Gündem

Hayata ve yaşama dair ne varsa A'dan Z'ye de...
Kullanıcı avatarı
veronique
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen veronique »

bulletproof yazdı:
ysseulb yazdı:Serbest kürsü'nün yeniden açılmasını istiyorum...Bu forumda bu kadar kısıtlama içinde bir orada rahat ediyordum şimdi iyice elimizi kolumuzu bağladınız forumda...hiç değilse o zaman duygularımızı, sıkıntımızı, üzüntümüzü paylaşıyorduk rahatlıyorduk....şu an köpek gibi üzgünüm saatlerdir deli gibi ağlıyorum bişiler yazmak içimi dökmek istiyorum...ama buraya olmuyor işte...geri istiyorum serbest kürsüyü :( :(
başka yere yaz
+1
burası blog degil muzik sitesi..
Kullanıcı avatarı
RapunZelle
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen RapunZelle »

ysseulb yazdı:Serbest kürsü'nün yeniden açılmasını istiyorum...Bu forumda bu kadar kısıtlama içinde bir orada rahat ediyordum şimdi iyice elimizi kolumuzu bağladınız forumda...hiç değilse o zaman duygularımızı, sıkıntımızı, üzüntümüzü paylaşıyorduk rahatlıyorduk....şu an köpek gibi üzgünüm saatlerdir deli gibi ağlıyorum bişiler yazmak içimi dökmek istiyorum...ama buraya olmuyor işte...geri istiyorum serbest kürsüyü :( :(
güzin ablaya yaz :)
"...Let me drown within this river, let me drown in this deep silence...
ysseulb
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen ysseulb »

hayret bişi be bir insanında morali bozulabilir doğaldır diyip düşünemiyorsunuz di mi? bazen nasıl hissediyorum biliyor musunuz? sanki buradaki herkes ya biri bişi dese de saldırsak gibi bekliyor sanki tetikte...garipsiniz...benimkisi sadece bir istekti ve o anki ruh halimin yansımasıydı...yazmadım sayın.
En son ysseulb tarafından 11 Mar 2007 20:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
http://ysseulb.deviantart.com/
http://ballroomdancer.azbuz.com

WhAt iF YoU SLepT? aNd WhAt iF, iN YouR SLeeP, YoU DReaMeD?aNd WhAt iF, iN YouR DReaM, YoU WenT To HeAVeN aNd THeRe PLuCKeD a STrANgE aNd BeaUTiFuL FLoWeR? aNd WhAt iF, WHeN YoU AWoKe, YoU
ysseulb
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen ysseulb »

veronique yazdı:
bulletproof yazdı:
başka yere yaz
+1
O zaman katılımını beklıyoruz burada insanları bozacağına müzik kısmına bir iki bişi ekle ok canım...hadi work work!

WhAt iF YoU SLepT? aNd WhAt iF, iN YouR SLeeP, YoU DReaMeD?aNd WhAt iF, iN YouR DReaM, YoU WenT To HeAVeN aNd THeRe PLuCKeD a STrANgE aNd BeaUTiFuL FLoWeR? aNd WhAt iF, WHeN YoU AWoKe, YoU
Kullanıcı avatarı
veronique
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

ysseulb yazdı:
veronique yazdı:
bulletproof yazdı: başka yere yaz
+1
O zaman katılımını beklıyoruz burada insanları bozacağına müzik kısmına bir iki bişi ekle ok canım...hadi work work!
serbest kursuye kendi adıma cok yazmadım diyebilirim en fazla 5-6 mesajdır.. moralin bozuksa da arkadaslarınla konusabilirsin, myspace gibi sitelerde blog yazabilirsin yada geyik forumları var onlara uye olabilirsin.. burası bi muzik sitesi, tabi baska paylasımlarda olucaktır, olmalıdır ama serbest kursu cok gerekli bisey degil.. ayrıca benim neye ne ekliyecegim seni alakadar etmez, germemelidir seni boyle seyler rahat ol, cazgırlıga gerek yok
ysseulb
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen ysseulb »

bence de gerek yok.

Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen kindmonster »

İŞTE YUNANLILARIN REZİL OLDUKLARINI İTİRAF EDEN ADAM.)=
YAŞASIN TÜRK ASKERİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yunanistan ve Kenya’da Öcalan’ı koruma görevinde bulunan Yunanlı Savvas Kalenderidis kitabında Nairobi havaalanında yaşananları şöyle anlatıyor: "Apo’nun yanındaki Dilan, Nujyan, Melisa ve İbrahim beni tekmeleyip ’Liderimiz nerede?’ diye bağırıyorlardı. Büyükelçi Kostulas geldi. ’Savvas, daha fazla kepaze olmayalım. Atina’ya, Apo’yu kaybettik mi diyeyim?’ dedi."

ABDULLAH Öcalan’ın, 1998 yılında Yunanistan’a geldiği andan, Kenya’da kendisini Türkiye’ye götürecek uçağa bindirildiği Nairobi havaalanına kadar bir an bile yanından ayrılmayan koruması Yunan Milli İstihbarat Teşkilatı (EYP) eski üyesi Savvas Kalenderidis o dönemde yaşananları "Öcalan’ın teslim edilmesi: Hakikat saati" adlı kitapta topladı. Elefterotipia gazetesi önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak kitaptan alıntılar yayınladı.

İzmir’de askeri ateşelik yapan ve Türkçe bilen Kalenderidis kitabının "Apo’yu nasıl kaybettik" bölümünde şunları yazıyor:

"Kenyalılar, Öcalan’ın Yunan büyükelçiliğinden uzaklaşması için iki saat süre tanıdılar. Apo’yu istediği yere götürecek uçağı tahsis edeceklerini söylediler. Ancak bu sürenin bitiminden sonra gece boyunca olabileceklerden Yunanistan’ın ve Öcalan’ın sorumlu olacağını belirttiler. Büyükelçiliğe dönüp durumu Apo’ya anlattık. Hollanda, Finlandiya veya Almanya’ya gitmeyi düşündük. Bir an Apo ’Hiçbir yere gitmiyorum’ dedi. Yunan büyükelçisi Kostulas, Kenyalıların tehdidini hatırlattı. Öcalan’a dönerek ’Sayın başkan burası Yunan toprağı sayılır ve ben bir Yunan subayı olarak burayı koruyacağım. Bunu sizin için değil vatanım için yapacağım. Kararınız ne olursa olsun biz saygı göstereceğiz’ dedim. Öcalan bir süre düşündü ve yine duygularını sesini dinleyerek hata yaptı: Gideceğim."

Öcalan skandalından sonra sessizce EYP’den ayrılan ve Türkiye düşmanı bir "uluslararası stratejik araştırmalar" şirketi kuran Kalenderidis, Nairobi havaalanında yaşananlar için şunları yazdı:

"Apo’nun yanında olan Dilan, Nujyan, Melisa ve İbrahim liderlerinin başına geleni anladıklarında üstüme saldırdılar. Beni tekmeliyor, ’Liderimiz nerede? Ona ne yaptınız’ diye bağırıyorlardı. 10-15 dakika sonra Büyükelçi Kostulas geldi. Bana ’Savvas hiçbir şey öğrenemiyorum. Daha fazla kepaze olmayalım. Atina’ya haber vermem gerek. Ne diyeyim? Apo’yu kaybettik mi diyeyim?’ dedi.

Kostulas’a Atina’da gelen emir Apo’nun arkadaşlarını havaalanında bırakıp ortadan kaybolmamızdı. Hırsız gibi kaçmamız isteniyordu. Bunun mümkün olamayacağını Atina’ya bildirdik. Büyükelçinin rezidansına dönmek için taksi ararken küçük bir uçağın havalandığını gördüm. Saat 21.00 idi. Büyükelçiye uçağı gösterip ’Apo bu uçakta. Umarım Ankara’ya götürülmüyor’ dedim
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
Kullanıcı avatarı
simsiyah_85
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen simsiyah_85 »

ya aklıma takıldı bu grup deli olayında bi gelişme varmı 3 yıla kadar hapsi isteniodu ösym şarkısı yüüznden :x

nasıl bi sistemdir bu? insanlar suç işleyip üstüne yakalnır 2 gün sonra serbest bırakılır! ama sadece sevgili arkadaşlarımız önemsiz bi şarkı yüüznden 3 yıl hapiste yatmak zorunda tutulur!?

son durum ne bilen varmı? (tvden çok kopuk bi insan olduum için haberim yok kusura bakmayın) :oops:
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
Kullanıcı avatarı
theHeLL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen theHeLL »

benim en son bildiğim davanın hala devam ediyo olduğu bide 3yıl değildir sanırım 1 yıl 5 ay 15 gün hapisle cezalandırılıyolar her biri tek tek..hadi devlete sövmüşsün biraz da olsa anlayışla karşılayabiliyorum davayı da beni güldüren davanın konusu oldu aynen aktarıyorum:"kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevlerinden dolayı hakaret..!"..=)..yani ösymde çalışan herkesin grubun götünü mü yemesi kastedilmiş?..=))..saçma bi bahene bence bu..bide ntvde 24saat mi enson çıkan haber programında telefonla katıldı solist eleman sunucu bişey soruyo ki gerçekten de ima mı ettiniz falan gibi bi soru çocuk da gülüyo cevap verirken sunucu da kıs kıs bıyık altından gülüyo..=)..dediğim gibi komiklik olsun diye açılmış bi dava bana göre o yani sonunda hiç zannetmiyorum 1er buçuk yıl hapse çarptırılcaklarını ama belli olmaz baklava çalmaktan hapse giren varsa ösymdeki bütün çalışanlara göt yedirtmek de ağır cezalandırılır heralde? =)
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
Kullanıcı avatarı
simsiyah_85
Müdavim Üye
Müdavim Üye

theHeLL yazdı:benim en son bildiğim davanın hala devam ediyo olduğu bide 3yıl değildir sanırım 1 yıl 5 ay 15 gün hapisle cezalandırılıyolar her biri tek tek..hadi devlete sövmüşsün biraz da olsa anlayışla karşılayabiliyorum davayı da beni güldüren davanın konusu oldu aynen aktarıyorum:"kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevlerinden dolayı hakaret..!"..=)..yani ösymde çalışan herkesin grubun götünü mü yemesi kastedilmiş?..=))..saçma bi bahene bence bu..bide ntvde 24saat mi enson çıkan haber programında telefonla katıldı solist eleman sunucu bişey soruyo ki gerçekten de ima mı ettiniz falan gibi bi soru çocuk da gülüyo cevap verirken sunucu da kıs kıs bıyık altından gülüyo..=)..dediğim gibi komiklik olsun diye açılmış bi dava bana göre o yani sonunda hiç zannetmiyorum 1er buçuk yıl hapse çarptırılcaklarını ama belli olmaz baklava çalmaktan hapse giren varsa ösymdeki bütün çalışanlara göt yedirtmek de ağır cezalandırılır heralde? =)
şaka gibi ya gerçekten üzülüyorum..
sadece bi şarkı milyonlarca şarkı gibi ve üstelik amatör bi grupun şarkısı profesyonel vs da deil albümü çıkmış bi grup da deil ya bunu ne mantıkla eleştiriler ki?!
çok gücüne gitmiş heralde onların! az bile demişler ben daha ötesini sölüyorum şuan içimden.. bana da dava açsınlar! bekleirm yani..
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
Kullanıcı avatarı
theHeLL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen theHeLL »

simsiyah_85 yazdı:
theHeLL yazdı:benim en son bildiğim davanın hala devam ediyo olduğu bide 3yıl değildir sanırım 1 yıl 5 ay 15 gün hapisle cezalandırılıyolar her biri tek tek..hadi devlete sövmüşsün biraz da olsa anlayışla karşılayabiliyorum davayı da beni güldüren davanın konusu oldu aynen aktarıyorum:"kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevlerinden dolayı hakaret..!"..=)..yani ösymde çalışan herkesin grubun götünü mü yemesi kastedilmiş?..=))..saçma bi bahene bence bu..bide ntvde 24saat mi enson çıkan haber programında telefonla katıldı solist eleman sunucu bişey soruyo ki gerçekten de ima mı ettiniz falan gibi bi soru çocuk da gülüyo cevap verirken sunucu da kıs kıs bıyık altından gülüyo..=)..dediğim gibi komiklik olsun diye açılmış bi dava bana göre o yani sonunda hiç zannetmiyorum 1er buçuk yıl hapse çarptırılcaklarını ama belli olmaz baklava çalmaktan hapse giren varsa ösymdeki bütün çalışanlara göt yedirtmek de ağır cezalandırılır heralde? =)
şaka gibi ya gerçekten üzülüyorum..
sadece bi şarkı milyonlarca şarkı gibi ve üstelik amatör bi grupun şarkısı profesyonel vs da deil albümü çıkmış bi grup da deil ya bunu ne mantıkla eleştiriler ki?!
çok gücüne gitmiş heralde onların! az bile demişler ben daha ötesini sölüyorum şuan içimden.. bana da dava açsınlar! bekleirm yani..
davanın konusunu zaten söyledim mantığı da bana göre klibinin you tube dan verilmesi olabilir diceksin ki albümde bile götümü ye demiyo ki?ama belki (heriflerin ne düşündüğünü bilmiyorum) youtube daki video yu onlar koymuş olabilir ve resmi bi site olduğu için aynı mantığa geliyo yani ha albümde götümü ye demişsin ha youtube da klipte aynı şeyi söylemişsin aynı kapıya çıkıyo ikisi de..ama ben de pek bi bağlantı kuramadım neden açtıklarını bulmak için ama bana tek mantıklı gibi görüneni bu
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
Kullanıcı avatarı
simsiyah_85
Müdavim Üye
Müdavim Üye

theHeLL yazdı:albümde götümü ye demişsin ha youtube da klipte aynı şeyi söylemişsin aynı kapıya çıkıyo ikisi de..
her ne olursa olsun uğraşıcak bi çok konu varken çok abest gelio hâlâ bana.. :)
ama doğru atladığım bişey var burası Türkiye!?.. :x
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen houseofholy »

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, “İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığından alınan 12 Mart 2007 tarihli raporda, Abdullah Öcalan hakkında ileri sürülen zehirlenme iddialarının tamamen asılsız olduğu kesin olarak tespit edilmiştir” denildi.

http://www.ntvmsnbc.com/news/402477.asp
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
Kullanıcı avatarı
Darkfuneral
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen Darkfuneral »

Keşke gebersede artık bu milletin ödediği vergilerle kaldığı mahlikanede karnını doyuramasa..
All mankind loves a lover.
Kullanıcı avatarı
veronique
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Darkfuneral yazdı:Keşke gebersede artık bu milletin ödediği vergilerle kaldığı mahlikanede karnını doyuramasa..
baska bi ulkede olsa zehirdi, ilactı bi bahaneyle zehirleyip öldürürler ama bi biz enayiyiz ya besleyelim tabi
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

İstanbul'da hergün bölücü örgüt yandaşlarının provakasyonlarına,hayvanlıklarına şahit oluyoruz..bunlar 'illa biri bizi vursun' diyor galiba..zaten faşizm,ırkçılık hat safhada.birileri çıkıp bu provakatörleri indirse bu sefer iyice ortalık karışçak..ki hak etmiyolar değil..
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

wolfali yazdı:İstanbul'da hergün bölücü örgüt yandaşlarının provakasyonlarına,hayvanlıklarına şahit oluyoruz..bunlar 'illa biri bizi vursun' diyor galiba..zaten faşizm,ırkçılık hat safhada.birileri çıkıp bu provakatörleri indirse bu sefer iyice ortalık karışçak..ki hak etmiyolar değil..
amaçlanan olay çıkması zaten. bir de dtpli bir takım şahıslar apoya zarar gelirse dünyayı başınıza yıkarız gibisinden tehditler savurmakta. bu adamlar bu cesareti nereden buluyor, bu söylenenlere neden cevap verilmiyor.. tüm dünya dört bir koldan Türklerin en hassas olduğu konularda çirkin saldırılar yapmakta. gerekli merciler nedense hep susuyor, TSK dışında.
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

ben artık olay çıkmasını da istiyorum açıkçası..yeter artık,30 yıldır 5-6 bin ayının tehditlerine,saldırılarına gereğinden fazla sabrettik..artık inceldiği yerden kopsun.
30 bin şehidimizin katili zehirlenirse ülkeyi başımıza yıkarlarmış!vay be! zamanı gelince görürler kim kimin başına neler yıkıyor.
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

wolfali yazdı:ben artık olay çıkmasını da istiyorum açıkçası..yeter artık,30 yıldır 5-6 bin ayının tehditlerine,saldırılarına gereğinden fazla sabrettik..artık inceldiği yerden kopsun.
30 bin şehidimizin katili zehirlenirse ülkeyi başımıza yıkarlarmış!vay be! zamanı gelince görürler kim kimin başına neler yıkıyor.
ama bunları biz konuşunca gaza gelmiş milliyetçi gençlik oluyoruz, sonra büyüklerimiz çıkar bizi sağduyulu davranmaya davet eder. sağduyulu davranmak herşeyi olduğu gibi sineye çekmek demek onlar için anladığım kadarıyla.
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

houseofholy yazdı:
wolfali yazdı:ben artık olay çıkmasını da istiyorum açıkçası..yeter artık,30 yıldır 5-6 bin ayının tehditlerine,saldırılarına gereğinden fazla sabrettik..artık inceldiği yerden kopsun.
ama bunları biz konuşunca gaza gelmiş milliyetçi gençlik oluyoruz, sonra büyüklerimiz çıkar bizi sağduyulu davranmaya davet eder. sağduyulu davranmak herşeyi olduğu gibi sineye çekmek demek onlar için anladığım kadarıyla.
bana bu sitede denmeyen kalmadı zaten,çok da umrumda değil kimin ne dediği..
zaten bunların istediği,yapmaya çalıştı Türkiye'de bir iç çatışma çıkarmak..
fakat bilmedikleri birşey var ki bu en çok kendilerine zarar verir.
milletin sabrı iyice taşmaya başladı zaten yavaş yavaş huzursuz günlere doğru gidiyoruz..
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Yine 'Van Gölü canavarını' gördük iddiası 13 Mart 2007

TATVAN (A.A)

Tatvan-Van seferini yapan Orhan Atliman isimli feribotun kaptan ve personeli, “Van Gölü canavarını” gördüklerini iddia ettiler.

Van'da yıllardan beri gündemde olan, Gevaş ilçesinde maketi bile yapılan ”Van Gölü Canavarı”nın, Tatvan-Van seferini yapan, “Orhan Atliman” isimli feribotun kaptan ve personeline kendini gösterdiği ileri sürüldü.
Tatvan-Van seferini yapan feribot ikinci kaptanı Necdet Acar, Van Gölü canavarını gördüklerini söyledi.

Acar, bugüne kadar Van Gölü'nde inci kefali dışında yaşayan canlının olmadığına inandıklarını belirterek, şöyle dedi:
“Ben, üçüncü kaptanımız Maşallah Baldır ve diğer personelimiz, kaptan köşkünde oturuyorduk. Gölde tam yol ilerlerken, ilçemiz sınırları içerisinde Zin Burnu (POR) diye adlandırdığımız yerde, yaklaşık 2 mil uzaklığımızda, üzerimize hızını anlatamayacağım bir cismin geldiğini fark ettik. Başta bunun bir hız teknesi olduğunu düşündük. Ben ve arkadaşlarım, kendi aramızda teknenin bu saatte gölde ne aradığını ve yapısını tartışmaya başladık. Tam bunu konuşurken, kamaramızda bulunan dürbünle cismi izlemeye başladık. Bize doğru gelen cismin geçmişte anlatılan yaratık olan Van Gölü canavarı olduğunu düşünmeye başladık. Yanımızda bulunan cep telefonlarıyla görüntüyü kaydetmeye çalışsak da güneşin dik ışıklarından dolayı net bir görüntü alamadık.”

Acar, çok büyük bir balinaya benzeyen yaratığın her suya batıp çıktığında bir tekne kadar dalga oluşturduğunu, daha önce kendisinin bu tür şeylere inanmadığını, ancak gördüklerinden sonra gölde büyük bir yaratığın yaşadığına inandığını söyledi.

“BİR BALİNA KADAR BÜYÜKTÜ"

Geminin üçüncü kaptanı Maşallah Baldır ise suya girip çıkan ve daha çok balinaya benzeyen yaratığın, sırtının siyah, sudan çıktığında ise karın bölgesinin renginin beyaz olduğunu söyledi.

Baldır, gördükleri manzara karşısında hala şaşkın olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Ben tek başıma bunu görseydim, açıklamazdım. Çünkü bu konuda çok spekülasyonlar var. Benimle beraber diğer arkadaşlarımızın tamamı bunu gördü. Bunun mutlaka araştırılması lazım. Yanımızda bir görüntüleme kayıt cihazının olmayışı, çok büyük bir şanssızlık. Çünkü hep birlikte gördüğümüz Van Gölü canavarı, daha sonra sulara gömülerek kayboldu. Geçmişte bana 'Gölde canavar var mı?' diye sorduklarında soruyu soranları tersliyor, tepki gösteriyordum. Ama şimdi inanıyorum ki Van Gölü'nde bir yaratık var.”

Baldır, su altı inceleme ekiplerinin ve konuya ilgi duyan bilim adamlarının, bu yaratığı bulmak için Van Gölü'nü incelemeleri gerektiğini savundu.

Yorum Sayısı 3 / 13 Yorumlarınızı yazmak için tıklayın >>
Diğer Yorumlar

Bülent Köşker ('bulochka' tüm yorumları) 13/03/2007 - 14:31

mazotçu da görmüştü demek gerçekmiş :)
Kullanıcı avatarı
issirganotununissirmiyani
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen issirganotununissirmiyani »

uzaylıları taşla kovaladıgını iddaa eden köylülerden sonra canavrı görmüş köylülere inanmamak elde deil :-D
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

issirganotununissirmiyani yazdı:uzaylıları taşla kovaladıgını iddaa eden köylülerden sonra canavrı görmüş köylülere inanmamak elde deil :-D
ehehehhe.YURDUM İNSANI :-D
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mardin İl Başkanı Türk, tutuklandı
Demokratik Toplum Partisi (DTP) Mardin İl Başkanı Ferhan Türk, ''Suç ve Suçluyu övme'' suçundan tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, 10 Mart Cumartesi günü basın açıklamasında sayın Öcalan dediği gerekçesiyle gözaltına alınan Türk, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Ferhan Türk, sevk edildiği adli mercilerce ''Suç ve Suçluyu övme'' suçundan tutuklandı
Kullanıcı avatarı
issirganotununissirmiyani
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen issirganotununissirmiyani »

bakalım bu karara nediyecekler
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh