Charon

Yabancı Müzik Grupları
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Charon

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

finlandiyalı gothic metal grubudur kendileri.. 1992de Antti Karihtala(Bateri), Teemu Hautamäki (Bas Gitar), Pasi Sipilä ve Jasse Hast (Gitar) tarafından kurulmuştur.. 1995de Juha-Pekka Leppäluoto (vokal) gruptakini yerini aldı.. ve 1998de ilk albümleri *Sorrowburn*ü yayınlandı.. diğer albümleri..:: *Tearstained* (2000), *Downhearted* (2002), *The Dying Daylights* (2003), *Songs For The Sinners* (2005)..

Resim

çok feci tavsiye ederim.. adamın sesinden resmen karizma damlıyo zaten.. :D insanın dinledikçe dinleyesi geliyo.. bıkılmaz bu sesden!!.. :002

buarada öölesine bakınırken ilginç bişi okudum.. artık ne derece doğru bilmiyorum ama yaziim onuda..::
"tarkan hayranidir bu arkadaslar, özellikle antti(davulcu) ve juha-pekka. evlerinde tarkan'in cdleri falan bulunur. cok samimi bir arkadasimin antti ile ciktigi dönemden biliyorum. cok güzel "tut kolumdann çekkötürr beii" derler. bildikleri türkce bundan ibarettir."..
ay yirim ben onlarıı... :-D
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

solistlerinin sesine bayılırım..colder adlı sarkılarına da..:)
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...