Fenerbahçe
- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

feneri bitekk sahaya çıkarken gördümmm antalya sağlı sollu ataklarla geliodu volkanı çok fena bunaltıodu seyirci baskısını fazlasıyla hissetiriodu yılmaz hoca kenardan sürekli bağırıodu,antalyalılar sanki iki kişilik koşuodu,aziz terliodu,tümer aziz elele hepbirlitkte askere sözleri yükseliodu,2yarının başında ali bilginin golü geliodu,volkan topu seyredioduu çekin çocukları atlılarrr geliooduuu
:P
Nerden Bilirdim HaYatın Önce SınAv Yapıp SoNra Ders Verdiğni...
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

fenerin 1 tane bile, bırak bi taneyi yarım tane bile pozisyonu olmadı yane?!.. ilginç.. o kdrda odun diiller be.. malda olsalar.. gelişinede vursalar azcık yaklaşıolardı beah.. azcık abartma, dokundurma, aşağalamada war tabe yorumlarda ama.. sağlığım açısından seyretmediğim isabet olmuş..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
maçı çok güzel özetledin ya. bu arada benim yılmaz vurala karşı acayip sempatim var. adam yıllardır fenere gelmek istiyor bir türlü almadılar. feneri yenmek çok hoşuna gidiyordur eminim. neden yabancı hocada ısrar ederler anlamam. yılmaz vuraldan daha iyisini mi bulacaz sanki.MuHoS yazdı:feneri bitekk sahaya çıkarken gördümmm antalya sağlı sollu ataklarla geliodu volkanı çok fena bunaltıodu seyirci baskısını fazlasıyla hissetiriodu yılmaz hoca kenardan sürekli bağırıodu,antalyalılar sanki iki kişilik koşuodu,aziz terliodu,tümer aziz elele hepbirlitkte askere sözleri yükseliodu,2yarının başında ali bilginin golü geliodu,volkan topu seyredioduu çekin çocukları atlılarrr geliooduuu:P
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
- bloodline666
- Müdavim Üye

yılmaz vural deyip geçmeyin gerçeten türkiyede onun gibi yerli bir teknik direktör yok gerçekten yurtdışında falan aldığı eğitim hiçte yabana atılır gibi değil bu admaın bir gün 4 büyüklerinin başına gerçemesini isterim ki zaten bunu kendiside her derfasında söylüyor umarım bir gün gerçek olur
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- lanetdusler
- Üye

- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

ii ne güzel kardeşim tebrik ediyorum takımını!!.. tööbe tööbe.. bi rahat duramıyosunuz yane.. illa sataşcaksınız.. madem sana boş gelio bu takım.. o zmn ne konuşuon BOŞ BOŞ??.. umarım ilk paragrafındaki soruna cvp bulabildin??.. çünkü forumda fenerbahçe adına açılmış bi başlıktasın.. demekki başlık açılabiliyomuş.. çaktınmı??..lanetdusler yazdı:ya fenerbahçe için forumda başlıkmı açılır
içi bomboş bi takımm
bi süper kupası bi uefa kupası bile yok
söylesenize en büyük başarınızıı
başarıda yokki ne söyliceksiinizzz
ben 22 yaşındayım takımımın uefa ve süper kupa aldığını gördüm
ya altmış yetmiş yaşındaki fenerliler ne görüyoo
sadece hüsrann
kupaya devam!!..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
fakir fukara edebiyatı yapmayalım arkadasımlanetdusler yazdı:ya fenerbahçe için forumda başlıkmı açılır
içi bomboş bi takımm
bi süper kupası bi uefa kupası bile yok
söylesenize en büyük başarınızıı
başarıda yokki ne söyliceksiinizzz
ben 22 yaşındayım takımımın uefa ve süper kupa aldığını gördüm
ya altmış yetmiş yaşındaki fenerliler ne görüyoo
sadece hüsrann
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

- bloodline666
- Müdavim Üye

100 yılında avrupada ve türkiyede en büyük olmayı hedefleyen bir takım masa başından bazı şeylerin kazanılamayacağını anlamalı böyle bir anlayış olmamalı saha içinde oynayamıyorsan kaybetmeyi bilmeli bu büyüklüktür maçı konuşmuyorum ama fenerbahçeli yöneticilerin maçtan sonraki sözlerin gerçekten cok şaşırtıcı volkan ballı maçtan önceki kadroları görüp bir gariplik olduğunu görerek onay vermiyor ki maçta eğer bir sakatlık sukatlık olursa bunu bahane ederek bazı şeyleri değiştirmeye niyetinde olduğunu belirtti zaten fenerinde kötü oynadığını herkes görüyor
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
bahsettiğimiz takımı 8 yıldır saraçoğlunda yenemiyoruz..houseofholy yazdı:derbi sonuçları hiç belli olmaz, hem beşiktaşın da o kadar iyi olduğu söylenemez. trabzonspor daha dişli bir rakip bence. bu arada sivasspor maçında kural ihlali sebebiyle fenerin 3 puan alma ihtimali var.
beşiktaş herzaman fenerbahçe'ye ters geliyor.kötü oldu eşleşmemiz..
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
8 yıl uzun süre, bu sürece son verme zamanı gelmiş görünüyorwolfali yazdı:bahsettiğimiz takımı 8 yıldır saraçoğlunda yenemiyoruz..houseofholy yazdı:derbi sonuçları hiç belli olmaz, hem beşiktaşın da o kadar iyi olduğu söylenemez. trabzonspor daha dişli bir rakip bence. bu arada sivasspor maçında kural ihlali sebebiyle fenerin 3 puan alma ihtimali var.
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
- bloodline666
- Müdavim Üye

bence erken final değil trabzon gibi bir takımın,gökdeniz ve yattara gibi 2depar ve boş alan ustasının unutulması hiç de hayra alamet değil =) kesinlikle erken final değil turu geçen kupaya bi adım daha yaklaşır ama kupayı hala daha elinde hissedemez
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
- bloodline666
- Müdavim Üye

- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye

pancu yu getirip kaleye koymazlarsa yenersinizi siz bu takımıwolfali yazdı:bahsettiğimiz takımı 8 yıldır saraçoğlunda yenemiyoruz..houseofholy yazdı:derbi sonuçları hiç belli olmaz, hem beşiktaşın da o kadar iyi olduğu söylenemez. trabzonspor daha dişli bir rakip bence. bu arada sivasspor maçında kural ihlali sebebiyle fenerin 3 puan alma ihtimali var.
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
- bloodline666
- Müdavim Üye

issirganotununissirmiyani yazdı:pancu yu getirip kaleye koymazlarsa yenersinizi siz bu takımıwolfali yazdı:bahsettiğimiz takımı 8 yıldır saraçoğlunda yenemiyoruz..houseofholy yazdı:derbi sonuçları hiç belli olmaz, hem beşiktaşın da o kadar iyi olduğu söylenemez. trabzonspor daha dişli bir rakip bence. bu arada sivasspor maçında kural ihlali sebebiyle fenerin 3 puan alma ihtimali var.
gerek yok nobre var o idare eder