Gündem

Hayata ve yaşama dair ne varsa A'dan Z'ye de...
Kullanıcı avatarı
simsiyah_85
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen simsiyah_85 »

benim bildiğim edip akbayram, saygı durmayı bırak önünde diz çökülcek insandır..

lütfen bi kontrol edin kime ne dediğinizi ya :)
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen kindmonster »

simsiyah_85 yazdı:benim bildiğim edip akbayram, saygı durmayı bırak önünde diz çökülcek insandır..

bak kardeşim.ben adamla ilgili yazıyı burada gördüm.sonra yorum yaptım.pkk bayrağı altında konser veren her kimse benim ve ülkemin düşmanıdır.sen düşüncelerinde serbestsin.
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
Kullanıcı avatarı
theHeLL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen theHeLL »

gözle görünmeyip sadece kulaktan kulağa 'dedikoduyla' pkk lı olunuyosa sen de ben de hatta simsiyah_85 bile pkk lı olabiliriz..eğer herkesi potansiyel pkk olarak görürsek sanırım Türk'lüğümüzü unutucaz bu gidişe
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

bad-dua yazdı:
kindmonster yazdı:
bad-dua yazdı::o
Valla ne diyeyim bu oyunu iyi oynuyosunuz helal olsun.
Tabi buna forum yönetiminin sessiz kalmasıda ilginç??
biz oyun falan oynamıyoruz.bu forum GÜNDEM.herkes fikirlerini yazıyor.biz milliyetçi yazılar yazıyoruz ve vatansevriz diye kimsenin bize kızmaya hakkı yok.Her rock dinleyen solcu yada komünist olcak diye bir şartda yok.oyunda yok.
Forum yöneticisi ses çıkarmıyor diye bir kuralda yok.onları kışkırtma!vardır bir bildikleri.
bi bildiklerinin olduğunu biliyorum. :010
Kışkırtıcılığıda ben yapmıyorum bin defa aynı şeyler dönüp duruyo.
Irkçılığı güzel bişey gibi gösteriyosunuz bundan güzel oyun mu var?
ikide bir ırkçılık deme.ne ırkçılığı.Türk'e hakaret edip, saldırana her türlü kötülüğü yaparım.kimseden korkum yok.kimseyede hesap vermem.
Kullanıcı avatarı
simsiyah_85
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen simsiyah_85 »

kindmonster yazdı:
simsiyah_85 yazdı:benim bildiğim edip akbayram, saygı durmayı bırak önünde diz çökülcek insandır..

bak kardeşim.ben adamla ilgili yazıyı burada gördüm.sonra yorum yaptım.pkk bayrağı altında konser veren her kimse benim ve ülkemin düşmanıdır.sen düşüncelerinde serbestsin.
ben en son türk bayrağı altında konser yaparken gördüm onu cumhuriyet mitinginde..

böle bişeye ne denk geldim ne duydum ama kişilik olarak bildiğim kadarı ile (babamın eski iş arkaşı) asla böle bişey yapabileceğine inanmıyorum..

elinde kaynak vs varsa merakım ve azıcık olan kuşkum geçer :)
hayat farkında mısın, anlıyor musun durumu? beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu!
bad-dua
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bad-dua »

kindmonster yazdı:
bad-dua yazdı:
kindmonster yazdı: biz oyun falan oynamıyoruz.bu forum GÜNDEM.herkes fikirlerini yazıyor.biz milliyetçi yazılar yazıyoruz ve vatansevriz diye kimsenin bize kızmaya hakkı yok.Her rock dinleyen solcu yada komünist olcak diye bir şartda yok.oyunda yok.
Forum yöneticisi ses çıkarmıyor diye bir kuralda yok.onları kışkırtma!vardır bir bildikleri.
bi bildiklerinin olduğunu biliyorum. :010
ikide bir ırkçılık deme.ne ırkçılığı.Türk'e hakaret edip, saldırana her türlü kötülüğü yaparım.kimseden korkum yok.kimseyede hesap vermem.
Valla kendimi boşluğa konuşuyo gibi hissediyorum :-D Doğulu her insanı terörist diye adlandırmak ne gibi bi olay,ırkçılık değilmi.
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

bad-dua yazdı:
jonnathan yazdı:
bad-dua yazdı:Tabi buna forum yönetiminin sessiz kalmasıda ilginç??
Tenkite gerek yok, kavgaya dönmediği sürece ve terbiye sınırları aşılmadığı sürece insanlar fikirlerini belirtmekte özgür.
:-D :-D forumda çok gördük özgür fikirleri
Yeri burası değil, varsa şikayetin ben konuşmaya hazırım. Site Hakkında bölümüne veya özel mesaja beklerim. Çamur at izi kalsın yapmayalım.
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
issirganotununissirmiyani
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen issirganotununissirmiyani »

arakdaşlar ebnim yazdıgım birşey var dikkatli okusaydınız belki görürdünüz edip akbayram pkk bayrakalrı altında konser verince birşey olmuyorda neden başkası kpnser verince pkk lı oluyor ahmet kayada pkk bayrakalrı altında konser verirdi direkmen pkk lı dedik bu adama ozaman neden edip akbayurama demeye dilimiz yetmiyor yada bir ibrahim tatlıses pkk bayragı altında konser verince pkk lı oalrak görürüz dogulu diyemi yoksa arkasında ki bir dernegi yok diyemi . kardeşim ben bunu bilirim bir iş yapıyorsan bu işin çelişkili olmucak bir gün pkk bayragı altında konser veriyorsan 2. gün Türk bayragı altında konser vermiceksin. ozaman ben sana iyi gözle bakmam .

Korkut EKENE mafya babası diyen arkadaşa sormak istiyorum . neden diger mafya babalarının bütün çevirdigi işler ortaya çıkarken bu adamınki çıkmadı adamı suçlucak delileler bile bulunamadı bu o adam inanki o mitinglerde Atatürkçü diye ortaya çıkan adamlardan daha çok seviyordur bu memleketi . Kıbrıs barış hareketlerinde bu adam vardı . Asala denilen ermeni terör örgütünü çökertirken (asala : ermeni kökenli terör örgütü . türk diplomatlarını hedef lan saldırılar gerçekleştirirler) , hakkararide pkk lılar karşısısında yine bu adam vardı Korkut komutanı tanımadan yorum yaptıgın belli arkadaşım http://www.korkuteken.com/kimdir.htm linkinden biyografisini okumanı tavsiye ederim

Düzeltme : edip akbayrama terörist demiyorum çelişkiden bahsediyorum .
issirganotununissirmiyani ''değişim başladı anı yaşa'' vodafone gibi oldu behh
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

bad-dua yazdı:
kindmonster yazdı:
bad-dua yazdı: bi bildiklerinin olduğunu biliyorum. :010
bana bak efendi ol.ben her doğuluya terörist demedim.her söylediğimi çarpıtma.ortalığı boştan yere karıştırıyorsun.milliyetçi her söze muhalefet oluyorsun.biz burda kavga çıkartmaya çalışmıyoruz.

Valla kendimi boşluğa konuşuyo gibi hissediyorum :-D Doğulu her insanı terörist diye adlandırmak ne gibi bi olay,ırkçılık değilmi.
sen kendin olayları yanlış yorumlayıp boş konuştuğun için boşluğa düşüyorsun.ben her doğulu teröristdir demedim.ortalığı karıştıran sensin.milliyetçilik sana zarar vermez korkma.vatanını ve milletini biraz sevseydin yazdıklarımızdan rahatsız olmazdın.olayı uzatma artık.
En son kindmonster tarafından 21 May 2007 17:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

jonnathan yazdı:
bad-dua yazdı:
jonnathan yazdı:Tenkite gerek yok, kavgaya dönmediği sürece ve terbiye sınırları aşılmadığı sürece insanlar fikirlerini belirtmekte özgür.
:-D :-D forumda çok gördük özgür fikirleri
Yeri burası değil, varsa şikayetin ben konuşmaya hazırım. Site Hakkında bölümüne veya özel mesaja beklerim. Çamur at izi kalsın yapmayalım.
+1000000 Bu alemin babası JONNATHAN ABİmiz :001
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Radyo Boğaziçi 4. Müzik Ödülleri Oylaması Sonuçlandı!
16 Mayıs Çarşamba günü yapılan muhteşem törende Pentagram "En İyi Canlı Performans Ödülü"ne layık görüldü.

Diğer dallarda ödül alanlar ise şöyle:

En İyi Rock Müzik Sanatçısı: Ogün Sanlısoy
En İyi Müzik Grubu: MFÖ
En İyi Çıkış Yapan Müzik Grubu: Pinhani
En İyi Canlı Performans: Pentagram
En İyi Albüm: Mor ve Ötesi
En İyi Düet: Bülent Ortaçgil & Teoman
En İyi Dünya Müziği Sanatçısı: Mercan Dede
En İyi Elektronik Müzik Sanatçısı: Portecho
En İyi Video Klip: Cem Özkan
En İyi Animasyon Video Klip: Manga (Ferman Akgül)
En İyi Müzik Kanalı: Dream TV
En İyi Müzik Dergisi: Yüxexes
En İyi Canlı Performans Programı: Yüxexes
En İyi Müzik Programı: Frekans
bad-dua
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bad-dua »

kindmonster yazdı:
bad-dua yazdı:
kindmonster yazdı: bana bak efendi ol.ben her doğuluya terörist demedim.her söylediğimi çarpıtma.ortalığı boştan yere karıştırıyorsun.milliyetçi her söze muhalefet oluyorsun.biz burda kavga çıkartmaya çalışmıyoruz.

sen kendin olayları yanlış yorumlayıp boş konuştuğun için boşluğa düşüyorsun.ben her doğulu teröristdir demedim.ortalığı karıştıran sensin.milliyetçilik sana zarar vermez korkma.vatanını ve milletini biraz sevseydin yazdıklarımızdan rahatsız olmazdın.olayı uzatma artık.
''önceki seçimlerde aşiret oyları takviyesiyle meclise giren kürt kökenli insanlar ortada.İstanbul valisi mardinli,içişleri bakanı da kürt.bunların dahasıda var.içişleri bakanı gerekli yetkileri emniyetten aldı.bu yüzden yasadışı''

bunu yazan sen değilmisin
meclise giren kürt kökenli insanlar,istanbul valisi mardinli,içişleri bakanı kürt bunlar ne.
bad-dua
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bad-dua »

direk bana bir mesaj yazacaksan özel mesajda yaz buraya yazıp sonra bana ortalığı karıştırıyosun deme.
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

bad-dua yazdı:
kindmonster yazdı:
bad-dua yazdı: Valla kendimi boşluğa konuşuyo gibi hissediyorum :-D Doğulu her insanı terörist diye adlandırmak ne gibi bi olay,ırkçılık değilmi.
''önceki seçimlerde aşiret oyları takviyesiyle meclise giren kürt kökenli insanlar ortada.İstanbul valisi mardinli,içişleri bakanı da kürt.bunların dahasıda var.içişleri bakanı gerekli yetkileri emniyetten aldı.bu yüzden yasadışı''

bunu yazan sen değilmisin
meclise giren kürt kökenli insanlar,istanbul valisi mardinli,içişleri bakanı kürt bunlar ne.
bunları ben yazdım.sor bakalım 1 mayısta vali kararı yüzünden çile çekenler ne düşünüyor?polisin yetkisini alan içişleri bakanı yüzünden toplumsal olaylara müdahele edilemiyor.kendi yandaşlarını koruyorlar.istanbulda dolu bunlar.kimi yakalasan polisi tehdit ediyor:muammer abimi ararım,abdulkadir abimi arraım.bunları senmi yaşıyorsun sanki?istanbulda tüm yasadışı olaylarda otobüs yakıp,TÜRK BAYRAĞI yakıp,kaldırım taşı sökenlerin arasında Anadolu kökenli biri varmı?ben bunlara kızıyorum.Geneline terörist demedim.Bir tana kürt kökenli biri bu olaylara karşı kendi hemşehrisi olanlara :yapmayın arkadaşlar diyormu?sen gördünmü ,duydunmu bana onu söyle?
sen ve yakınların bu herifler yüzünden birgün zarar görürse anlarsın o zaman durumu!!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Müdavim Üye
Müdavim Üye

iç işleri Abdulkadir Aksu nun yanina bir abimiz tayin için araci ile giderler ve abdulkadir aksu aracıya kürtçe derki olum bizden biri yokmu getir hemen yapim ama bu olmaz .

güzel bir yazı okurmak isterseniz :)
HANGİ partide olursa, ister ANAP, ister şimdi AKP, Abdülkadir Aksu her dönemde İçişleri Bakanı.

Abdülkadir Aksu, Özal’dan bu yana 4 hükümette İçişleri Bakanlığı yaptı. Ama koltuğunda hiç rahat oturamadı. Çünkü Türkiye’yi karıştıran 16 karanlık suikast onun dönemine isabet etti...” (Akşam, 26 ocak)

PKK kırroferom tesislerini bastı” dediği şeklindeki doğrulatılamayan ama şüyuu vukuundan beter rivayetle ve altında deniz donu, kamyon “şambiyelinde” çimerken çekilen fotoğrafıyla da Türk siyaset tarihinde iz bırakan Abdülkadir Aksu 4 Hükümette İçişleri Bakanlığı yapmış.

2.Özal Hükümeti (46.Hükümet)
Akbulut Hükümeti (47.Hükümet)
Gül Hükümeti (58.Hükümet)
Erdoğan Hükümeti (59.Hükümet)
Aksu’nun bu 4 bakanlığı esnasında öldürülenler:
Prof. Muammer Aksoy
Gazeteci Çetin Emeç
Turan Dursun
Hiram Abas
Prof. Bahriye Üçok
1990’da işlenen bu beş cinayet de ‘faili meçhul’ olarak (bu arada Aksu da ‘İçişleri Bakanı’ olarak) kaldı.

Aynı dönemde 7 suikast girişiminde bulunuldu.
Em.Yarbay Ata Burcu
Em.Korgen. Hulusi Sayın
Em.Tümgen. Memduh Ünlütürk
Em.Korg. İsmail Selen
Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgen. Temel Cingöz
Siyasi mi belli değil ama, çözülemeyen olaylardan “Meclis lojmanları cinayeti” de bu döneme rastlar.

Teröristlerı tasıyan beledıyeler ve ayrıca Pkk gösterılerınde fazla mudahle edılmemesıde kendısının dönemı rastlar

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu
Diyarbakır doğumlu olan Abdülkadir Aksu Kürt'tür. Göreve geldiğinden sonra Emniyet teşkilatındaki Fetullahçı Kürt kadrolaşma inanılmaz artmıştır. Yurtsever Türkler (Necip Hablemitoglu, Muammer Aksoy, Uğur Mumcu) hep onun döneminde katledildi. Emniyette Kürtçü ve Doğu'cu kadrolaşmayı sağladı. İstanbul'daki Kürt kökenli PKK'ya yardim sağlayan mafyayı temizleyen polisleri açığa aldı veya pasif görevlere surdu.
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen houseofholy »

kindmonster yazdı:
houseofholy yazdı:
issirganotununissirmiyani yazdı:Edip Akbayram PKK konserine katıldığını kabul etti. Atatürkçü Düşünce Derneği'nin öncülüğünde düzenlenen mitinglerin vazgeçilmez sanatçısı Edip Akbayram, bölücü terör örgütü PKK'lıların gövde gösterisine dönüşen Londra konserine katıldığını kabul etti. Akbayram, önceki gün Fox TV'deki bir programa katılarak kendini savundu.

Fox TV'de yayınlanan ve eski MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Gül'ün de katıldığı programa telefonla bağlanan Akbayram'ın sinirli olduğu görüldü. Gül'ün "Sizin gittiğiniz Londra'daki gece PKK ve yan kuruluşlarının etkinliğidir." şeklindeki sözlerine Akbayram, "Ben şarkı söylüyorum." diye cevap verdi. Bunun üzerine Gül, "Ancak PKK Türkiye'yi mezbahaya çevirdi, hiç protesto ettiniz mi? Orada PKK posterleri asılıyor, 'Biji Apo' diye bağırıyorlar." diye tepki gösterdi. Akbayram ise bu eleştiriye de "Bunlar benim inisiyatifim dışında gelişti." deyince, Gül'den "O zaman katılmayın." yanıtını aldı. Programda Akbayram kendine çamur atıldığını iddia edince de Gül şunları söyledi: "Siz gidip PKK denen çirkefin içine giriyorsunuz. Ben mi çamur atıyorum. Teröristlere destek vermeyeceksiniz. Kürt ayrıdır terörist ayrıdır. Onlara destek veremezsiniz. Siz Türk sanatçısısınız. O zaman oraya katılmayın."
yazıda yer alan 'Atatürkçü Düşünce Derneği'nin öncülüğünde düzenlenen mitinglerin vazgeçilmez sanatçısı Edip Akbayram' ibaresi çok anlamlı geldi bana. ucu Cumhuriyet mitinglerine varmasa büyük ihtimalle bu haber buraya konmazdı. sanki Edip Akbayram mitinglerde ortaya çıkmış yeni bir sanatçıymış gibi. yaptığı yanlıştır ama hemen başka yerlere, kişilere dokundurulması bence sakıncalı. eğer mitinglerden rahatsızsanız bunu birşeyler ima etmeden doğrudan söylerseniz daha iyi olur.
pkk mitingine bu kadar hevesliysen sende katıl.bize vatan hainlerini savunma :007
bir daha söylemek istenenin ne olduğunu, neyi eleştirildiğini anlamadan böyle bir ithamda bulunursan kötü olur. hayatta en son destekleyeceğim bir tarafı desteklediğim gibi bir yargıya nasıl vardın bilmiyorum ama umarım bir daha olmaz yoksa ben de ağzıma geleni söylerim. ıssırganotunuısırmayanı ile aynı konu üzerinde konuştuk ama o ne söylemek istediğimi anladı ve senin gibi ağır ithamlarda bulunmadı. lütfen okurken biraz daha dikkat, emin olmadan da suçlama yapmayın.
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

issirganotununissirmiyani yazdı:iç işleri Abdulkadir Aksu nun yanina bir abimiz tayin için araci ile giderler ve abdulkadir aksu aracıya kürtçe derki olum bizden biri yokmu getir hemen yapim ama bu olmaz .

güzel bir yazı okurmak isterseniz :)
HANGİ partide olursa, ister ANAP, ister şimdi AKP, Abdülkadir Aksu her dönemde İçişleri Bakanı.

Abdülkadir Aksu, Özal’dan bu yana 4 hükümette İçişleri Bakanlığı yaptı. Ama koltuğunda hiç rahat oturamadı. Çünkü Türkiye’yi karıştıran 16 karanlık suikast onun dönemine isabet etti...” (Akşam, 26 ocak)

PKK kırroferom tesislerini bastı” dediği şeklindeki doğrulatılamayan ama şüyuu vukuundan beter rivayetle ve altında deniz donu, kamyon “şambiyelinde” çimerken çekilen fotoğrafıyla da Türk siyaset tarihinde iz bırakan Abdülkadir Aksu 4 Hükümette İçişleri Bakanlığı yapmış.

2.Özal Hükümeti (46.Hükümet)
Akbulut Hükümeti (47.Hükümet)
Gül Hükümeti (58.Hükümet)
Erdoğan Hükümeti (59.Hükümet)
Aksu’nun bu 4 bakanlığı esnasında öldürülenler:
Prof. Muammer Aksoy
Gazeteci Çetin Emeç
Turan Dursun
Hiram Abas
Prof. Bahriye Üçok
1990’da işlenen bu beş cinayet de ‘faili meçhul’ olarak (bu arada Aksu da ‘İçişleri Bakanı’ olarak) kaldı.

Aynı dönemde 7 suikast girişiminde bulunuldu.
Em.Yarbay Ata Burcu
Em.Korgen. Hulusi Sayın
Em.Tümgen. Memduh Ünlütürk
Em.Korg. İsmail Selen
Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgen. Temel Cingöz
Siyasi mi belli değil ama, çözülemeyen olaylardan “Meclis lojmanları cinayeti” de bu döneme rastlar.

Teröristlerı tasıyan beledıyeler ve ayrıca Pkk gösterılerınde fazla mudahle edılmemesıde kendısının dönemı rastlar

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu
Diyarbakır doğumlu olan Abdülkadir Aksu Kürt'tür. Göreve geldiğinden sonra Emniyet teşkilatındaki Fetullahçı Kürt kadrolaşma inanılmaz artmıştır. Yurtsever Türkler (Necip Hablemitoglu, Muammer Aksoy, Uğur Mumcu) hep onun döneminde katledildi. Emniyette Kürtçü ve Doğu'cu kadrolaşmayı sağladı. İstanbul'daki Kürt kökenli PKK'ya yardim sağlayan mafyayı temizleyen polisleri açığa aldı veya pasif görevlere surdu.
BAD-DUA iyi oku bu yazıları.o zaman anlarsın ne demek istediğimi.
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

issirganotununissirmiyani yazdı:arakdaşlar ebnim yazdıgım birşey var dikkatli okusaydınız belki görürdünüz edip akbayram pkk bayrakalrı altında konser verince birşey olmuyorda neden başkası kpnser verince pkk lı oluyor ahmet kayada pkk bayrakalrı altında konser verirdi direkmen pkk lı dedik bu adama ozaman neden edip akbayurama demeye dilimiz yetmiyor yada bir ibrahim tatlıses pkk bayragı altında konser verince pkk lı oalrak görürüz dogulu diyemi yoksa arkasında ki bir dernegi yok diyemi . kardeşim ben bunu bilirim bir iş yapıyorsan bu işin çelişkili olmucak bir gün pkk bayragı altında konser veriyorsan 2. gün Türk bayragı altında konser vermiceksin. ozaman ben sana iyi gözle bakmam .

Korkut EKENE mafya babası diyen arkadaşa sormak istiyorum . neden diger mafya babalarının bütün çevirdigi işler ortaya çıkarken bu adamınki çıkmadı adamı suçlucak delileler bile bulunamadı bu o adam inanki o mitinglerde Atatürkçü diye ortaya çıkan adamlardan daha çok seviyordur bu memleketi . Kıbrıs barış hareketlerinde bu adam vardı . Asala denilen ermeni terör örgütünü çökertirken (asala : ermeni kökenli terör örgütü . türk diplomatlarını hedef lan saldırılar gerçekleştirirler) , hakkararide pkk lılar karşısısında yine bu adam vardı Korkut komutanı tanımadan yorum yaptıgın belli arkadaşım http://www.korkuteken.com/kimdir.htm linkinden biyografisini okumanı tavsiye ederim

Düzeltme : edip akbayrama terörist demiyorum çelişkiden bahsediyorum .
ahmet kaya yıllar boyunca çizgisini ortaya koydu açık açık tarafını belli etti ama edip akbayram dan ilk defa böyle birşey gördük ve şahsen ona böyle birşeyi yakıştıramadım,konduramadım. ikisi arasındaki fark bu. yoksa her kim PKK yandaşı olursa sanatçı kişiliği farketmez benim için birdir.
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

houseofholy yazdı:
kindmonster yazdı:
houseofholy yazdı: yazıda yer alan 'Atatürkçü Düşünce Derneği'nin öncülüğünde düzenlenen mitinglerin vazgeçilmez sanatçısı Edip Akbayram' ibaresi çok anlamlı geldi bana. ucu Cumhuriyet mitinglerine varmasa büyük ihtimalle bu haber buraya konmazdı. sanki Edip Akbayram mitinglerde ortaya çıkmış yeni bir sanatçıymış gibi. yaptığı yanlıştır ama hemen başka yerlere, kişilere dokundurulması bence sakıncalı. eğer mitinglerden rahatsızsanız bunu birşeyler ima etmeden doğrudan söylerseniz daha iyi olur.
pkk mitingine bu kadar hevesliysen sende katıl.bize vatan hainlerini savunma :007
bir daha söylemek istenenin ne olduğunu, neyi eleştirildiğini anlamadan böyle bir ithamda bulunursan kötü olur. hayatta en son destekleyeceğim bir tarafı desteklediğim gibi bir yargıya nasıl vardın bilmiyorum ama umarım bir daha olmaz yoksa ben de ağzıma geleni söylerim. ıssırganotunuısırmayanı ile aynı konu üzerinde konuştuk ama o ne söylemek istediğimi anladı ve senin gibi ağır ithamlarda bulunmadı. lütfen okurken biraz daha dikkat, emin olmadan da suçlama yapmayın.
ülkemde bunca sorun varken,buna duyarsız davranıp zorla burada forum krizi yaratanlaradır tepkim.
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

tepkini yanlış insanlara gösteriyorsun. buradaki bir kısım arkadaşlar da(ben dahil) senin kadar bu ülkenin sorunlarına tepkili, önceki mesajlardan anlayabilirsin bunu. ancak olay iyice kutuplaşmaya gidiyor. kriz yaratmadan sorunlarımızı tartışacak yetişkinlikteyiz sanırım. yeter ki söylenenleri doğru anlayalım.
Kullanıcı avatarı
Müdavim Üye
Müdavim Üye

zaten kavga ortamı yaratmayı kimse istemez sanırım bu sitede yanlızca konusalim bilmiyorum benim burda görgülü kişilerle yazışmak çok hoşuma gidiyor . sadece farklı pencerelerden bakıyoruz ama aynı bahçeye bakıyoruz .
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

issirganotununissirmiyani yazdı:zaten kavga ortamı yaratmayı kimse istemez sanırım bu sitede yanlızca konusalim bilmiyorum benim burda görgülü kişilerle yazışmak çok hoşuma gidiyor . sadece farklı pencerelerden bakıyoruz ama aynı bahçeye bakıyoruz .
kesinlikle haklısın, amaç ülkenin birliği bütünlüğüyse yanlış olanlara farklı açılardan eleştiri olması doğaldır. doğruya ulaşmanın tek bir yolu yok sonuçta. sadece insanlara hakaret derecesinde ithamlarda bulunmamak ve suçlamamak çok önemli.. seviyemizi koruyalım ve düşüncelerimizi kaynak vererek destekleyelim
bad-dua
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bad-dua »

issirganotununissirmiyani yazdı:zaten kavga ortamı yaratmayı kimse istemez sanırım bu sitede yanlızca konusalim bilmiyorum benim burda görgülü kişilerle yazışmak çok hoşuma gidiyor . sadece farklı pencerelerden bakıyoruz ama aynı bahçeye bakıyoruz .
bencede haklısın saygılı ve önyargısız bir şekilde konuştuktan sonra bi sorun yok.ama bazen kötü niyetli mesajlar oluyo sorun yaratan onlar.
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Yozgat’ın Sorgun İlçesi’nde, fuhuş yaptırdığı ileri sürülen alkollü bir şahsın vatandaşlara küfretmesi sonucu fuhuş yapıldığı ileri sürülen 5 evin yakılmasıyla ilgili, 12 kişinin gözaltına alınmasına tepki gösteren bir grup, karayolunu trafiğe kapattı. Protestocularla, polis arasında arbede çıktı.

http://www.ntvmsnbc.com/news/408571.asp

özellikle bu haberin altındaki okuyucu yorumlarına bir göz atmanızı tavsiye ederim. pek çok kişinin bu olayı yapanlara destek vermesi, namusunuzu korudunuz demesi ilginç. ayrıca olayı kınayanlara da siz modernsiniz, fuhuşa destek verirsiniz, biz yobaz olabiliriz ama namusumuz için yaşarız gibi sözler söylenmiş. insanlar ciddi anlamda birbirini anlamaktan uzak.
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

Bize burdan farklı gözükebilir.Orada yaşananları, orada yaşayanlar çok daha farklı yorumlayacaklardır-kaldı ki yorumlamışlar işte.
When you're pushed, killing's as easy as breathing