shidow yazdı:Forumda sinemayla ilgili de bi başlığın olması güzel valla..
Ben şu sıralar kayda değer bi film göremiorum. Eğlencelik bazı filmler var hellboy, cronicles of riddick falan. Ama filmler pek güzel değil. Mesela dün Gwynet abla oynuo diye Sylwia'ya gittik çok kötüydü ya. Filmin doğru düzgün bi senaryosu bile yoktu..
sen benden habersiz sinemaya gidersin haa??? neyse...bence güzel filmler var da böyük sinemalarda oynamıyo.BEnim aklımda utopia var.Güzel olabilir.Avrupa filmleri daha çok ilgimi çektiinden gidecem ona en kısa zamanda.Bide mavi harfler mi ne ööle bişey var.Ona da gitmeyi planlıyorum...
kızma yaa..çok plansızdı.Arabaya atladık bizimkilerle aile saadeti şeklinde. HAdi istenabul a gidelim dedik.ÖÖle yani...hem de günü brlik geldik doal olarak bi mok anlamadım geziden...
Emanuelle serisinin son filmi çıkmış.. "Haydi Bastır Emanuelle".. tavsiye ederim.. orjinal dublaj.. emanuelleyi hülya avşar seslendirmiş.. manyak olmuş..
Pi(sayısı) filmi harbiden güzel bi kurgudan oluşuyo.oyunculukta bi o kadar müthiş.bunun haricinde klişe gelecek belki ama Dönüş Yok(yada kaçış yok ne biliim),Memento,Rose Red Konağı,Ripley's Game(oyunculuğa dikkat!),21Grm ve en babası Fight Club kesinlikle izlenmesi gereken filmler bence...
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
"Yazı / Tura" @ Ugur YÜCEL'in ilk yönetmenlik denemesinin ürünü olan bu filmi izlemenizi tavsiye ediyorum, zira eşkiya tadı veriyor. Bir de Ümit ÜNAL'ın "9" filmi var...
bende Yazı Tura nın güsel olduğunu duymuştum.. bu aralar pek sinemaya gidemiyorum ama terminal de tavsiye edilenler arasında.. bi de gora hakkında bilgisi olan var mı? yada tanıtımının yapıldığı bi internet sitesi adresi verebilecek olan??
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri kazıyorsan aklıma normal mi sence?
MayheM yazdı:GORA nın sinemeya giriş tarihi 12 KASIM olarak belirlenmiş.
Henüz bir tanıtım sitesi yok, ama gora hakkında bir şeyler okumak istiyorsan google dan G.O.R.A. diye bir arat...
kozmik_peri senden ilk önce özür dilerim çünkü G.O.R.A. nın resmi bir web sitesi varmış. Sabah işe gelirken afişlerinde gördüm http://www.gorafilm.com/