Gündem
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye

- Müdavim Üye

- fixxer
- [Siteden Uzaklaştırıldı]
![[Siteden Uzaklaştırıldı] [Siteden Uzaklaştırıldı]](./images/ranks/ban.gif)
- İletişim:
ben sağır oldumMuHoS yazdı:issirganotununissirmiyani yazdı:kime karşı kim kimle nezaman
puahahahaa![]()
saatlarimizi ayarladıkk bile çok büük ses getirecekk bizi izlemeye devam edinnnnn 8)
Hayatı Ciddiye Alan O Salaklardan Değilim Bugün Gülerim Yarın Gülerim Ben Hep Gülerim... Gelin Hep Birlikte Gülelim!!!
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye

- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

bugunun gundemi bence kuresel ısınma icin yapılan eylem olmalıydı.. ama halkımız o kadar birlikte hareket etmeyi unutmus ki ne kimse bunu onemsedi, ne de yapmaya kalktı.. bi evin ısıklarını 5 dakika kapatmak bu kadar zormus, bugun bunu anladım..
kuresel ısınma oldugunda ne simdiki donem yasıyor olucak ne biz gencler hala genc olucaz ama cocuklarımız bizim yuzumuzden acı cekecek.. o zaman neden ısıkları kapatmadıgımızı 5 dakikalıgına da olsa anlatır herkes kendi cocuguna.. benim vicdanım rahat olucak
kuresel ısınma oldugunda ne simdiki donem yasıyor olucak ne biz gencler hala genc olucaz ama cocuklarımız bizim yuzumuzden acı cekecek.. o zaman neden ısıkları kapatmadıgımızı 5 dakikalıgına da olsa anlatır herkes kendi cocuguna.. benim vicdanım rahat olucak
Bence yeterince destek görmedi bu fikir, iyi organize edilemedi.veronique yazdı:bugunun gundemi bence kuresel ısınma icin yapılan eylem olmalıydı.. ama halkımız o kadar birlikte hareket etmeyi unutmus ki ne kimse bunu onemsedi, ne de yapmaya kalktı.. bi evin ısıklarını 5 dakika kapatmak bu kadar zormus, bugun bunu anladım..
sleeping with the earth my dying bride
kanald haberde ve acık radyo da bas bas bagırılana kadar bende bunu dusunuyordum ama karsı komsum cama cıkıp bana "ben kimyacıyım ısıgımı kapatmam gereksiz" cumlesini kurdugunda anladım sadece pislikten kapatmıyor insanlar.. umursamaz olmus herkesjonnathan yazdı:Bence yeterince destek görmedi bu fikir, iyi organize edilemedi.veronique yazdı:bugunun gundemi bence kuresel ısınma icin yapılan eylem olmalıydı.. ama halkımız o kadar birlikte hareket etmeyi unutmus ki ne kimse bunu onemsedi, ne de yapmaya kalktı.. bi evin ısıklarını 5 dakika kapatmak bu kadar zormus, bugun bunu anladım..
- Müdavim Üye

- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye

- RapunZelle
- Müdavim Üye

- Darkfuneral
- Moderatör

- İletişim:
Kimyacılıkla ne alakası var onu anlamadım ben.. Neyse..veronique yazdı:kanald haberde ve acık radyo da bas bas bagırılana kadar bende bunu dusunuyordum ama karsı komsum cama cıkıp bana "ben kimyacıyım ısıgımı kapatmam gereksiz" cumlesini kurdugunda anladım sadece pislikten kapatmıyor insanlar.. umursamaz olmus herkesjonnathan yazdı:Bence yeterince destek görmedi bu fikir, iyi organize edilemedi.veronique yazdı:bugunun gundemi bence kuresel ısınma icin yapılan eylem olmalıydı.. ama halkımız o kadar birlikte hareket etmeyi unutmus ki ne kimse bunu onemsedi, ne de yapmaya kalktı.. bi evin ısıklarını 5 dakika kapatmak bu kadar zormus, bugun bunu anladım..
All mankind loves a lover.
- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
eskiden levent kırcanın skeçlerinde çok sık rastlanırdı açık bırakılan doğal gaz, kanalizasyon çukurlarına. 5 yaşındaki bir çocuğun hayatına malolan bu ihmal yıllardır ülkemizin sorunlarından biri. peşkeş çekilen ihaleler ve ardından gelen ihmaller sonucu meydana gelen ölüm olayları. birilerini görevden alarak bulunan yüzeysel çözümler. nasıl olsa insan çok memlekette bir eksik ne farkeder. bu resmen cinayettir. bugünse 3 yaşındaki bir çocuk açık bırakılan su kuyusuna düşmüş.
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
dünün,bugünün böyle giderse yarının gündeminde de kerkük sorunu olmalı...
dtp yöneticilerinin hergün bir öncekinden daha küstahca açıklamaları,kuzey ırak'taki 2 dağ ayısının tehditvari konusmaları Türk milletinin sabrını tasırdı artık..
ileriki günlerde içte ve dışta büyük kaoslar bizleri bekliyor...
bunun bence tek sorumlusu ise akp hükümetidir.bu ülkeyi bu hallere düsürmenin bedelini dilerim seçimlerde öderler...bundan 10 yıl öncesine kadar bizim hayvanat bahçemizde el açtığımız ayıların şimdi bizi tehdit etmesi içler acısı.yazıklar olsun..
dtp yöneticilerinin hergün bir öncekinden daha küstahca açıklamaları,kuzey ırak'taki 2 dağ ayısının tehditvari konusmaları Türk milletinin sabrını tasırdı artık..
ileriki günlerde içte ve dışta büyük kaoslar bizleri bekliyor...
bunun bence tek sorumlusu ise akp hükümetidir.bu ülkeyi bu hallere düsürmenin bedelini dilerim seçimlerde öderler...bundan 10 yıl öncesine kadar bizim hayvanat bahçemizde el açtığımız ayıların şimdi bizi tehdit etmesi içler acısı.yazıklar olsun..
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye

- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye

Birde şey diyorlar artık Nü tablolar çizmiyormuş.. Harita çizim işine girmiş buda dogrumudur ?houseofholy yazdı:komplikemanyak yazdı:Evreni gördüm sıkı bir laf etmiş( Türkiye Fedarasyon sistemine gecsin) ... Paşa bunadı diyorlar dogrumu ?
bence bunamaktan çok yakın zamanda amerikada bulunmuş
Eskidendi, eskidendi, çok eskiden...
- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
sibel can poz vermeyince harita çizme işine girmiş gibi.. doğrudur.komplikemanyak yazdı:Birde şey diyorlar artık Nü tablolar çizmiyormuş.. Harita çizim işine girmiş buda dogrumudur ?houseofholy yazdı:komplikemanyak yazdı:Evreni gördüm sıkı bir laf etmiş( Türkiye Fedarasyon sistemine gecsin) ... Paşa bunadı diyorlar dogrumu ?
bence bunamaktan çok yakın zamanda amerikada bulunmuş
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye

- RapunZelle
- Müdavim Üye