Fenerbahçe

ve spor...
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bloodline666 »

giftstoff yazdı:volkanın sözleşme yenilemek istemediği ve bjk ile anlaşmak istediği gibi haberler dolanıyo hadi bakalım hayırlısı...
yok beşiktaş ilgilenmiyor volkanla ki öyle birşey varsa hemen bozsunlar almasınlar volkanı
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
Kullanıcı avatarı
dev!l_O_
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen dev!l_O_ »

yenildik bugün=(( şaşırmadım >=/
O kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim!!..
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

acıkcası ben çok şaşırdım ama bu kadarda erken 2 gol yemesine her takım yenilebilir ama ben bı olaya şoke oldum valla
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

bugün az alkmaar'ı 8 eksiğe rağmen yeneceğimize inanıyorum..Fenerbahçelilere en güzel sevgililer günü armağanı Fenebahçe'den gelir inşallah..:)
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
Kullanıcı avatarı
issirganotununissirmiyani
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen issirganotununissirmiyani »

bir Galatasaraylı olarak bu maçta Fenerbahçeye başarılar
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
Kullanıcı avatarı
doacan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen doacan »

issirganotununissirmiyani yazdı:bir Galatasaraylı olarak bu maçta Fenerbahçeye başarılar
ben de ilk defa fenerbahçenin bi maç kazanmasını istiroum.tek temsilcimiz o çünkü.gerçi kazansa da nereye kadar ilerleyebilir o düşündürücü.
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

wolfali yazdı:bugün az alkmaar'ı 8 eksiğe rağmen yeneceğimize inanıyorum..Fenerbahçelilere en güzel sevgililer günü armağanı Fenebahçe'den gelir inşallah..:)
amiiiin!!.. buarada burdan biricik hoyhoyumun sevgililer gününü kutluyorum.. :006 .. :020
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

oooohh beahhh!! hadi be kanaryam!!.. :002
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

ilk yarı çok pozisyona girdik..değerlendiremedik,yazık oldu..özellikle deivid'in kaçırdığı gol akıllara zarar:@
neyse 2. yarı bu gazla gidersek daha iyi bir skor alırız:)
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

wolfali yazdı:ilk yarı çok pozisyona girdik..değerlendiremedik,yazık oldu..özellikle deivid'in kaçırdığı gol akıllara zarar:@
efet yaa.. hele tuncay malına ne demeli..?! (maldan başka?!.. :007 )..
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

angel_of_the_hell yazdı:
wolfali yazdı:ilk yarı çok pozisyona girdik..değerlendiremedik,yazık oldu..özellikle deivid'in kaçırdığı gol akıllara zarar:@
bence tuncay'a ''helal olsun sana!'' denmeli..adeta bir savaşçı gibi mücadele ediyor,elinden ne geliyorsa yapıyor..tuncay'ın yaptığı presler rakibi salaklaştırıyor..tuncay bir maçta 10 tane gol kaçırsın hiç farketmez gene ona helal olsun sana denmeli bence:)
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

wolfali yazdı:
angel_of_the_hell yazdı:
bence tuncay'a ''helal olsun sana!'' denmeli..adeta bir savaşçı gibi mücadele ediyor,elinden ne geliyorsa yapıyor..tuncay'ın yaptığı presler rakibi salaklaştırıyor..tuncay bir maçta 10 tane gol kaçırsın hiç farketmez gene ona helal olsun sana denmeli bence:)
de get.. :-D herkese derimde tuncaya demem.. ha denilcek yerler olursa o ayrı tabe.. ama gerzek herif bencilliğinden alexin üstüne çıktı ya.. gerizekalı.. o ööle kendi çapında koşmaya devam etse daha yararlı olur bence.. atlamasın o toplara ya..
layne
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen layne »

angel_of_the_hell yazdı:
wolfali yazdı:
angel_of_the_hell yazdı: efet yaa.. hele tuncay malına ne demeli..?! (maldan başka?!.. )..
bence tuncay'a ''helal olsun sana!'' denmeli..adeta bir savaşçı gibi mücadele ediyor,elinden ne geliyorsa yapıyor..tuncay'ın yaptığı presler rakibi salaklaştırıyor..tuncay bir maçta 10 tane gol kaçırsın hiç farketmez gene ona helal olsun sana denmeli bence
de get.. herkese derimde tuncaya demem.. ha denilcek yerler olursa o ayrı tabe.. ama gerzek herif bencilliğinden alexin üstüne çıktı ya.. gerizekalı.. o ööle kendi çapında koşmaya devam etse daha yararlı olur bence.. atlamasın o toplara ya..
bence tuncay'a atlamasından dolayı değil alex'e yavaşlığından dolayı kızmak gerek :P bu arada fenerbahçe çok basit bir gol yedi. atılan golde biraz garipti ama 1-1'den sonra fenerbahçe savunmada daha az hata yapmaya başladı. 2. yarı umarım türkiye'nin yüzünü güldürür. zira bu sene puan olarak acı çekiyoruz. fenerbahçe için en az yarı final en fazla finali dilerim :P :)
betterman.
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

walla kimse kusura bakmasın.. tuncayın hışmından alexin hızının ne olcağı konusunda bi fikir sahibi olamadım ben.. ama 2. gol için tebrik ederim.. hadi bide 3.yü atalım yaa... ana!! gooooooooooooooooooooooollllll!!! tümeeeeerrrr!!!... oley beaaahhhhhh!!...
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

tümer koptu geliyor tuta bilene aşk olsun.:D ayrıca alex dolasmaktan baska bişeyle yapsa artık.....
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

efet.. adam iice soğudu yaw.. habire faul yaptırıp duruyo.. azcıkda topa değse..
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

hakem görünümlü alkmaar'lı yerine adam akıllı bir hakem olsaydı,çok farklı ieyler olacakatı ne yazıkki:S
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen houseofholy »

fenerli futbolcular resmen gezindiler sahada, mahalle maçı izledim sanki.. skoru haketti fenerbahçe. tümerle tuncayın bireysel çabaları olmasa rezil olmuştuk.. yazık bu adamlara dökülen milyarlara
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
Kullanıcı avatarı
Sadeceucnokta
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Sadeceucnokta »

Hatırla sevgili o mesut günleri ...

Fenerbahçe 2 ay sonra Sevgililer Günü'nde buluştuğu taraftarı önünde AZ Alkmaar karşısında ter dökerken, beraberliği Tümer Metin'in vuruşu sayesinde yakaladı

Maç sonucu 3 - 3
Eskidendi, eskidendi, çok eskiden...
Kullanıcı avatarı
hi_fi_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen hi_fi_girl »

hakemin annesi hakkinda iyi seyler düsünmüyorum!
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen houseofholy »

hakem sahanın yıldızıydı zaten tam artist.. alex gitmeyi kafaya koymuş sanırım kılını kıpırdatmıyor artık.
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
Kullanıcı avatarı
bloodline666
Müdavim Üye
Müdavim Üye

hiç hakemlerler falan uğraşmayın oynayacak adam yoktu fenerde bir tuncaydan 1 tane daha olsa alkmaar cok daha zorlanırdı ama sizin alexiniz var yere göğe sığdıramadığınız alexiniz harika bir adam ama andoluda gol atmak değil o cıkıp bu maçlarda kendisi göstermesi lazım ama görüyorumki o sadece anadoluda oynayabilecek bir adammış
Kullanıcı avatarı
theHeLL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen theHeLL »

öncelikle geçmiş olsun şimdiden bütün fenerlilere turu boşuna hayal etmeyin bence heriflerin defans hattı acayip amatörce hatalar yapıyo ama önemli oln hata yapmak değil bu hataları değerlendirebilmek..tümer in fenere gidişini bi türlü anlamamıştım şimdi anlamaya başladım sanırım =) tuncaydan zaten hep nefret etim ama eğer tuncay olmazsa da fenerin olmıcağını hepimiz çok açık bi şekilde gördük helal walla elemana..alex in hagivari yürürüm ama çakarım golümü gazları bence de hiç hoş değil ama o adama orda yuuhh allah belanı versin denilince herif zaten oynamıyo gider böylece bence moralini yükseltmek için enazından 3-3ten sonra taraftarın hem alexi hem de volkanı bağırlarına basmaları gerekirdi veya maçtan sonra herkesi çağırıp alkışlamaları çünkü fener o 1dakikayı saymazsak hiç de fena bi futbol oynamadı bence sadece uğur boral ın geç değiştirilmesi 3 gole mal oldu merak etmeyin bunu sadece zico değil bütün teknik direktörler yapıyo goller oluyo sonradan değiştiriyorum şu futbolcuyu diyo zaten herifler atabilecekleri kadar gol attılar o kanattan..neyse buraya kadarmış bence ama yine de iyiydi fener avrupada bu yıl enazıdnan bizden daha iyiydi
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
Kullanıcı avatarı
theHeLL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen theHeLL »

ayrıca tümer in ikinci golünü haginin(yine mi hagi evet yine o) atletico madrid e 90+3üncü dakikada attığı gole benzettim ama karşı kalecinin de nasıl kapattığı köşeden bu golü yediğini de bilmiyorum
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

dün zaten rahatsızdım.. bide sakarya maçı iice berbat etti beni.. bi kere bizim beceriksizler bi sürü pozisyonu değerlendiremedi.. pas vercekleri yerde vermezler.. vermicekleri yerde verirler!!.. ztn heralde top kaybetme rekoru kırdılar.. bi ara 52iydi!!.. 2. yarı ne bok yediklerine akıl erdiremedim.. adamlara tek kale oynattılar.. hele dillere destan küfürlerimin bile yetersiz kalacağı kaleciye ne demeli.. hayvan herif (sözüm hayvanlardan dışarı..) uçan tekma attı semihime ondan sonra yerlerde pozlara girio şerefsiz bi tarafları kopupda bi taraflarına giresice herif!!.. iiki yerine gelmedi.. yoksa semih kalp krizi bile geçirebilrdi ya.. kırmızı kart+penaltı verilcek bu pozisyon için o göt kalecinin bilmem kaç yüz katı götlük özelliğine sahip olan hakemim diye ortada dolaşan bütün stad adama bişiler yapsada tatmin olmıcak kdr geniş çaplara sahip olan şerefsiz naaptı??.. semihe faul verdi!! hadi o görmedi yan hakem denen piç ne bok yiodu orda??.. aynı hareketi volkan sakaryalı bi oyuncuya yapsa ankaradaki hakem bile görüo.. ama bzm lehimize bişi olunca 3 maymun oluo şerefsizler!!.. yane insanlar bu kdr şerefsiz olabilr.. maçın kaderiyle göz göre göre bu kdr oynanır.. :007 :007 :007