Gündem

Hayata ve yaşama dair ne varsa A'dan Z'ye de...
Kullanıcı avatarı
lonly
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen lonly »

jonnathan yazdı:
shadow_girl yazdı:Metin Uca cumhurbaşkanlığına aday...
Elimde olsa, oy vermeyen ne olsun...
+1
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen houseofholy »

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, büyük oğlu Ahmet Burak’ın ortağı ile birlikte 2 milyon 350 bin dolara gemi almasını; “Ne yapacaklardı, oturup geleni gideni mi seyredeceklerdi? Veya daha öncekiler gibi ofis kurup komisyonla iş takibi mi yapacaklardı?” sözleriyle savundu. Bu açıklama, “Bir başbakan ya da bakanın çocukları siyasi itibarı zedelememek ve şaibelere meydan vermemek için hangi işlere yönelmeli?” sorusunu akla getirdi.

http://www.ntvmsnbc.com
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

başbakanımız yeni alınan tedbirlerle birlikte artık 800 korumayla korunacak..
ee tabi bu kadar değerli bi lider kolay yetismez!
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

wolfali yazdı:başbakanımız yeni alınan tedbirlerle birlikte artık 800 korumayla korunacak..
ee tabi bu kadar değerli bi lider kolay yetismez!
O radyo kaydından sonra az bile...
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen kindmonster »

Kadir Has, Cumartesi günü toprağa verilecek
Kadir Has'ın cenazesi Cumartesi günü Fatih Camii'nde kılınacak namazın ardından defnedilecek.

22.03.2007 22:01
Kalp krizinden vefat eden hayırsever iş adamı Kadir Has'ın cenazesi, 24 Mart Cumartesi günü Fatih Camiinde kılınacak namazın ardından devlet töreniyle Küçükyalı'daki aile kabristanına defnedilecek. Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Kadir Has'ın manevi oğulları Can ve Nuri Has'la, üniversitenin Cibali Merkez Kampüsündeki Fener Salonunda, hayırsever iş adamının vefatı ve cenaze törenine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Rektör Prof. Dr. Yılmaz, Kadir Has için 24 Mart Cumartesi günü saat 10.00'da üniversitenin Cibali Merkez Kampüsünde tören yapılacağını bildirdi. Yılmaz, merhum iş adamının, aynı gün Fatih Camiinde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından, devlet töreniyle Küçükyalı'daki aile mezarlığında toprağa verileceğini söyledi. Üniversite olarak kayıplarının çok büyük olduğunu ifade eden Yılmaz, ''Tüm ulusumuzun başı sağ olsun. Mütevelli Heyetimiz, mensuplarımız ve öğrencilerimizle, eğitim camiamızın ve ulusumuzun acısını birlikte derinden paylaşıyoruz'' diye konuştu.

''YAŞAMININ EN MUTLU GÜNLERİNDEN BİRİYDİ''

Rektör Prof. Dr. Yılmaz, Kadir Has'ın bugün, hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını ifade ederek, Has'ın geleneksel olarak yılda bir gün üniversitedeki fakültelerden birini seçerek öğrencilerle sohbet ettiğini anlattı. Kadir Has'ın bu toplantılarda, öğrencilere öğütler vermekten son derece keyif aldığını dile getiren Yılmaz, ''Bugün o gündü. Öğrencileriyle bir araya geldi. Bu sohbet toplantısını yaptı. Hem öğrenciler, hem kendisi son derece mutluydular. Bu mutluluğu, bu keyfi, büyük bir rastlantı eseri olarak da filme çektik. Onun arkasından Mütevelli Heyeti toplantısına katıldı. Oradan da iyi izlenimlerle, mutluluklarla ayrıldı. Kendisini üniversitemizden büyük bir keyifle uğurladık'' şeklinde konuştu.

Onun böyle mutlu bir günde aralarından ayrılmasından teselli bulduklarını aktaran Yılmaz, Kadir Has'ın bıraktığı boşluğun doldurulamayacağını söyledi. Yılmaz, Kadir Has'ın bugün birlikte olduğu İletişim Fakültesi öğrencilerine, ''Her şeyden daha önemlisi eğitimdir. Biz bu bilinç içinde bu denli eğitime katkıda bulunduktan sonra da üniversiteyi kurduk. Üniversiteyi kurarken ana amacımız da yapabileceğimizin en iyisini üretebilmek oldu'' dediğini aktardı.

''24 SAAT ÜNİVERSİTEYİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SÖYLERDİ''

Yılmaz, saat 12.20'deki toplantıya, Mütevelli Heyeti üyelerinin bir kısmının da katıldığını belirterek, şöyle devam etti: ''Üniversitemizi hep ülkemizde bir eğitim vahası yapmak istiyordu. O bağlamda, bize bir görev vermişti. Üniversite olmak için değil, 'olabileceğimiz en iyi üniversite olalım' çabasındaydı. Bize demiş olduğu bir şey var; 'Ben 24 saat üniversiteyi düşünüyorum. Gece uykularım bile üniversitede.' Bazen umulmadık bir saatte telefon eder, aklına gelen bir şeyin nasıl daha iyi bir hale getirilebileceğini sorardı. Bunu söylerken ölçüsünü, tevazusunu da size anlatamam. 'Şunu şöyle yapsak nasıl olur' gibi, her şeyi danışarak. En son yaptığı ziyaret ile bugünkü ziyareti arasında uzun bir süre geçmesine rağmen üniversitedeki her değişikliği tek tek fark etti.''

CAN HAS, GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Hayırsever iş adamının manevi oğlu Can Has da Kadir Has'ın bugün üniversitede öğrencilere röportaj verdiğini, fotoğraf çektirdiğini ve üniversiteden son derece mutlu ayrıldığını anlattı. Can Has, Kadir Has'ın üniversiteden ayrılmasından 45 dakika sonra da üzüntülü haberi aldıklarını belirtti. Konuşurken gözyaşlarını tutamayan Can Has, ''Bütün kazancını milletiyle, ülkesiyle paylaşmasını bildi. Yaptığı hayır işlerinden her zaman çok mutlu oldu. Türkiye'nin, 'hayırsever rekortmeni' unvanını aldı. İnşallah biz de bu hayır işlerine kardeşimle beraber devam edeceğiz. Hepimizin başı sağ olsun, Türkiye'nin başı sağ olsun'' dedi. Nuri Has da ''Bugün hepimiz için çok acı bir gün. Bizim için çok büyük bir şok oldu. Çok üzgünüz. Babamızı, ailemizin direğini kaybettik'' şeklinde konuştu. Bu arada, Kadir Has Üniversitesinin Cibali Merkez Kampüsündeki Türk bayrakları ile üniversite flamalarının yarıya indirildiği görüldü

HABERTÜRK
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
Kullanıcı avatarı
issirganotununissirmiyani
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen issirganotununissirmiyani »

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun garip babası bir adammıs
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

bugün feci şekilde parmağımı kestim neredeyse parmak gidiyordu. dikiş attırmaya korktuğum için eczanede hallettim işi. çizimlerimi göndermeyeceğim bir daha nazar değdi sanırım.
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen kindmonster »

Yaz saati başlıyor
Yaz saatine bu gece geçiliyor. Saat 03.00'de saatler bir saat ileri alınacak.

24.03.2007 12:04

Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla yapılan uygulamaya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, 7 Mart tarihli Resmi Gazetede yayımlanmıştı.

Buna göre yaz saati, bir başka deyişle ileri saat uygulaması, bu gece saat 03.00'de saatlerin bir saat ileri alınarak 04.00'e getirilmesiyle başlayacak.

Uygulama, 28 Ekim Pazar günü saat 04.00'de saatlerin 1 saat geri alınmasıyla sona erecek.
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

bugün milli takımımız tarihi bir maça çıkıyor..
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

İşi çok zor...
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
trabrock
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen trabrock »

metin uca cumhurbaşkanlığına aday olmuş galiba
hiç sevmiyorum bu adamı tamamen yapmacık
Kullanıcı avatarı
eecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen eecem »

hadi yha bnde sewmiom onu inşallah seçilmez!!!!
Kullanıcı avatarı
trabrock
Müdavim Üye
Müdavim Üye

seçilceğinden değil zaten
YalnızLığı aNLa
Kullanıcı avatarı
kitten
Müdavim Üye
Müdavim Üye

gündem

Mesaj gönderen kitten »

trabrock yazdı:metin uca cumhurbaşkanlığına aday olmuş galiba
sunduğu yarışma programındada devletin başındakilere o kadar çok gönderme yapıyoki dilini kesicekler onun :)
r1g0r
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen r1g0r »

Vampirler İstanbul'da

Ahlâki değerlerden yoksun olarak yetişen gençlerimiz, sapkın inançların kurbanı oluyor. İstanbul’da satanistlerden sonra şimdi de vampiristler çıktı. Kendi kanını içmeye korkanlar simsardan satın alıyor

Manevi değerlerden yoksun yetişen gençlik, şeytana tapan satanistlerden sonra şimdi de kan içen vampisiristlerin tehdidi altında.

İnternet ve bar ortamlarında kurbanlarına hergün yenilerini ekleyen vampirizm, maneviyattan yoksun yetişen gençler arasında hızla yayılıyor. Dehşet verici bilgi ve fotoğrafların yayımlandığı internet sitelerinde, vücuda zarar vermeden kan içme yöntemleri pervasızca anlatılıyor, sapkın inancın forumlar aracılığıyla yayıldığı Türkçe içerikli bu sitelerde vampiristlere nereden ve nasıl kan bulabilecekleri hakkında detaylı bilgiler veriliyor.

KADEHLERDE İÇİYORLAR

Sapkın inançla 4 yıl önce tanışan ve sanal ortamda "fantasmaxmuerte" adıyla blog sayfasında "Teokan Alaca" takma adını kullanan Ferhat adlı üniversite öğrencisi vahim durumu anlatırken, "Temel nokta alkol, uyuşturucu ve cinsellik. Uçuk gençlerin kan içmelerini gözlerimle gördüm ve yaşadım. Partilerde bir araya gelen bu kişiler kadehler içinde kan içiyor, bundan da büyük zevk alıyorlar. Genelde internet üzerinden tanışıyorlar. Siteye mail adresimi ve cep telefonumu koydum. Bana ulaşıyorlar. Onlara 4 yıl boyunca yaşadıklarımı anlatıp, vazgeçirmeye çalışıyorum. Bugüne kadar 50- 60 kişiye anlattım" diyor. Vampiristlerin satanistler gibi belirgin kıyafet tarzlarının olmadığını dile getiren Ferhat, bu grupların katı kurallara göre hareket ettiklerini, kendilerini belli edecek her şeyden kaçındıklarını, parti yaptıkları bir yerde asla yeniden toplanmadıklarını söylüyor. Vampirizmle ilgili bir sitede, "Kan alacağınız kişileri test edilmelisiniz. Bir sağlık kliniğinde yaptırabilirsiniz. Şırınga, neşter veya ustura kullanacaksanız, temiz ve steril olduklarından emin olun. Isırma. Bu acı verir. Ağız bakteri çöplüğüdür" ifadeleri ise dehşet verici nitelikte.

SİMSARLARDAN ALIYORLAR

17 yaşındaki lise öğrencisi E.D., Kızılay Kan Merkezleri önündeki simsarlardan rahatlıkla kan bulabildiklerini söylüyor. E.D., bu kanların uyuşturucu ve alkolün sınırsız şekilde kullanıldığı partilerde içildiğini, kendisini bu sapkınlığa kaptıranların daha çok arka sokak barlarında bir araya geldiklerini belirtiyor. E.D., "Bu barlar, çevresinden kopan, hayatı sevmeyenlerin toplanma yeri. Akıllara gelmeyecek şeylerle karşılaşmak mümkün. Vampir diye bir şey yok, vampirizm var. İçlerindeki manevi boşluğu doldurmak için bu tür tuhaf oluşumlara yöneliyorlar" diyor.

ARKA SOKAKLARDA HERSEY VAR

Nöropsikiyatri Profesörü Kerem Doksat, kan içmekten hoşlanan hastaları olduğunu söyledi. Doksat, "Bunlarda homoseksüel ilişkiler çok yaygın. Taksim'in arka taraflarında her şey var. Vamprizim çıkmasaydı şaşırırdım. Toplumda şiddetli belirsizlik var. Kimlik arayışı içinde olan, özellikle aile içinde mutluluğu bulamamış, dağılmış ailelerin çocukları, bunlar bu tip şeylere kapılıyorlar" dedi. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Sayar da, gençlerin içinde bulunduğu manevi boşluk nedeniyle bu tür oluşumlara yöneldiğini söyledi. Prof. Sayar, sapkın akımların kurbanı olan gençlerin aile yapısına da dikkat çekti.

ALİ KUŞ (İstanbul)

http://www.bugun.com.tr/haberler/230307/p41795.asp
yorumları okumanız tavsiye edilir
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

r1g0r yazdı:Vampirler İstanbul'da

Ahlâki değerlerden yoksun olarak yetişen gençlerimiz, sapkın inançların kurbanı oluyor. İstanbul’da satanistlerden sonra şimdi de vampiristler çıktı. Kendi kanını içmeye korkanlar simsardan satın alıyor

Manevi değerlerden yoksun yetişen gençlik, şeytana tapan satanistlerden sonra şimdi de kan içen vampisiristlerin tehdidi altında.

İnternet ve bar ortamlarında kurbanlarına hergün yenilerini ekleyen vampirizm, maneviyattan yoksun yetişen gençler arasında hızla yayılıyor. Dehşet verici bilgi ve fotoğrafların yayımlandığı internet sitelerinde, vücuda zarar vermeden kan içme yöntemleri pervasızca anlatılıyor, sapkın inancın forumlar aracılığıyla yayıldığı Türkçe içerikli bu sitelerde vampiristlere nereden ve nasıl kan bulabilecekleri hakkında detaylı bilgiler veriliyor.

KADEHLERDE İÇİYORLAR

Sapkın inançla 4 yıl önce tanışan ve sanal ortamda "fantasmaxmuerte" adıyla blog sayfasında "Teokan Alaca" takma adını kullanan Ferhat adlı üniversite öğrencisi vahim durumu anlatırken, "Temel nokta alkol, uyuşturucu ve cinsellik. Uçuk gençlerin kan içmelerini gözlerimle gördüm ve yaşadım. Partilerde bir araya gelen bu kişiler kadehler içinde kan içiyor, bundan da büyük zevk alıyorlar. Genelde internet üzerinden tanışıyorlar. Siteye mail adresimi ve cep telefonumu koydum. Bana ulaşıyorlar. Onlara 4 yıl boyunca yaşadıklarımı anlatıp, vazgeçirmeye çalışıyorum. Bugüne kadar 50- 60 kişiye anlattım" diyor. Vampiristlerin satanistler gibi belirgin kıyafet tarzlarının olmadığını dile getiren Ferhat, bu grupların katı kurallara göre hareket ettiklerini, kendilerini belli edecek her şeyden kaçındıklarını, parti yaptıkları bir yerde asla yeniden toplanmadıklarını söylüyor. Vampirizmle ilgili bir sitede, "Kan alacağınız kişileri test edilmelisiniz. Bir sağlık kliniğinde yaptırabilirsiniz. Şırınga, neşter veya ustura kullanacaksanız, temiz ve steril olduklarından emin olun. Isırma. Bu acı verir. Ağız bakteri çöplüğüdür" ifadeleri ise dehşet verici nitelikte.

SİMSARLARDAN ALIYORLAR

17 yaşındaki lise öğrencisi E.D., Kızılay Kan Merkezleri önündeki simsarlardan rahatlıkla kan bulabildiklerini söylüyor. E.D., bu kanların uyuşturucu ve alkolün sınırsız şekilde kullanıldığı partilerde içildiğini, kendisini bu sapkınlığa kaptıranların daha çok arka sokak barlarında bir araya geldiklerini belirtiyor. E.D., "Bu barlar, çevresinden kopan, hayatı sevmeyenlerin toplanma yeri. Akıllara gelmeyecek şeylerle karşılaşmak mümkün. Vampir diye bir şey yok, vampirizm var. İçlerindeki manevi boşluğu doldurmak için bu tür tuhaf oluşumlara yöneliyorlar" diyor.

Nöropsikiyatri Profesörü Kerem Doksat, kan içmekten hoşlanan hastaları olduğunu söyledi. Doksat, "Bunlarda homoseksüel ilişkiler çok yaygın. Taksim'in arka taraflarında her şey var. Vamprizim çıkmasaydı şaşırırdım. Toplumda şiddetli belirsizlik var. Kimlik arayışı içinde olan, özellikle aile içinde mutluluğu bulamamış, dağılmış ailelerin çocukları, bunlar bu tip şeylere kapılıyorlar" dedi. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Sayar da, gençlerin içinde bulunduğu manevi boşluk nedeniyle bu tür oluşumlara yöneldiğini söyledi. Prof. Sayar, sapkın akımların kurbanı olan gençlerin aile yapısına da dikkat çekti.

ALİ KUŞ (İstanbul)

insanda maneviyat bir ihtiyaçtır.eğer doğru şekilde doldurulmazsa böyle sapkınlıklarla,sadistliklerle doldurulmaya çalışılır..
gençlerimiz iyice şaşırdı,satanizm vampirizm bunlar nedir ya? bu ülkede hatta bu dünya'da ne işi var bu sapkınlıkların...
r1g0r
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen r1g0r »

aptal çok bu ülkede
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

bence biz her haltta batıya fazla özenmeye başladık..yanlış batılılaşma eğitimsizlikle birleşince satanist de olur vampirist de olur her b*k da olur bu ülkede.
Kullanıcı avatarı
MuHoS
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MuHoS »

şuanki gündemimde 12.şişeyi devirme varr inşallah onunda üstesinde gelicemm :014 :014
Nerden Bilirdim HaYatın Önce SınAv Yapıp SoNra Ders Verdiğni...
Kullanıcı avatarı
trabrock
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Re: gündem

kitten yazdı:
trabrock yazdı:metin uca cumhurbaşkanlığına aday olmuş galiba
sunduğu yarışma programındada devletin başındakilere o kadar çok gönderme yapıyoki dilini kesicekler onun :)
çok yapmacık geliyo bana yapmacık ve itici
Kullanıcı avatarı
MuHoS
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MuHoS »

gündemimm=uykusuzlukkkkk
Nerden Bilirdim HaYatın Önce SınAv Yapıp SoNra Ders Verdiğni...
malayki_koma
Üye
Üye

Mesaj gönderen malayki_koma »

dünkü yunanistan Türkiye maçında kalecimize acıdım dogrusu... adam toplamı yoksa arkasından atılan yabancı madde yagmuruylamı ugrascagını sasırdı valla
Kendimi buz gibi çok sert zannederdim
Meger ne kolaymisim hemen eriyiverdim
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

r1g0r yazdı:Vampirler İstanbul'da

KADEHLERDE İÇİYORLAR

SİMSARLARDAN ALIYORLAR

ALİ KUŞ (İstanbul)

ohaa beahh.. acaip midem kalktı ya.. heran kusma moduna girebilirm.. tööbe yarabbii.. bence bunun dinle fln alakası yok ya.. bunlar dinsizliklerinden diil beyinsizliklerinden yapıolar.. bide *beyinizm* çıkartsalarda insanlığa bi katkıda bulunsalar!!..

not..:: yorumlar manyak!!..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Türkiye'nin Yunanistan'ı farklı skorla mağlup etmesi yazılı basında geniş yer buldu.

Sport time gazetesi, "Karaiskakis'te Kölelik" yazısında, Milli takımın 25 Mart bayramından Türklere boyun eğerek oryantal dansettiğini ve bunun Yunan futbolunun en karanlık günlerinden biri olduğunu yazdı.

Tribünlerde yaşanan olayların ise utanç verici olduklarını belirten gazete, bu olaylar yüzünden cezalandırılma tehlikesinin bulunduğunu da belirtti.

Katimerini gazetesi, "Milli takımda ne yürek ne de akıl vardı" başlıklı yazısında milli takımın beklentilerin çok altında kaldığını belirtiyor.

Metrosport, "Türkiye'den 4 gol, Yunanistan için utanç verici yenilgi" başlıklı yazısında Yunan takımının rezil olduğunu ancak, Nikopolidis'in yanlışlarını, savunmada yapılan hatalar ve orta sahada hayal gücü eksikliği nedeniyle takımın bunu hakettiğini belirtiyor.

Skai Tv internet sayfasında, "Rezilik" başlığını kullandı ve Türk Milli takımının çok iyi bir performans ve akıllı bir oyunla Yunan milli takımını 4-1 skorla rezil ettiklerini yazıyor.

Atina Haber Ajansı ise, "Milli takımın trajik görüntüsü" başlığını kullandı.
Kullanıcı avatarı
kikirik
Üye
Üye

Mesaj gönderen kikirik »

r1g0r yazdı:Vampirler Ýstanbul'da

Ahlâki deðerlerden yoksun olarak yetiþen gençlerimiz, sapkýn inançlarýn kurbaný oluyor. Ýstanbul’da satanistlerden sonra þimdi de vampiristler çýktý. Kendi kanýný içmeye korkanlar simsardan satýn alýyor

Manevi deðerlerden yoksun yetiþen gençlik, þeytana tapan satanistlerden sonra þimdi de kan içen vampisiristlerin tehdidi altýnda.

Ýnternet ve bar ortamlarýnda kurbanlarýna hergün yenilerini ekleyen vampirizm, maneviyattan yoksun yetiþen gençler arasýnda hýzla yayýlýyor. Dehþet verici bilgi ve fotoðraflarýn yayýmlandýðý internet sitelerinde, vücuda zarar vermeden kan içme yöntemleri pervasýzca anlatýlýyor, sapkýn inancýn forumlar aracýlýðýyla yayýldýðý Türkçe içerikli bu sitelerde vampiristlere nereden ve nasýl kan bulabilecekleri hakkýnda detaylý bilgiler veriliyor.

KADEHLERDE ÝÇÝYORLAR

Sapkýn inançla 4 yýl önce tanýþan ve sanal ortamda "fantasmaxmuerte" adýyla blog sayfasýnda "Teokan Alaca" takma adýný kullanan Ferhat adlý üniversite öðrencisi vahim durumu anlatýrken, "Temel nokta alkol, uyuþturucu ve cinsellik. Uçuk gençlerin kan içmelerini gözlerimle gördüm ve yaþadým. Partilerde bir araya gelen bu kiþiler kadehler içinde kan içiyor, bundan da büyük zevk alýyorlar. Genelde internet üzerinden tanýþýyorlar. Siteye mail adresimi ve cep telefonumu koydum. Bana ulaþýyorlar. Onlara 4 yýl boyunca yaþadýklarýmý anlatýp, vazgeçirmeye çalýþýyorum. Bugüne kadar 50- 60 kiþiye anlattým" diyor. Vampiristlerin satanistler gibi belirgin kýyafet tarzlarýnýn olmadýðýný dile getiren Ferhat, bu gruplarýn katý kurallara göre hareket ettiklerini, kendilerini belli edecek her þeyden kaçýndýklarýný, parti yaptýklarý bir yerde asla yeniden toplanmadýklarýný söylüyor. Vampirizmle ilgili bir sitede, "Kan alacaðýnýz kiþileri test edilmelisiniz. Bir saðlýk kliniðinde yaptýrabilirsiniz. Þýrýnga, neþter veya ustura kullanacaksanýz, temiz ve steril olduklarýndan emin olun. Isýrma. Bu acý verir. Aðýz bakteri çöplüðüdür" ifadeleri ise dehþet verici nitelikte.

SÝMSARLARDAN ALIYORLAR

17 yaþýndaki lise öðrencisi E.D., Kýzýlay Kan Merkezleri önündeki simsarlardan rahatlýkla kan bulabildiklerini söylüyor. E.D., bu kanlarýn uyuþturucu ve alkolün sýnýrsýz þekilde kullanýldýðý partilerde içildiðini, kendisini bu sapkýnlýða kaptýranlarýn daha çok arka sokak barlarýnda bir araya geldiklerini belirtiyor. E.D., "Bu barlar, çevresinden kopan, hayatý sevmeyenlerin toplanma yeri. Akýllara gelmeyecek þeylerle karþýlaþmak mümkün. Vampir diye bir þey yok, vampirizm var. Ýçlerindeki manevi boþluðu doldurmak için bu tür tuhaf oluþumlara yöneliyorlar" diyor.

Nöropsikiyatri Profesörü Kerem Doksat, kan içmekten hoþlanan hastalarý olduðunu söyledi. Doksat, "Bunlarda homoseksüel iliþkiler çok yaygýn. Taksim'in arka taraflarýnda her þey var. Vamprizim çýkmasaydý þaþýrýrdým. Toplumda þiddetli belirsizlik var. Kimlik arayýþý içinde olan, özellikle aile içinde mutluluðu bulamamýþ, daðýlmýþ ailelerin çocuklarý, bunlar bu tip þeylere kapýlýyorlar" dedi. Bakýrköy Ruh ve Sinir Hastalýklarý Hastanesi Baþhekim Yardýmcýsý Prof. Dr. Kemal Sayar da, gençlerin içinde bulunduðu manevi boþluk nedeniyle bu tür oluþumlara yöneldiðini söyledi. Prof. Sayar, sapkýn akýmlarýn kurbaný olan gençlerin aile yapýsýna da dikkat çekti.

ALÝ KUÞ (Ýstanbul)

yorumlarý okumanýz tavsiye edilir
Belirtildiði gibi manevi boþluk içerisinde olan insanlarýn kaçýþ noktasý belkide.....Normal bir insanýn bu tür eðilimler gösterebileceðine inanýyomusunuz? Sapkýn kiþilerin aile ortamýndan yoksun ne bilim hayatýnda bi çok þeyden yoksun olan gençleri vampirizm altýnda kullanma çabasý......Ne kadar iðrenç ya...Valla benim de midem bulandý....Satanizm,vampirizm sýrada ne var acaba....... :x