Gündem

Hayata ve yaşama dair ne varsa A'dan Z'ye de...
Kullanıcı avatarı
issirganotununissirmiyani
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen issirganotununissirmiyani »

arkadaşım sabah sabah uykunu açamadın sanırım lütfen yazıyı yeniden oku ben sağcıları sanki suçlu gibi göstermelerine bir açıklama yaptım . Ya Sev Ya Terket sözünüde bir anayasa maddesi ile açıkladım sanırım . anlamadıysan oda benim suçum deil bu anayasa maddesi Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür . Türk olmadıgını idda edenlere karşı söyledim bu anayasa maddelerini ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK vasıtasıyla anayasa kitabına eklenmiştir yani buda şu oluyor zaten hepimiz ermeniyiz hepimiz dinkiz diyenlerle ben kürtüm diyenler kendilerini türk hissetmiyorlarsa buülkede durmalarına gerek yok bu bölücülükse bölücüyüm .
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen kindmonster »

bad-dua yazdı:Bu Ya Sev Ya Terket demek nedir.Bu insanlar ülkelerini sevmiyorlarmı ülkeleri için meydanlara inmiyolarmı.Onları dışlamak değilmi.Sağ sol ayrımımı yapmak gerek illa ki.bu bölücülük değilmi.Atatürk te vatan için istanbul hükümetine başkaldırmamışmıydı o solcumuydu veya sağcımıydı.
Bak arkdaşım dünden beri burada yazışıyoruz.düşüncelerimizi paylaşıyoruz.Sağduyulu olmak ve bizim fikirlerimzii incelemek yerine bu sohbeti yokuş aşağı sürüyorsun.Başkası olsa çoktan anlardı ne demek istediğimizi.Bak jonathan dahil 3 kişi daha sağduyulu mesajlar vermiş.Atatürk sağduyulu bir insandı.O vatan hainlerine savaş açtı.Bunu tarihten öğrenmiş olman gerek.V edaha sonra cumhuriyeti kurarken sağduylu davrandı ve vahdettin'i bile sürdü.İstese idam ettirirdi.ATATÜRK çok büyük bir liderdi.
Biz meydanlara inanlara şunu diyoruz:Bölücülere alet olmayın.Devletin size izin verdiği açık ve kapalı meydanlarda bildirinizi yayınlayıp tepkinizi dile getirin diyoruz.Pkk yanlıları gibi davranmayın diyoruz.Sağcıları yanlış anlama.Farkındaysan sırf daha fazla kavga olmasın diye milliyetçiler bile bölücülere müdahale etmiyor.Bu senin gözünden kaçmış.Benim gibi milliyetçiler isteseler polise taş atıp kaldırım taşı söküp otobüs yakanları çok kötü döver ve rezil eder.Ama sırf basın ve pkk lılar bunu yanlış yerlerde propaganda malzemesi olarak kullanmasın diye meydanlara inip müdahale etmiyoruz.Müdahale edersek ülke kaosa sürüklenir.Milliyetçiler bölücülerden,teroristlerden ve esnafa bile maddi zarar verdirip kepenk kapattıran dengesizlerden korkmaz.Biz bu vatan için canımızı veririz :016
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
bad-dua
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bad-dua »

Ben Atatürkün düşncelerini çok iyi anlıyorum bana anlatmana gerek yok.Keşke herkez anlayabilse kendine göre yorumlamasa...Ayrıca söylediğin bu milliyetçiler yapmıyor etmiyor zırvalıklarıyla çevresinden haberi olmayan,sağdan soldan duyduklarıyla siyaset yapan kendini erginim ben diye kandıran,insanları inandırabilirsin.türkiyedeki bütün üniversitelerde satırlarla,silahlarla düzen kurduğunu sanan bir sürü grup var.bu sadece bir örnek laf kalabalığına gerek yok.Ama bütün milliyetçiler böylemi tabiki değil ülkü ocaklarından arkadaşlarım var sürekli görüşüp tartıştığımız fikir paylaştığımız ama biz onlarla sen şusun ben buyum tartışması içine girmiyoruz.
Benim bu forumda ortamı gerecek provake edecek hangi lafım var.en iyi kürt ölü kürtdür. veya bütün ermenilerin ta. a.ko. gibi bi laf ettiğimi hatırlamıyorum.

'''Bu Ya Sev Ya Terket demek nedir.Bu insanlar ülkelerini sevmiyorlarmı ülkeleri için meydanlara inmiyolarmı.Onları dışlamak değilmi.Sağ sol ayrımımı yapmak gerek illa ki.bu bölücülük değilmi.Atatürk te vatan için istanbul hükümetine başkaldırmamışmıydı o solcumuydu veya sağcımıydı.'''

Bu yazıyı sadece senin için yazmadım ısırganotununısırmayanı
voodoo ve başka insanları kutuplara ayıranlar içinde geçerli dikkatli oku.

Neyse yazmaya devam etmeyeceğim çünkü o zaman birilerinin beklentisini karşılamış olacağım.
Tanrı Amerikayı Korusun. :010
Kullanıcı avatarı
Müdavim Üye
Müdavim Üye

arkadaşım hala YA SEV YA TERKET lafımı meydana inenler için söyledigimi düşünüyorsun ben orda sana diyorum madde 66 ya karşı olan herkez için söylüyorum lütfen tekrar oku

Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür .
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

benim bişey dikkatimi çekiyor bu forumda..birileri siyasi görüşlerini ortaya koyup diğer tarafın siyasi görüşlerini yok sayıp ortadan kayboluyor..sonra bir kargaşa bir kaos.. herkes birbirinin görüşüne saygılı olmak zorunda.

ayrıca;Türkiye Türklerindir!(Kürtü,Lazı,Çerkezi,Rumu,Ermenisi,Abazanı ve diğerleri...) YA SEV YADA TERK ET!
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
Kullanıcı avatarı
duayen
Üye
Üye

Mesaj gönderen duayen »

v00d00 yazdı:
duayen yazdı:sarı yıldızlı KIZIL bayrak değil..her zaman heryerde beyaz ay yıldızlı al bayrak!!!
:P saçmalığın önde gideni... sen ne o sarı yıldızlı kızıl bayrağın anlamını kavrayabilmişsin... ne de işçinin emekçinin sorunundan haberin var...ne tarihin sınıf mücadelelerinden oluştuğundan haberdarsın... ne de bu ülkenin gençlerinin zamanında dolmabahçede yaptıklarından...
benim ümmetim de milletim de İŞÇİ SINIFIDIR!başka sancağım da yok benim!
öncelikle insanların fikirlerine saygılı olmayı öğren...sosyalizmi savuncaığınıza sınıfçılığı savuncağınıza toplum birlikteliğini savunsaydınız ne bir arada yaşama sorunumuz olurdu..nede hergün teröre verdiğimiz kurbanlar..bugün amerikan emperyalizmine karşıyız hep birlikte..ama 70li 80li yıllar arasında salladığınız sovyet bayrakları hala hafızalarda...üniversite kapılarına astığınız muhammedin piçleri giremez yazıları da hafızalarda..sosyalizmin amacı komünizmdir..o da işçi, diktatörlüğüdür..diktatörlük de emperyalizmden geri kalacak bi vehamet değildir...tekrar uyarıyorum insan gibi eleştiri yap..ben yinede saygı duyuyorum istediğin bayrağı salla ama Türkiye'de değil!!!
Kullanıcı avatarı
Müdavim Üye
Müdavim Üye

wolfali yazdı:benim bişey dikkatimi çekiyor bu forumda..birileri siyasi görüşlerini ortaya koyup diğer tarafın siyasi görüşlerini yok sayıp ortadan kayboluyor..sonra bir kargaşa bir kaos.. herkes birbirinin görüşüne saygılı olmak zorunda.

ayrıca;Türkiye Türklerindir!(Kürtü,Lazı,Çerkezi,Rumu,Ermenisi,Abazanı ve diğerleri...) YA SEV YADA TERK ET!
dogru söze ne acet :)
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Seçim 22 temmuzda.bir sorunla daha karşı karşıyayız.Çünkü birsürü tatilci olacak.Millet memleketine,köyüne gitmek için hep yazı bekliyor.Sanık başına umarım yeterli seçmen gider.Oy kullanmazsak hata yaparız.
Kullanıcı avatarı
Müdavim Üye
Müdavim Üye

evet kötü bir tarih aslında ama mecburen seçimlerin yapılması gerekiyor bir bizde turizimle ilgileniyoruz ama memleket meseleleri bizim işlerimizden önemlidir ondan dolayı umarım herkes oyunu kullanır
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Başbakan Erdoğan'ın sözlerine inceleme başlatıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Anayasa Mahkemesi'nin 367 kararı ardından yaptığı konuşmada kullandığı "demokrasiye kurşun sıkılmıştır" sözleri hakkında inceleme başlatıldı.

Avukat Sedat Vural, Başbakan Erdoğan'ın "Yargı organlarını aşagılamak, halkı kin ve nefret duygularına sevk etmek ve görevi kötüye kullanmak" suçlarını işlediği savıyla suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunu inceleyen, parlamento suçlarıyla ilgili Cumhuriyet Savcısı Hikmet Önen Başbakan Erdoğan'ın sözleriyle ilgili inceleme başlattı. Sözlerde suç unsuru bulunması durumunda Erdoğan hakkında fezleke hazırlanıp Meclis'e sunulacak.

Savcı Önen, Çarşamba günü de CHP lideri Deniz Baykal hakkında inceleme başlatmıştı

04.05.07 SABAH
Karga
Site ve Forum Yöneticisi
Site ve Forum Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen Karga »

Laiklik tanımında son nokta;

"MUSA AGACIK" yillardir yaptigi röportajlarin küçük bir bölümünü Musa'dan Beri" adli kitapta topladi.

Türkiye'nin son yillardaki serüvenini daha iyi görmek için mutlaka okunmasi gereken kitaptan birkaç satir aktaralim.

Agri'da konustugu 75 yasindaki Haci Sıddık Bilgin diyor ki:
-Musa Bey, biz Atatürk'ü çok seviyoruz...
-Zorunuz nedir, neden Atatürk'ü seviyorsunuz baba?"
-Çünkü Atatürk LAYIGLIGI getirmistir!.."
- Layiglik nedir Sıddık Baba?"
-Camiye giden camiye layigtir, kerhaneye giden,kerhaneye
layigtir..."
-Bu mudur?
-Heee budur.

(alıntıdır)
Kim,O Kim Deme...Benim,Ben...Öyle Bir Ben ki, Baştan Sona Sen...!

Resim
Kullanıcı avatarı
whatsername
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen whatsername »

Az önce haberlerde izledim. İstanbul'da, barajlarda, 5 ay yetecek kadar su kalmış. Küresel ısınma kendini iyice göstermeye başladı.
Lasciate mi cantare
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

whatsername yazdı:Az önce haberlerde izledim. İstanbul'da, barajlarda, 5 ay yetecek kadar su kalmış. Küresel ısınma kendini iyice göstermeye başladı.
bu aralar sık yağmur yağıyo artar su seviyesi,paniğe gerek yok=))
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
Kullanıcı avatarı
Mehzk
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Mehzk »

Karga yazdı:Laiklik tanımında son nokta;

"MUSA AGACIK" yillardir yaptigi röportajlarin küçük bir bölümünü Musa'dan Beri" adli kitapta topladi.

Türkiye'nin son yillardaki serüvenini daha iyi görmek için mutlaka okunmasi gereken kitaptan birkaç satir aktaralim.

Agri'da konustugu 75 yasindaki Haci Sıddık Bilgin diyor ki:
- Layiglik nedir Sıddık Baba?"
layigtir..."
-Bu mudur?
-Heee budur.

(alıntıdır)
:010 Güler oldum ağlanacak halimize,paylaşımın için tesekkurler...

Bu arada tarih: 05.05.2007 12:15 ANAP ve DYP birleşti...
Kullanıcı avatarı
demakrotive
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen demakrotive »

wolfali yazdı:
whatsername yazdı:Az önce haberlerde izledim. İstanbul'da, barajlarda, 5 ay yetecek kadar su kalmış. Küresel ısınma kendini iyice göstermeye başladı.
yağmur barajlardaki su seviyelerini 1cm bile yükseltememiş..umutlar bir başka (son)bahara kaldı..
bu arada dyp-anap birleşmesinde uzlaşmaya varıldı..
yeni siyasi partinin ismi "demokrat parti" olarak kamuoyuna yansıtıldı..
hiç çözüm üretemeyen,uzlaşmanın kırıntısını gösteremeyen CHP'ye az biraz örnek olmasını umuyorum..
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
Kullanıcı avatarı
kikirik
Üye
Üye

Mesaj gönderen kikirik »

Karga yazdı:Laiklik tanýmýnda son nokta;

Agri'da konustugu 75 yasindaki Haci Sýddýk Bilgin diyor ki:
- Layiglik nedir Sýddýk Baba?"
layigtir..."
-Bu mudur?
-Heee budur.

(alýntýdýr)
Güzel bir örnek olmuþþ.........Laiklik Laiklik diye baðýrcaðýmýza ilk önce laikliðin ne olduðunu halka anlatmak lazým....Bu noktada bilnçlenmek önemli.......Ne olduðunu iyice benimsetip ondan sonra uygulamaya geçmek daha yerinde bir ideoloji olur.....
Kullanıcı avatarı
whatsername
Müdavim Üye
Müdavim Üye

bulletproof yazdı:
wolfali yazdı:
yağmur barajlardaki su seviyelerini 1cm bile yükseltememiş..umutlar bir başka (son)bahara kaldı..
bu arada dyp-anap birleşmesinde uzlaşmaya varıldı..
yeni siyasi partinin ismi "demokrat parti" olarak kamuoyuna yansıtıldı..
hiç çözüm üretemeyen,uzlaşmanın kırıntısını gösteremeyen CHP'ye az biraz örnek olmasını umuyorum..
Zeki Sezer partiyi kapatmak istemiyor, buna gücünün yetemeyeciğini söylüyor ama şu saatten sonra yapılabilecek en mantıklı iş DSP'nin kapanması ve CHP çatısı altına girmesi. İyi veya kötü orası ayrı mesele ama Deniz Baykal Zeki Sezer'den daha ön planda olan bir siyasetçi. Zeki Sezer'in amacı ise CHP ile iş birliği içinde parlamentoya girebilmek... Bu şartlar altında çok zor iş...
Lasciate mi cantare
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

Yüksek seçim kurulu, dyp-anap birleşiminden oluşan dp'nin seçime katılamayacağını açıklamıştı sabah ne iş bu ya.
When you're pushed, killing's as easy as breathing
Kullanıcı avatarı
whatsername
Müdavim Üye
Müdavim Üye

KoRn_eR yazdı:Yüksek seçim kurulu, dyp-anap birleşiminden oluşan dp'nin seçime katılamayacağını açıklamıştı sabah ne iş bu ya.
Seçime DP olarak giremezlerse DYP olarak girecekler.
Lasciate mi cantare
Kullanıcı avatarı
whatsername
Müdavim Üye
Müdavim Üye

http://www.sezereoyveririm.tr.cc/

Bu da Sezer için düzenlenmiş bir anket. Ne kadar başarılı olur bilinmez ama "Sezer'e 5 yıl daha"...
Lasciate mi cantare
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen houseofholy »

whatsername yazdı:http://www.sezereoyveririm.tr.cc/

Bu da Sezer için düzenlenmiş bir anket. Ne kadar başarılı olur bilinmez ama "Sezer'e 5 yıl daha"...
anladığım kadarıyla Sezer'in cumhurbaşkanı olarak değil de parti lideri olarak siyasete devam etmesi için hazırlanmış bir anket. Sezer gibi halkçı, dürüst, kararlı ve mütevazi birini siyasetçi olarak da görmek isterdim.
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
Kullanıcı avatarı
Müdavim Üye
Müdavim Üye

oy vermedim neden sadece kabul seçenegi var anlamsız bir site olmus
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

sitenin adı sezereoyveririm.oyvermeyen adamın girmesine gerek yok saten :D
verenleri sayalım, mantık bu herhalde
When you're pushed, killing's as easy as breathing
Kullanıcı avatarı
Müdavim Üye
Müdavim Üye

ozaman birde sezereoyvermem.com diye b,r site açılsın :)
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

peki :-D