ayrıca love buzz nirvanın parçası değildir.shocking blues grubunun icrasıdır.nirvana parçayı değişik bir biçimde yorumlamışdır.ii'de etmiştir(nokta)
5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.
nirvanayı bende cok severim ve müzik hayatımı onemli olcude degistirdi..
where did you sleep last night bi cover parca karısı icin yazılmıs bisey deil. zaten karısına degmez hic bi sarkı
evet nirvanayi tanrisallastirmayalim... 90 lari tanrisallastiralim.. hatta 80 leri de.. bakiniz ne kadar mukemmel otesi eleman varsa o devirlerde yasamis.. tabi oncesi de var.. onlar daha da super lakin biraz daha durgun.. off off gunumuz gencligi de muse dinlesin rasmus dinlesin cossun... bu tur gruplari gordukce muzikten de gitarimdan da hayatimdan da nefret ediyorum..
ollie yazdı:nirvana'yı çok sevmeme rağmen gelmiş geçmiş en iyi grup tamlamasına karşıyım.hiç bir zaman en iyi grup diye bir kavram olamaz.neye göre,kime göre en iyi grup.bende çok iyi bir müzisyenim,sesim çok iyi,müzik kulağım nefistir'mi demeliyim.bi solo atarımki satriani halt etmiş eheh..
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
bak ve gör sayın granci,muse'la traşmus'u aynı kefeye koyan taş olur taşş
sayın kimster avatarınızda pek hoşmuşş ne bakış öle insanın yazı yazası gelmiyo..
grungy yazdı:
sen ilk once insanlarla nasil konusulacagini ogren, terbiyeli bi adam ol. herseyden once insan ol.. sonra ogut ver bana..
orda terbiyesiz bişey yazmadım... okursan anlarsın.... bu kafayla bi yere varamazsın demek terbiyesizlik degil... ayrıca sana daha çok öğüt weririm.. tamammı?.. çünkü senin benden öğrenecek daha çok şeyin war..
bu siteye mallar girmesin... sözümü anlayan anladı...
kimster yazdı:orda terbiyesiz bişey yazmadım... okursan anlarsın.... bu kafayla bi yere varamazsın demek terbiyesizlik degil... ayrıca sana daha çok öğüt weririm.. tamammı?.. çünkü senin benden öğrenecek daha çok şeyin war..
onu kastetmemistim findik beyinli. ozel mesajdan yazdigini kastetmistim... en terbiyesiz tarafindan kurdugun cumlenin icerigi hakkinda evet haklisin ogut verebilirsin. cunku benim tersten hic deneyimim olmadi haklisin bu konuda.