M.U.G.
Ya hep niyetim vardı.mug ve makine nin performanslarını yazmak izmirrock'ta.Şimdi nasip oldu.
mug 10 numaraydı dediğim gibi.Çaldığı gruplar--> Korn,SlipknoT,Mudvayne,Deftones du.Daha ne olsun.Bu adamları çalcak ve iyi çalacak grup heryerde bulunmaz, herkeze nasip olmaz.
mug 10 numaraydı dediğim gibi.Çaldığı gruplar--> Korn,SlipknoT,Mudvayne,Deftones du.Daha ne olsun.Bu adamları çalcak ve iyi çalacak grup heryerde bulunmaz, herkeze nasip olmaz.
When you're pushed, killing's as easy as breathing
- RapunZelle
- Müdavim Üye

3 sayfayı da okudum ama konser kaydı yada bi websitesi için bi link göremedim. youtube ta da bulamadım bişiyler ... hiç izleyemedim ve dinleyemedim, çok meraklanmaktayım , malum izmirden ve ortamlarından uzaklardayım
....
warsa elinizde görüntü bişiy, paylaşırsanız sewinirim
"...Let me drown within this river, let me drown in this deep silence...
http://myspace.com/mugband
sitesinden sarkılarından bi kacını dinleyebilirsin..
ayrıca bu yılkı nokiasupersound'a da first shot sarkısıyla katıldılar, ordan da dinleyebilirdin
ayrıca bu yılkı nokiasupersound'a da first shot sarkısıyla katıldılar, ordan da dinleyebilirdin
- RapunZelle
- Müdavim Üye

sayende şu an dinliyorum ..eywallahveronique yazdı:http://myspace.com/mugband
Not. mug ın nokiasupersounda katıldığını biliyorum.ama şarkılarını dinleme şansım olmadı.
Ayrıca İzmir İletişim'de demo albümleri satılıyordu, devam ediyor mu bilmem...plastic yazdı:3 sayfayı da okudum ama konser kaydı yada bi websitesi için bi link göremedim. youtube ta da bulamadım bişiyler ... hiç izleyemedim ve dinleyemedim, çok meraklanmaktayım , malum izmirden ve ortamlarından uzaklardayım....
sleeping with the earth my dying bride
- RapunZelle
- Müdavim Üye

ahhh izmirde olsam neler yapardım da iştee....jonnathan yazdı:Ayrıca İzmir İletişim'de demo albümleri satılıyordu, devam ediyor mu bilmem...plastic yazdı:3 sayfayı da okudum ama konser kaydı yada bi websitesi için bi link göremedim. youtube ta da bulamadım bişiyler ... hiç izleyemedim ve dinleyemedim, çok meraklanmaktayım , malum izmirden ve ortamlarından uzaklardayım....