ohaaa!annabel_lee yazdı:bugün abartıp 6 sı kısa 2 si uzun metraj olmak üzere 8 film izledim.kısaları izmir kısa film festivalinde izledim,deneysel filmlerdi,çok anladığımı söyleyemeyeceğim 1-2 tanesi dışında![]()
bin jip ve yeni başlayanlar için italyanca yı izledim bir de.bin jip olağanüstüydü,diğeriyse fena değildi,izlemeseniz de olur.saygılar..
En Son İzlediğiniz Film ve Hakkında Yorum
betterman.
azcıkın geç isledim sanki ama
beyzanın kadınlarını isledim dün akşam..iyimiş ya bence ben bu kadar olabilceeni tahmin etmesdim wala.
ama levent üsümcü hakkında çok böüük bi hayal kırıklığı yaşadım..ya çok şirin ama nasıl o oluo katil yaaa
nese islemeyenlere de tavsiye ediim ama tamer karadağlı hala dizilerin taş fırın erkeğinin etkisinden çıkamamış gibi geldi bana 
ama levent üsümcü hakkında çok böüük bi hayal kırıklığı yaşadım..ya çok şirin ama nasıl o oluo katil yaaa
pencere önü çiçeği
- RapunZelle
- Müdavim Üye

-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

- st_anger_07
- Müdavim Üye

-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
-
dead_or_alive
- Müdavim Üye

Beynelmilel'i izledim
mizahıyla yaşanan 12eylül olayını çok güzel perdelemiş
komünistlik,anarşistlikle alakam yok,anlamam ama yapılan zulüm hiçe sayılacak gibi değil
komünist arkadaşlarımın geçen sene başına gelenlerden pekte bir farkı yok
güzel cevap verebilecek bir film darbecilere
mizahıyla yaşanan 12eylül olayını çok güzel perdelemiş
komünistlik,anarşistlikle alakam yok,anlamam ama yapılan zulüm hiçe sayılacak gibi değil
komünist arkadaşlarımın geçen sene başına gelenlerden pekte bir farkı yok
güzel cevap verebilecek bir film darbecilere
myspace.com/the_rita
holiday çok güzel izlenesi bi film gerçekten...
filmin bazı sahnesinde "allah cezanı versin lanet adam git patla utanmaz" diyosun ama hemen arkasından offff çekip mühü
moduna giriyosun.ama izleyenler bilir ingilteredeki eve hayran kaldım aşık oldum resmen.bence kaçırmayın çok lezzetli

filmin bazı sahnesinde "allah cezanı versin lanet adam git patla utanmaz" diyosun ama hemen arkasından offff çekip mühü
Ne hissettiysem, ne bildiysem
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
Hasta ve yorgunum tek başımayım.Orada olabilir misin, çünkü seni bekleyen kişiyim ben.
Yoksa sen de mi affedilmeyensin???
en son izlediğiniz film ve hakkında yorum
bende dün Tom Hanks'in Yeni Hayat adlı bi filmini izledim..biarz robinson cruose u andırıyo konusu ama genede hoş bi film..izledikten sonra birşeylerin değerini anlıyo insan tavsiye ederim herkese
birde bi film sorucam aranızda Click 'i izleyen var mı ? ben konusunu çok merak ediyorum ya 
Re: en son izlediğiniz film ve hakkında yorum
teknolojinin en büyük getirilerinden olan uzaktan kumandalar cehenneminde kaybolan bir adam bütün teknolojik aletleri kontrol edebilecek bir kumanda almak amacıyla yola çıkar. sonunda güzel bir kumanda alır ve olaylar gelişir. çok iyi bir komedi değil aslında ama yine de izlenebilir.kitten yazdı:bende dün Tom Hanks'in Yeni Hayat adlı bi filmini izledim..biarz robinson cruose u andırıyo konusu ama genede hoş bi film..izledikten sonra birşeylerin değerini anlıyo insan tavsiye ederim herkesebirde bi film sorucam aranızda Click 'i izleyen var mı ? ben konusunu çok merak ediyorum ya
betterman.
en son izlediğiniz film ve hakkında yorum
hmm.. teşekkürler layne çok övdülerde bu filmi çok merak etmiştimlayne yazdı:teknolojinin en büyük getirilerinden olan uzaktan kumandalar cehenneminde kaybolan bir adam bütün teknolojik aletleri kontrol edebilecek bir kumanda almak amacıyla yola çıkar. sonunda güzel bir kumanda alır ve olaylar gelişir. çok iyi bir komedi değil aslında ama yine de izlenebilir.kitten yazdı:bende dün Tom Hanks'in Yeni Hayat adlı bi filmini izledim..biarz robinson cruose u andırıyo konusu ama genede hoş bi film..izledikten sonra birşeylerin değerini anlıyo insan tavsiye ederim herkesebirde bi film sorucam aranızda Click 'i izleyen var mı ? ben konusunu çok merak ediyorum ya
night at the museum diye bi film izledim ben de bayramda ben stiller ın oynadığı komedi kötüdür olm bu girmeyelim dşiye diye girip ikinci yarısında coştuğum bi film oldu bu baya sevdim ben stiller ı da severim ben enazından will ferrell dan daha iyidir neyse ikinci yarıda bütün salon koptuk ya süperdi bence izleyin pişman olmazsınız
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."