Beşiktaş
- kindmonster
- Müdavim Üye

- İletişim:
Beşiktaşta prim kriziRock0n yazdı:Türk Evladı !
bjk li taraftarları jopla Döven polisLere Karşı !!
başkan prim için aracıyada karşı
35 bin YTLlik alacaklarının hesaplarına yatırılmaması üzerine futbolcular Tiganayı devreye soktu. Başkan Demirören, "Şampiyonluk zora girmiş, hala prim konuşuluyor" dedi.
KUPA finali öncesi Beşiktaşta yaşanan prim sancısı keyifleri kaçırdı. Fenerbahçeyi eleyerek adam başı 35 bin YTLlik prim hak kazanan siyah beyazlı futbolcular, ödemenin gecikmesi üzerine teknik direktör Jean Tiganayı devreye sokarak, yöneticilere baskı yaptı. İzmir yolculuğu öncesi paralarını alamadıkları için surat asan oyuncuların tavırları genel sekreter Kenan Öner ve futbol şube sorumlusu Celal Kolot aracılığıyla başkan Yıldırım Demirörene iletildi.
Primin hemen hesaplarına yatırılmasını isteyen oyuncuların bu tutumuna öfkelenen Yıldırımın, "Beşiktaş çatısı altında kimin parası kalmış ki, bunlar böyle davranıyor. Sürekli para konuşulmasından çok rahatsızım. Fenerbahçeye yenilerek şampiyonluğu zora sokmuşuz. Hala prim konuşuluyor" dediği öğrenildi. Görüşme sonrasında futbolculara Erciyesspor maçı sonrası paraların ödeneceği müjdesi verildi. Bu arada Tigana 5er bin dolar olan kupa priminin 15er bin dolara çıkarılmasını istedi
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
- kindmonster
- Müdavim Üye

- İletişim:
- bloodline666
- Müdavim Üye

kayseri erciyes oynasaydı biraz açık görürdüm ben o rezalet futbol diyenleri ulan 2 tane bobo nobreyi 5 tane defans tutyor yuh artık oynatsana adam gibi göreyim ben seni bülentin bu zaman kadar büyün turları penaltılarla geçeyim hevesi vardı ama olmadı bize tutmadı böyle yersin 1 tane sonra uğraşırsın
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- kindmonster
- Müdavim Üye

- İletişim:
- kindmonster
- Müdavim Üye

- İletişim:
Samet Aybaba için 14 bin oy!
Beşiktaş'ta, sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Jean Tigana'nın yerine teknik direktör arayışları sürerken, bir grup taraftar Samet Aybaba'nın göreve getirilmesi için imza toplamaya başladı.
Mecidiyeköylü Beşiktaş taraftarları, bin 120'si kongre üyesi olmak üzere 14 bin imza toplayarak, Samet Aybaba'nın takımın başına getirilmesini için harekete geçti. Taraftar grubu adına açıklama yapan kongre üyesi Altan Akdil, bir kaç gün içinde 20 bin imzaya ulaşacaklarını öne sürerek, daha sonra bu imzaları kulübe fakslayacaklarını söyledi.
Akdil, 2007-08 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş'ın, kaybedecek vaktinin olmadığını ifade ederek, şunları söyledi:
''Teknik direktör ve oyuncu transferlerinde başkan ve yönetim kurulumuzun alacağı kararı saygıyla karşılayacağız. Teknik direktörlük gibi çok önemli hususta bizler de fikirlerimizi beyan etmek istiyoruz. Yıllarca Beşiktaş formasını başarıyla giyen, çalıştırdığı bütün takımlarda başarıya imza atan, Türk gencini ve futbolcusunu tanıyan, büyüklük kompleksi olmayan, Türkiye'nin en bilgili hocalarından, emektar kaptanımız Samet Aybaba'yı Beşiktaşımızın başında görmek istiyoruz
Beşiktaş'ta, sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Jean Tigana'nın yerine teknik direktör arayışları sürerken, bir grup taraftar Samet Aybaba'nın göreve getirilmesi için imza toplamaya başladı.
Mecidiyeköylü Beşiktaş taraftarları, bin 120'si kongre üyesi olmak üzere 14 bin imza toplayarak, Samet Aybaba'nın takımın başına getirilmesini için harekete geçti. Taraftar grubu adına açıklama yapan kongre üyesi Altan Akdil, bir kaç gün içinde 20 bin imzaya ulaşacaklarını öne sürerek, daha sonra bu imzaları kulübe fakslayacaklarını söyledi.
Akdil, 2007-08 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş'ın, kaybedecek vaktinin olmadığını ifade ederek, şunları söyledi:
''Teknik direktör ve oyuncu transferlerinde başkan ve yönetim kurulumuzun alacağı kararı saygıyla karşılayacağız. Teknik direktörlük gibi çok önemli hususta bizler de fikirlerimizi beyan etmek istiyoruz. Yıllarca Beşiktaş formasını başarıyla giyen, çalıştırdığı bütün takımlarda başarıya imza atan, Türk gencini ve futbolcusunu tanıyan, büyüklük kompleksi olmayan, Türkiye'nin en bilgili hocalarından, emektar kaptanımız Samet Aybaba'yı Beşiktaşımızın başında görmek istiyoruz
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
- issirganotununissirmiyani
- Müdavim Üye

- Müdavim Üye

- Müdavim Üye

- bloodline666
- Müdavim Üye

- bloodline666
- Müdavim Üye

ertuğrul harika bir takım yaratacağım falan diyor ama herkes aynı şeyleri diyor ancak ertuğrulun diğerlerinde biraz daha iyi teknik adam olduğunu düşünüyorum kayseride 2 adamla neler yaptı beşiktaşta (adam yok demeyin) daha iyi şeyler yapacağından eminimjonnathan yazdı:Ertuğrul'la anlaşmışlar. Hata üstüne hata. Bu yönetim asla akıllanmayacak.
bu arada telloyuda aldım sol kanata adamı hiç bilmiyorum 7 yıldır lizbonda oynayan biz şilili bakalım umarım en iyi şekilde takımımıza yarar sağlar
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
- bloodline666
- Müdavim Üye