne kadar guzel..
Rüya ile gercegin arafında..Hep iyinin,askın tarafında..