45 dakika sürüyor en fazla trafik olduğunda normalde o kadar bile değil aslında merkeze de uzak değil sadece biraz dolanarak gidiyor ondan dolayı öylesetenayy yazdı:arkadslar bıse sorcam ... buca egıtım fak. şehır merkezi arası ne kadar suruyo bı kac yerde 1 saat falan die duymuştumda merak ettım
yazarsanız sevınırım
Dokuz Eylül Üniversitesi
-
linkin_ali
- Üye

- loserhaswon
- Üye

- İletişim:
izmir güzel yerdir yaw gelsetenayy yazdı:izmiri çok istiyorumda özellkle dokuz eylulu aslında bıras mantıksız olmuş ya keşke merkeze daha yakın olsaydı gerçi bence uzakta sayılmaz ama) umarım gelebılırım ve umarım umduklarımı bulabilirim
Camdan bulutların altında duruyorum Yağmur yağarsa ölebilirim..
Dokuz Eylül Ege'yle yer konusunda karşılaştırılamaz bana göreloserhaswon yazdı:izmir güzel yerdir yaw gelsetenayy yazdı:izmiri çok istiyorumda özellkle dokuz eylulu aslında bıras mantıksız olmuş ya keşke merkeze daha yakın olsaydı gerçi bence uzakta sayılmaz ama) umarım gelebılırım ve umarım umduklarımı bulabilirim
her ne kadar mekan itibariyle ege daha hoş gözükse de 9 eylül`ün ayrı bi çekiciliği var bence 8)
sleeping with the earth my dying bride
- loserhaswon
- Üye

- İletişim:
-
linkin_ali
- Üye

-
linkin_ali
- Üye

şenlikleri organize eden kurlundan gelen mail
"Rektörlüğümüzün 25.yılı nedeniyle 9-11 Mayıs tarihlerinde yapılması planlanan Bahar Şenlikleri bütün yıl içerisine yayılmak üzere ertelenmiştir.Şu ana kadar yapılan başvurular değerlendirmeye alınacamayacaktır"
Bahar şenlikleri iptal...
"Rektörlüğümüzün 25.yılı nedeniyle 9-11 Mayıs tarihlerinde yapılması planlanan Bahar Şenlikleri bütün yıl içerisine yayılmak üzere ertelenmiştir.Şu ana kadar yapılan başvurular değerlendirmeye alınacamayacaktır"
Bahar şenlikleri iptal...
When you're pushed, killing's as easy as breathing
-
linkin_ali
- Üye