Kural ve prensipler benim değil, sitenin. Evet bazen uyulması zor olabiliyor, zamanında uymayıpta uyarı alanlar bunu çok daha iyi biliyor ama inan ki forumun çöplüğe dönmemesi için bu kurallara uyulması şart. Ayrıca sen az önce ki gibi yazıncada biz 10 kez baştan okumak zorunda kalıyoruz, o yüzden bence en iyisi böyle devam et.
jonnathan yazdı:Kural ve prensipler benim değil, sitenin. Evet bazen uyulması zor olabiliyor, zamanında uymayıpta uyarı alanlar bunu çok daha iyi biliyor ama inan ki forumun çöplüğe dönmemesi için bu kurallara uyulması şart. Ayrıca sen az önce ki gibi yazıncada biz 10 kez baştan okumak zorunda kalıyoruz, o yüzden bence en iyisi böyle devam et.
ben kural ve prensipler senin derken espri olsun diye söyledim.kızma
Basın toplantısında cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıklayan Abdullah Gül, dilekçesini vermeyi unutmuş (!) Bu durumda da, seçim sürecinin devam ettiği gibi bir durum ortaya çıkıyor...
Aydınlatırım tabi
Bak mesela, 8 yıl önce Mavi Çarşı'ya yapılan molotof kokteyli saldırısının davası sonuçlandı. 3 kişiye ağır müebbet, 1 kişiye de müebbet hapis cezası verildi...
aralarında leyla zana'nın da bulunduğu eski 'dep' milletvekilleri seçimlerde bağımsız olarak aday olacaklarmıs..onlarda o meclise girerse artık mecliste bir isim değişikliği yapılsın.hatta barzani'nin planladığı devletle ortak bir meclis haline gelsin.nede olsa işlev aynı.erdoğan'a bir yoldas lazım adam tek kaldı bu ülkede..
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
wolfali yazdı:aralarında leyla zana'nın da bulunduğu eski 'dep' milletvekilleri seçimlerde bağımsız olarak aday olacaklarmıs..onlarda o meclise girerse artık mecliste bir isim değişikliği yapılsın.hatta barzani'nin planladığı devletle ortak bir meclis haline gelsin.nede olsa işlev aynı.erdoğan'a bir yoldas lazım adam tek kaldı bu ülkede..
sen merak etme.onların sonuda teroristler gibi ölüm olaacak
Aydınlatırım tabi
Bak mesela, 8 yıl önce Mavi Çarşı'ya yapılan molotof kokteyli saldırısının davası sonuçlandı. 3 kişiye ağır müebbet, 1 kişiye de müebbet hapis cezası verildi...
arkadaşlar ben bu olasılıgı bundan 2 ay önce yine bu konuda belirtmistim dtp yandaşları bagımsız olarak seçimlere girecek ve meclis çatısı altında birleşecekler ve pkk yı (kürtleri demiyorum dikkat ederseniz) temsil edecekler devletten maaş alıp devlete kurşun sıkacaklar egerki bu millet vekili dokunulmazlıgı kalkmazsa bu böyle de devam eder
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
algılayamadın galiba olay ciddi bir olay..bu ülkenin geleceği,mehmetçiğin can güvenliği söz konusu.
+yazılarını bizim güzel dilimiz olan Türkçe ile yazsan da sende toplumdan dıslanmasan.
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...