bu başlığı göremeyince ayıpladım bizleri prodigy siz olurmu hiç ... seweni de çok sewmeyeni de sanırım ..
onlardan haberi olan varmı ? ne yaparlar son zamanlarda ??
spitfire ı dinliyorum şu an ne gaz şarkı beee
"...Let me drown within this river, let me drown in this deep silence...
Elektronik müzik diince ilk akla gelen prodigy ve massive attack'tır zaten.cok farklı triplere sokup farklı hissler varirler insana.muzikle kendinden gecmek denen seyi birebir yasatırlar.bi bakmısın fiziksel olarak cosuosun bi bakmısın sen duruosun beyin hucrelerin zıplıo
benim kucuk kucuk senaryolarım vardır kendi capında, ve bunu kameraya dokme fırsatım olursa soundtracklar icinde prodigy kesinlikle yer alıcaktır.özellikle vahsice sevisme ve kavga sahnelerine bire birdir
goqhan yazdı:Elektronik müzik diince ilk akla gelen prodigy ve massive attack'tır zaten.cok farklı triplere sokup farklı hissler varirler insana.muzikle kendinden gecmek denen seyi birebir yasatırlar.bi bakmısın fiziksel olarak cosuosun bi bakmısın sen duruosun beyin hucrelerin zıplıo
benim kucuk kucuk senaryolarım vardır kendi capında, ve bunu kameraya dokme fırsatım olursa soundtracklar icinde prodigy kesinlikle yer alıcaktır.özellikle vahsice sevisme ve kavga sahnelerine bire birdir
way bee , ne yorum amaa şu anda da prodigy dinliyo olmalısın
"...Let me drown within this river, let me drown in this deep silence...
Fuzz Fucking ile ilk tanıştığım zamandan beri dinlerim kendilerini..
Eski evimizin ordaki internet cafe'de calışan abilerim saolsun onlar olmasa su an burda yorum bile yazamıyo olabilirdim.. Onlar sevdirdi bana bu müziklerin hepsini.
grubun adını ilk duyduğumda (çook seneler evvel) çok beğenmiştim ne anlama geldiğini merak etmiştim. dahi çocuklara verilen bir sıfatmış. smack my bitch up mükemmel bir şarkıdır, birçok tanıtımda da kullanılmıştır. bir ara charlinin meleklerinin bir bölümünde de kullanılıyordu yanılmıyorsam.