Gündem

Hayata ve yaşama dair ne varsa A'dan Z'ye de...
Kullanıcı avatarı
asemez
Üye
Üye

Mesaj gönderen asemez »

vampirizm le ilgili bende yutrdışından bie haber duydum......kız arkadaşını eve götüren adama kız arkadaşı saldırmış!!.....önce boynundan kan emmiş sonra da adamın bileklerini kesmiş.....zatene yani bence bu tür insanlarda kişilik bozukluğu warr!!!!!!
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen houseofholy »

ben bu haberi görünce çok canım sıkıldı. Atilla Koçun yaptığı büyük terbiyesizliktir. resmi de görünce hak vereceksiniz.

Belediye başkanı, bakanın önünde diz çöktü

Adana’nın Yüreğir ilçe Belediye Başkanı Ömer Topçu, Kültür Bakanı Atilla Koç’tan isteğini, bakan Koç makam aracından inmediği için diz çökerek anlattı.
Bakan Koç’la konuşurken diz çöken AK Parti’li ilçe belediye başkanı Topçu, Koç’tan kültür merkezi için maddi destek istedi.

http://www.ntvmsnbc.com/news/403634.asp
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
r1g0r
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen r1g0r »

şu an kişisel gündemimde avea'yı bulunduruyorum, avea hat almam gerçekten büyük hataymış, içimden çok feci sövüyorum heriflere.
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen kindmonster »

Hacker 20 bin YTL çekti, parasını banka ödeyecek

Yargıtay, internet bankacılığı suçlarında bankaların canını yakacak bir karara imza attı
26 Mart 2007 Pazartesi 07:25
. Yargıtay 11. Hukuk Dairesi, hesabındaki 20 bin YTL internet korsanı tarafından çekilen kişiye, bankanın, çekilen miktar kadar tazminat ödemesine karar verdi.

YARGITAY 11. Hukuk Dairesi, hesabındaki 20 bin YTL internet korsanı tarafından çekilen kişiye, bankanın, çekilen miktar kadar tazminat ödemesine karar verdi. Bir bankaya ait internet bankacılığı şifresi ele geçirilen ve 2 ayrı hesabındaki 20 bin 146 YTL’si çekilen hesap sahibi, gerekli güvenliği sağlamadığı iddiasıyla zararının tahsili için banka aleyhinde dava açtı.

BANKANIN SAVUNMASI:

Davayı görüşen Kadıköy 4. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne dilekçe sunan bankanın avukatı, hesap sahibinin kişisel bilgisayarının güvenliğini sağlamadığını, şifrenin girilmesinde sanal klavye kullanmadığını, havale işlemlerini sınırlayan parola kullanımını aktif hale getirmediğini öne sürerek, şifresini başkalarının ele geçirmesinde kusurlu olduğu yönünde savunma verdi. Mahkeme tarafından banka merkezinde yaptırılan bilirkişi incelemesi sonucunda, davacının hesabındaki 20 bin 146 YTL’nin, üçüncü bir kişi tarafından internet şubesi aracılığıyla İzmir’deki hesabına aktarıldığı belirlendi.

GÜVENLİK BANKANIN İŞİ:

İnternet korsanının bu miktarı 15 dakika içinde 16 kez internet şubesine girerek gerçekleştirildiği de tespit edildi. Bilirkişi raporunda, bu süre içinde 16 kez para havalesini fark eden güvenlik sisteminin bankada bulunmadığı ve olaydan 2 gün sonra sisteme girmeye çalışan davacının, kullanıcı şifresinin değiştirilmesi nedeniyle hesabına erişememesine rağmen bankanın herhangi bir kilitleme yapmadığı belirtildi.

YARGITAY ONADI:

Kadıköy 4. Asliye Ticaret Mahkemesi, bilirkişi raporu ve dosyadaki belgelere göre, bankanın objektif özen yükümlülüğünü yerine getirmediği, hafif kusurlarından dahi sorumlu olduğu, davacının şifresini koruma yükümlülüğüne uygun davranmadığı gerekçesiyle bankayı, hesaptan çekilen miktar kadar tazminata mahkûm etti. Banka avukatının temyiz başvurusunu inceleyen Yargıtay 11. Hukuk Dairesi, internet şubesine girişte sanal klavye kullanılmasının bilgisayar korsanlığını engellemede yeterli olmayacağına işaret ederek, yerel mahkeme kararını oy birliğiyle onadı.
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
Kullanıcı avatarı
shadow_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen shadow_girl »

r1g0r yazdı:şu an kişisel gündemimde avea'yı bulunduruyorum, avea hat almam gerçekten büyük hataymış, içimden çok feci sövüyorum heriflere.
aynı hatayı bende yaptım ne bedava sms var ne birşey bir alo desende 2 kontür gidiyor on dakka konusanda. telsime kıyasla berbat birşey bende bin pişmanım :x
Kullanıcı avatarı
simsiyah_85
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen simsiyah_85 »

avea kadar uyduruk bi şirket olamaz benim 3 tane ayrı hattım var hiçbirinde sorun yaşamadım ama aveada ufacık bi işlem için internet destek ekibi, avea şubesine, avea şubesi, telefon destek ekibine, telefon destek ekibi yine avea şubesine uzun lafın kısası benim ufacık bi işlem içim diğer şebekelr bu işlem için sadece 5 dk zaman harcarken bunlar önce 15 günümü sonrada 40ytlimi alan firmadır..

rezillik ya!

bide şöle komik bi anım vardır..
ozamanlar (şimdi bilmiorum) cep öğrenci hattı 13 ytl iken ben nomral hattı cep öğrenciye çevirmeye kalktığımda 20ytl para istemişlerdi.. tey tey tey...
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

YÖK, Kürt üniversitesini tanımayacak

HÜRRİYET / ANKARA

Öğrenci Seçme Sınavı’nda (ÖSS) başarılı olamayan Güneydoğulu öğrencilerin, Kuzey Irak’ta Bölgesel Kürt hükümeti tarafından desteklenen üniversitelere gidenlerin sayısını artırdı.

Kürtçe ve Arapça eğitim yapılan üniversitelerde halen 750 civarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının öğrenim gördüğü belirlendi. YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. İsa Eşme, Hürriyet’e yaptığı açıklamada, Kuzey Irak’ta açılan üniversitelerden alınacak diplomaların Türkiye’de hiçbir geçerliliğinin olmadığı uyarısında bulundu. Eşme, öğrencileri bir takım cazip önerilerle çekmek isteyenlerin oyunlarına karşı dikkatli olunmasını istedi. ÖSS’yi kazanamayan öğrencilerin, Kuzey Irak’ta Barzani ve Talabani’nin kontrolü altındaki üniversitelerde okutulmak istendiğine ilişkin ilk uyarının 30 Eylül 2005 tarihinde Hakkari Dağ Komando Tugayı Komutanlığı’nın İstihbarat: 3590-1422-05/1669 sayılı faks mesaj emriyle ilgili birimlere duyurulduğu ortaya çıktı. Yazıda şöyle denildi: "Yüksekova, Şemdinli, Çukurca ilçeleri ile diğer Doğu ve Güneydoğu il ve ilçelerinde lise mezunu olup üniversite sınavını kazanamayan öğrencilerin, Irak Selahattin, Süleymaniye ve Duhok şehirlerinde bulunan üniversitelerde ücretsiz olarak okutulacağını, belirtilen bölgelerde bulunan öğrencilere terör örgütü milisleri aracılığıyla bildirildiği ve Irak’a gelmelerinin istendiği anlaşılmıştır
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

’Sayın’a inceleme 27 Mart 2007

7 yıl önce Avustralya’daki bir radyo programında Öcalan’a "Sayın" dediği iddia edilen Erdoğan için Ankara Cumhuriyet Savcılığı inceleme başlattı. Suç unsuru bulunursa hazırlanacak fezleke Meclis’e gönderilecek.

ANKARA Cumhuriyet Başsavcıvekili Hikmet Önen, Başbakan Tayyip Erdoğan hakkında, yedi yıl önce Avustralya radyosunda yaptığı bir konuşmada, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’a "sayın" dediği iddiaları üzerine inceleme başlattı.

Erdoğan’ın, Avustralya’da 14 Ocak 2000’de yaptığı bir konuşmada, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’dan bahsederken "sayın" ifadesini kullandığı iddiasıyla 10’u aşkın suç duyurusu yapılmıştı. İncelemenin Türk Ceza Kanunu’nun "suçu ve suçluyu övmek" suçunu düzenleyen 215. maddesinden yürütüldüğü bildirildi. Kasetlerde suç unsuru saptanırsa Erdoğan hakkında fezleke TBMM’ye gönderilecek. Başsavcılık, suç unsuruna rastlamazsa takipsizlik kararı verebilecek.

ZAMANAŞIMI İDDİASI Erdoğan’ın 2000’de gerçekleştiği iddia edilen radyo konuşmasına ilişkin inceleme, o tarihte yürürlükte bulunan TCK’ya göre yapılacak. Eski TCK’ya göre bu suçun zamanaşımı süresinin 5 yıl olduğu belirtildi. Bu nedenle suç duyurusunun "takipsizlikle" sonuçlanabileceği de öne sürüldü.

İŞTE SÖZLER Başbakan Erdoğan, Avustralya’nın SBS Radyosu’ndaki programda Öcalan için iki kez "Sayın Öcalan" ve şehitler için de "kelle" ifadesini kullanıyor. Erdoğan’ın yaptığı iddia edilen konuşmanın bir bölümü özetle şöyle:

"Kimse benim hakkımda hamdolsun hırsızlık için bahsedemez, yolsuzluk için bahsedemez sadece düşüncemden dolayı içeriye aldılar. Şimdi ömür boyu siyaset yapmamı engelliyorlar. Ömür boyu siyaset yapmamımı engelleyecek güç millettir. Belli odaklar, belli kurumlar benim siyaset yapmamı engellerse, totaliter bir yapı ve zihniyet olur. Şimdi asıl Sayın Öcalan’ın durumuna gelmek istiyorum. Siz köpeklerin çektiği kızakların üstünde hamile kadınlar taşınırken, bir Doğu’da Güneydoğu’da, oradakileri inandıramazsınız. Kaldı ki benim 4.5 yıllık yönetimimi takip etselerdi. Sayın Öcalan düşüncelerinin değil almış olduğu kellelerin hesabını veriyor."

MÜFLİS TÜCCARLA İŞİM YOK Adalet Bakanı Cemil Çiçek, Erdoğan, hakkında inceleme başlatılması için "Yorum yapmam. Bir başvuru varsa, aynen diğer başvurularda olduğu gibi hangi savcı arkadaşımız bakıyorsa, hukuk yolunda başvuruları inceleyerek gereğini yapar" dedi. Başbakan Erdoğan ise, gazetecilerin "incelemeyi nasıl değerlendirdiği" sorusuna "Arkadaşlar, müflis tüccarlarla işim yok" yanıtını verdi.

MİLLİYET
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!
dayı oldum be:)
bir kız yeğenim oldu.
bebeğimiz çok şirin yav:)
Kullanıcı avatarı
issirganotununissirmiyani
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen issirganotununissirmiyani »

gözünüz aydın abi allah analı babalı büyütsün :)
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

issirganotununissirmiyani yazdı:gözünüz aydın abi allah analı babalı büyütsün :)
tşk ederim kardeşim.Türk rock alemine bir kişi daha katıldı. karşınızda rocker bebek SUDENAZ :lazyy
Kullanıcı avatarı
Müdavim Üye
Müdavim Üye

:D allah vatana millete hayırlı bir evlat yapsın :)
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

issirganotununissirmiyani yazdı::D allah vatana millete hayırlı bir evlat yapsın :)
Amin. :010
Kullanıcı avatarı
Müdavim Üye
Müdavim Üye

bizim gündem şimdilik pazar günkü nişan :) bakalım hayırlısı olur umarım :D
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

issirganotununissirmiyani yazdı:bizim gündem şimdilik pazar günkü nişan :) bakalım hayırlısı olur umarım :D
hadi bakalım rocker damat :-D
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

korsan satışlar düştü!!!

sanatçılar korsan satanlara... korsan satanlar da mp3'lere savaş açtı :P
Kullanıcı avatarı
angel_of_the_hell
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen angel_of_the_hell »

ooo aramıza yeni katılanları ve yeni katılcaklar için yapılan çalışmaları (caneyyeyyy bu siz oluyosunuz..) kutlarım!!.. :-D :-D
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

angel_of_the_hell yazdı:ooo aramıza yeni katılanları ve yeni katılcaklar için yapılan çalışmaları (caneyyeyyy bu siz oluyosunuz..) kutlarım!!.. :-D :-D
tşk :006
Kullanıcı avatarı
whatsername
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen whatsername »

antakya'da son 1 haftada 2 cinayet işlendi. biri eroin işine karıştığı öne sürülen bir lise2. sınıf öğrencisinin öldürülmesi, (diğer bir rivayet kız meselesi) diğeri de bir kız öğrencinin tecavüz edildikten sonra öldürülmesi..
bundan 3 hafta önce de şizofren bir adam babasının kafasını testereyle kesmiş, kestiği kafayı eline almış ve mahallede dolaşmış.. neler oluyor diye sormayacağım ama insanların iyice manyaklaştığı ve çığırından çıktığı kesin..
Lasciate mi cantare
Kullanıcı avatarı
Müdavim Üye
Müdavim Üye

angel_of_the_hell yazdı:ooo aramıza yeni katılanları ve yeni katılcaklar için yapılan çalışmaları (caneyyeyyy bu siz oluyosunuz..) kutlarım!!.. :-D :-D

saol kuzum :) teşekkürler darısı hayatla senin başına
ysseulb
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen ysseulb »

Bugün benim doğum günüm :oops: :roll:
http://ysseulb.deviantart.com/
http://ballroomdancer.azbuz.com

WhAt iF YoU SLepT? aNd WhAt iF, iN YouR SLeeP, YoU DReaMeD?aNd WhAt iF, iN YouR DReaM, YoU WenT To HeAVeN aNd THeRe PLuCKeD a STrANgE aNd BeaUTiFuL FLoWeR? aNd WhAt iF, WHeN YoU AWoKe, YoU
Kullanıcı avatarı
Müdavim Üye
Müdavim Üye

nice senelere :dance
ysseulb
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen ysseulb »

Teşekkür ederimm :006

WhAt iF YoU SLepT? aNd WhAt iF, iN YouR SLeeP, YoU DReaMeD?aNd WhAt iF, iN YouR DReaM, YoU WenT To HeAVeN aNd THeRe PLuCKeD a STrANgE aNd BeaUTiFuL FLoWeR? aNd WhAt iF, WHeN YoU AWoKe, YoU
bad-dua
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bad-dua »

ysseulb yazdı:Bugün benim doğum günüm :oops: :roll:
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce.. :-D

:001
ysseulb
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen ysseulb »

hehe saol :yahoo