son sarhoş olduumda kendi kendime bi köşede şarkı sölüyodum... güzel bişey ya hafif sarhoş dolaşmak.. hafiften dönmesi herşein... sonra tabi işin kötü tarafı yemek borunun tersine işlemesi... aman tek kötü yanı bu olsun...
içki masasında yok ben kola içerim diyen tipler deli ediyo benide, tamam aslında 1 kişinin içmemesi milleti kontrol etmek için iyidir ama içipte rahatlayınca insan herseyide anlatıyo sabah sarhosların hepsi ayıldığında anlatılanları unutuyo ama o kola içen yokmu o, abi gidip dalacan adama yaa...
şu an çok ihtiyacım var sarhoş olmaya.insan rahatlıyo yaa, içinden geleni yapıyosun, aklından geçen saçmalıkları rahatça söyleyebilme cesareti veriyo...
bazen okadar içesim geliyoki içip içip herşeyi unutmak istiyorum tek derdimin bulanan midem ve tuvalete yetişemye çalışmak olmasını istiyorum...kendimi unutmak istiyorum ihtiyacım var buna...
sarhoş olmanın en güzel tarafı kimse seni takmıo ne dersen de "sarhoş lan bu" diip geçiolar bide birine bişi sölemek istip te söleyemiosan anlatabiliosun herşeyi "Seni Seviyorum sana Aşığım" diosun "ne diosun sen be " derse "sarhoşum bende bilmiorum " die kıvıra biliosun hiç olmamış gibi : )
"Kendime Rağmen Durmam Basar Giderim" Sen "İster Yaşa, İster Sön"..... <<<GaNaMos>>> ...
_RockMania_ yazdı:sarhoş olmanın en güzel tarafı kimse seni takmıo ne dersen de "sarhoş lan bu" diip geçiolar bide birine bişi sölemek istip te söleyemiosan anlatabiliosun herşeyi "Seni Seviyorum sana Aşığım" diosun "ne diosun sen be " derse "sarhoşum bende bilmiorum " die kıvıra biliosun hiç olmamış gibi : )
eeee şeyyy aslında bana göre sulu uçucu kaçıcı maddeleri kullanmak amelelik gibi geliyor ne bilim bana ters ama ortam varsa uçucu kaçıcı her madde güzel gelir insana tabii
Hayatı Ciddiye Alan O Salaklardan Değilim Bugün Gülerim Yarın Gülerim Ben Hep Gülerim... Gelin Hep Birlikte Gülelim!!!
WhAt iF YoU SLepT? aNd WhAt iF, iN YouR SLeeP, YoU DReaMeD?aNd WhAt iF, iN YouR DReaM, YoU WenT To HeAVeN aNd THeRe PLuCKeD a STrANgE aNd BeaUTiFuL FLoWeR? aNd WhAt iF, WHeN YoU AWoKe, YoU