Gündem
- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
Erdoğan'nın Almanya'da sarf ettiği şu sözleri görünce kafamı duvarlara vurasım geldi:
Hep diyorlar ki illa cumhurbaşkanlığını açıklayın. Bizim derdimiz ne biliyor musunuz? Makamlar, mevkiler değil. Bunların hepsi gelip geçicidir. Her zaman söylüyorum, başbakan olsan ne yazar cumhurbaşkanı olsan ne yazar. Bizim değerlerimizde öldün seni koyacakları yer, 2 metre küp yer. En fazla yeri ben alırım ha! 1.85 boya sahibim. Ve getirip musalla taşına koydukları zaman er kişi niyetine diyecekler. Başbakan niyetine demeyecekler ki cumhurbaşkanı niyetine demeyecekler ki.
Baki olan nedir? Baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş. Yaşadığın vatanda vatan toprakları için ne yaptın, milletin için ne yaptın. Bulunduğun makamda ne gibi hizmetler verdin. Hortumladın mı, hortumları kestin mi? Eğer hortumculuk bizim dönemimizde prim yapsaydı bu yatırımların hiçbiri yapılmazdı.
http://www.ntvmsnbc.com/news/405579.asp
Hep diyorlar ki illa cumhurbaşkanlığını açıklayın. Bizim derdimiz ne biliyor musunuz? Makamlar, mevkiler değil. Bunların hepsi gelip geçicidir. Her zaman söylüyorum, başbakan olsan ne yazar cumhurbaşkanı olsan ne yazar. Bizim değerlerimizde öldün seni koyacakları yer, 2 metre küp yer. En fazla yeri ben alırım ha! 1.85 boya sahibim. Ve getirip musalla taşına koydukları zaman er kişi niyetine diyecekler. Başbakan niyetine demeyecekler ki cumhurbaşkanı niyetine demeyecekler ki.
Baki olan nedir? Baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş. Yaşadığın vatanda vatan toprakları için ne yaptın, milletin için ne yaptın. Bulunduğun makamda ne gibi hizmetler verdin. Hortumladın mı, hortumları kestin mi? Eğer hortumculuk bizim dönemimizde prim yapsaydı bu yatırımların hiçbiri yapılmazdı.
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
- RapunZelle
- Müdavim Üye

akşam haberlerinde izleyemedim, izledikçe içim parçalandı ve iyiki izmirde değilim dedim , çok bencilce düşündüm belki ama , o küçük bedenlere sarılmış bayrakları görünce, allahım böyle olmamalıydı en azından şimdi değil, o çocuklar daha yaşamalıydı, biraz daha, böyle can vermemelilerdi, başkasının aptalca hatası için olamazdı,.. dedim.. çok ezik içim ..elimde değil .. o acıya tahammül gücü versin Tanrım o aillelere.
"...Let me drown within this river, let me drown in this deep silence...
- kindmonster
- Müdavim Üye

- İletişim:
evet bu olaya hepimiz çok üzüldük. aklıma 33 askerimizi teröre kurban verdiğimiz gün geldi.Trafik canavarıda başlı başına bir terör.Beni en çok üzen otobüste Ferhat Göçer'in CENNET şarkısını beraber söyleyip eğlendikleri son görüntüleri oldu.Çok yazık.ALLAH RAHMET EYLESİN!plastic yazdı:akşam haberlerinde izleyemedim, izledikçe içim parçalandı ve iyiki izmirde değilim dedim , çok bencilce düşündüm belki ama , o küçük bedenlere sarılmış bayrakları görünce, allahım böyle olmamalıydı en azından şimdi değil, o çocuklar daha yaşamalıydı, biraz daha, böyle can vermemelilerdi, başkasının aptalca hatası için olamazdı,.. dedim.. çok ezik içim ..elimde değil .. o acıya tahammül gücü versin Tanrım o aillelere.
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
Bu haberi okuduğumda epey güldüm, bakın katil tavşan neler yapmış
Tavşan, yaşlı karı-kocaya saldırdı
Avusturyanın kuzeyindeki Linz kasabasında avluya çamaşır asmaya çıkan 74 yaşındaki kadın, birden ortaya çıkan tavşanın taarruzuyla karşılaştı. Tavşanın ayağından ısırdığı yaşlı kadın yere yuvarlandı. Taarruzunu sürdüren tavşan karşısında karısının zor durumda olduğunu gören koca yardıma koştu, ancak tavşan bu kez de ona saldırdı.
5 kiloluk tavşan, daha sonra da yardıma gelen iki polis memuruna saldırmakta beis görmedi. Polis sözcüsü, AFP muhabirine, Tavşan bize silah kullanmaktan başka çare bırakmadı dedi.
Tavşanın hırpaladığı yaşlı kadın hastanede tedavi altına alındı.
Tavşan, yaşlı karı-kocaya saldırdı
Avusturyanın kuzeyindeki Linz kasabasında avluya çamaşır asmaya çıkan 74 yaşındaki kadın, birden ortaya çıkan tavşanın taarruzuyla karşılaştı. Tavşanın ayağından ısırdığı yaşlı kadın yere yuvarlandı. Taarruzunu sürdüren tavşan karşısında karısının zor durumda olduğunu gören koca yardıma koştu, ancak tavşan bu kez de ona saldırdı.
5 kiloluk tavşan, daha sonra da yardıma gelen iki polis memuruna saldırmakta beis görmedi. Polis sözcüsü, AFP muhabirine, Tavşan bize silah kullanmaktan başka çare bırakmadı dedi.
Tavşanın hırpaladığı yaşlı kadın hastanede tedavi altına alındı.
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
+ Neyin ne kadar prim yaptığından haberimiz oluyor cok şükür,ne kadar ABD kredileri ile ihale dümenleri ile medya vs. kuruluşları satın aldığınızıda biliyoruz,nasıl yönetildiğini ve nelerin çarpıtıldığını ki bu sadece bir örnekti ...houseofholy yazdı:Erdoğan'nın Almanya'da sarf ettiği şu sözleri görünce kafamı duvarlara vurasım geldi:
Döv Onları,Filmlerdeki Gibi,Topumu Kestiler,Pestillerini Çıkart Onların...
- RapunZelle
- Müdavim Üye

sadece erisim durdurabilecektir, yine isteyen okuyabilecek, yine isteyen yazabilecek.. aynı youtube'taki gibi olucaktır.RapunZelle yazdı:kanal d haber bülteninde Ekşi Sözlük' ün mahkeme kararıyla kapatılacağı haberini izledim
şok oldum !! bi bilgisi olan warmı konuyla ilgili ??!!!
daha kesin bisey yoktur o yuzden sozluk yonetimi acıklama yapmamıstır bildigim kadarıyla.. bunun dısında bikac entryden dolayı butun sozluk kapatılmaz, daha oncede bu tip davalar acıldı, yazarların caylak yapılması ve entrylerin silinmesiyle cozum buldu
ek$i sozluk gecici olarak ek$isozluk.com adresine ta$inacaktir. ip adresinin de bloklanmasi halinde yeni bir ip adresine ta$inacagiz. geli$meleri ek$i sozluk durum raporu $eysinden takip edebilirsiniz.
henuz hangileri oldugunu ogrenmeye cali$tigimiz bazi entry'lerden dolayi eyup asliye hukuk mahkemesi ihtiyati tedbir olarak turkiye'den ek$i sozluk'e eri$imi kapatma karari vermi$tir. bu sebepten pazartesi gununden itibaren sozluge eri$iminizi yitirebilirsiniz. konu avukatimiz kanzuk tarafindan takip ediliyor. praetor ve moderatorler de karara konu te$kil edebilecek entry'lerin tespitiyle ilgili cali$iyorlar. geli$melerden haberdar edecegiz.
bunlarda olan biten seysinden alıntılar olsun.. ikisini de ssg yazmıstır..
henuz hangileri oldugunu ogrenmeye cali$tigimiz bazi entry'lerden dolayi eyup asliye hukuk mahkemesi ihtiyati tedbir olarak turkiye'den ek$i sozluk'e eri$imi kapatma karari vermi$tir. bu sebepten pazartesi gununden itibaren sozluge eri$iminizi yitirebilirsiniz. konu avukatimiz kanzuk tarafindan takip ediliyor. praetor ve moderatorler de karara konu te$kil edebilecek entry'lerin tespitiyle ilgili cali$iyorlar. geli$melerden haberdar edecegiz.
bunlarda olan biten seysinden alıntılar olsun.. ikisini de ssg yazmıstır..
- uykudakaybolan
- Üye

- RapunZelle
- Müdavim Üye

malatya da 3 kişiyi canice (ayaklarından,kollarından sandalyeye bağlayıp, boyunlarını keserek!!!) öldürenlerin haberini izledim şimdi!!! katillerin gerekçe olarak öldürülen kişilerin, misyonerlik yaptıkları bi dergide çalıştıkları için öldürdüklerini söylemişler!?! bu insanlar ne Türk ne de Müslüman olamazlar! inanamıyorum ...
"...Let me drown within this river, let me drown in this deep silence...
- angel_of_the_hell
- Müdavim Üye

ay efet yaa.. yok bööle bi yaradılış!!.. 1 tanesi ölmemiş o sırada.. pencereden atmışlar aşağıya sanırım.. ama o da hastanede ölmüş..RapunZelle yazdı:malatya da 3 kişiyi canice (ayaklarından,kollarından sandalyeye bağlayıp, boyunlarını keserek!!!) öldürenlerin haberini izledim şimdi!!! katillerin gerekçe olarak öldürülen kişilerin, misyonerlik yaptıkları bi dergide çalıştıkları için öldürdüklerini söylemişler!?! bu insanlar ne Türk ne de Müslüman olamazlar! inanamıyorum ...
bide gündemimdeki diğer bi olayda.. otobüs kazası sonucu acili doldurup taşıran yaralılardı.. ifade alınmalar, kameralar fln.. baya yoğun bi gündü.. olayda ruh hastası bi yolcunun şöförün boynuna sarılması sonucu hakimiyeti kaybetmesinden meydana gelmiş.. 2 yada 3 tanede ölü varmış..
***Derdin varsa $arap olayım...*** Düğün, ni$an, sünnet ve bilumum kutlamalar için itinayla albüm yapılır.. ula$mak isteyenler bana ula$cak bi yol bulsunlar.. =)
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
{Minno$um.. Pamuktun, bulut oldun..}
- bloodline666
- Müdavim Üye

RapunZelle yazdı:malatya da 3 kişiyi canice (ayaklarından,kollarından sandalyeye bağlayıp, boyunlarını keserek!!!) öldürenlerin haberini izledim şimdi!!! katillerin gerekçe olarak öldürülen kişilerin, misyonerlik yaptıkları bi dergide çalıştıkları için öldürdüklerini söylemişler!?! bu insanlar ne Türk ne de Müslüman olamazlar! inanamıyorum ...
ulan millet fedai oldu ya bu nasıl bir iş ya sanane masonlardan hey allahım
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
pencereden atlayan kisi canilerin lideriymis dediler en son.. neden atladıgını kimse bilmiyorangel_of_the_hell yazdı:ay efet yaa.. yok bööle bi yaradılış!!.. 1 tanesi ölmemiş o sırada.. pencereden atmışlar aşağıya sanırım.. ama o da hastanede ölmüş..RapunZelle yazdı:malatya da 3 kişiyi canice (ayaklarından,kollarından sandalyeye bağlayıp, boyunlarını keserek!!!) öldürenlerin haberini izledim şimdi!!! katillerin gerekçe olarak öldürülen kişilerin, misyonerlik yaptıkları bi dergide çalıştıkları için öldürdüklerini söylemişler!?! bu insanlar ne Türk ne de Müslüman olamazlar! inanamıyorum ...
bide gündemimdeki diğer bi olayda.. otobüs kazası sonucu acili doldurup taşıran yaralılardı.. ifade alınmalar, kameralar fln.. baya yoğun bi gündü.. olayda ruh hastası bi yolcunun şöförün boynuna sarılması sonucu hakimiyeti kaybetmesinden meydana gelmiş.. 2 yada 3 tanede ölü varmış..
Lise yıllarında matematik hocamız bana İncil verdi diye soruşturma açılmıştı,o geldi şimdi aklıma,halbuki ben sordum o da elinde bulunduğunu ve verebileceğini söylemişti,istedim verdi...Okudum ve hala müslümanım hocama birşey olmadı üzüldüğümüzle kaldık,böyle şeylere ne gerek var... 
Döv Onları,Filmlerdeki Gibi,Topumu Kestiler,Pestillerini Çıkart Onların...
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye

- Lord_Of_Darkness
- Üye

- İletişim:
sanırım bizi abd nin köpeği yapmak istiyorlar bosver abi değişssin konu güncellensin gençler iyi iş yapıyorlar
neyse... bide buna bakın isterseniz...
ayrıca arkadaslar şuradaki yazıyıda bi okumanızı tavsiye ederim...
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=1 ... 2007/04/11
sizce neler olur...
Kısa sürede pankart yaptıran 150 kişilik bir grup, saldırıdan 5 saat sonra Taksim'de olayı protesto etti
Malatyadaki kanlı saldırıdan 5-6 saat sonra Taksimde toplanan 150 kişilik bir grup Hepimiz Hristiyanız sloganlarıyla olayı protesto etti.
ayrıca arkadaslar şuradaki yazıyıda bi okumanızı tavsiye ederim...
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=1 ... 2007/04/11
sizce neler olur...
Sev Beni Besle Beni Asla Terketme beni...
- Lord_Of_Darkness
- Üye

- İletişim:
arkadaşlar dikkatiniz çektimi bilemem emme ee şey www.rapidshare.de ve bir cok paylaşım siteside engellenmiş...
bence isyan cıkarmanın vakti geldi derim...yeter artık
bence isyan cıkarmanın vakti geldi derim...yeter artık
Sev Beni Besle Beni Asla Terketme beni...
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye

alala ben şimdi rapidshare.com a dosya yüklüyorum bir engelleme yok zaten www.rapidshared.org da rapidin veri tabanı rapide atılmış istediginiz dosyayıordan aratabiliyorsunuz aklınızda bunlunsun 
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh