Gündem

Hayata ve yaşama dair ne varsa A'dan Z'ye de...
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

Allah'tan korkuları olsa atamazlar zaten o tokatı. Demek ki daha kesin önlemler şart. Ayrıca bulunamamasıda diye bir şey söz konusu olamaz. Sokakta tek başına bir polis memuru değil ki bunu yapan. Tüm arkadaşları yanında, görüntüler ortada. Ondan sonra bu zihniyetteki insanların yetkisi arttırılsın diyorsunuz birde.
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen kindmonster »

jonnathan yazdı:Allah'tan korkuları olsa atamazlar zaten o tokatı. Demek ki daha kesin önlemler şart. Ayrıca bulunamamasıda diye bir şey söz konusu olamaz. Sokakta tek başına bir polis memuru değil ki bunu yapan. Tüm arkadaşları yanında, görüntüler ortada. Ondan sonra bu zihniyetteki insanların yetkisi arttırılsın diyorsunuz birde.
iyide o adama ceza verilmemesi onun suçu değilki.isteseler hemen bulurlar.aynı şeyleri defalarca konuştuk.bir kişi yüzünden tüm kuruma kızmayalım.daha öncede dedim.sokaklara askerin bakmasındansa polisin bakması daha iyidir.kimse yanlış anlamasın bu sözlerimi ve unutmasın.Dışarda bölücüler silahla adam öldürürken,sen bir tokata takıldın kaldın.tokatı savunmuyorum ama güneydoğu operasyonlarını unutmayalım.lütfen....
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

O polisi bulamayan(!) o kurumun yetkili kişileri. Ben sokaklara asker baksın demiyorum orda anlaşamıyoruz bi kere. Ayrıca bölücülerle ne alakası var bu konunun? Ben bölücülere pabuç bırakılsın mı dedim?
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen houseofholy »

jonnathan yazdı:O polisi bulamayan(!) o kurumun yetkili kişileri. Ben sokaklara asker baksın demiyorum orda anlaşamıyoruz bi kere. Ayrıca bölücülerle ne alakası var bu konunun? Ben bölücülere pabuç bırakılsın mı dedim?
önerilen şey askerin sokaklara bakması değil elbette ama polisin de daha kapsamlı ve uzun süreli eğitilmesi şart. ayrıca asker genelkurmaya bağlı iken polis teşkilatı hükümete bağlı. bu yüzden bazı olaylara müdahalede hükümetin hangi taraftan olduğu oldukça önemli.
geçenlerde otobüste önümde 4 tane polis vardı 30 ve üstü yaşlarda. yolda gördükleri liseli kızlara gözden kayboluncaya kadar baktılar gülerek. polislerimize bu tür davranışlar hiç yakışmıyor. elbette ki bu tür olaylar tüm teşkilata mal edilemez. bu kişilikle ilgili bir olay ve her meslekte yanlış insanlar var. ancak topluma örnek olması gereken kişiler davranışlarında daha dikkatli olmalı. bir doktorun, öğretmenin, polisin yaptığı yanlışlar o mesleğe leke sürer ve insanların güvenini azaltır, bu tür insanlar azınlıkta olsa bile tüm kurumun adı lekelenir.
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
Kullanıcı avatarı
hi_fi_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen hi_fi_girl »

yıldırım timi ha? aman vatandaşı çarpmasında :)
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

sırf taciz amaçlı aramalar yapan abaza polislere rastlayacağız önümüzdeki günlerde iddia ediyorum.
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

wolfali yazdı:sırf taciz amaçlı aramalar yapan abaza polislere rastlayacağız önümüzdeki günlerde iddia ediyorum.
saçmalama!bayanları her zaman bayan polis arar.Şu ana kadar görülmemiş bir şeyi ortaya atıp kimseyi karalama.
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

kindmonster yazdı:
wolfali yazdı:sırf taciz amaçlı aramalar yapan abaza polislere rastlayacağız önümüzdeki günlerde iddia ediyorum.
saçmalama!bayanları her zaman bayan polis arar.Şu ana kadar görülmemiş bir şeyi ortaya atıp kimseyi karalama.
merkezden uzak yerlerde bayan polis ne arar? ayrıca jandarma'nın tacizine maruz kalan bir kadın da tanıyorum.ki bu jandarmaysa polis yetkiyi aldıktan sonra alasını yapar bana göre..bu benim iddiam kimseyi de karaladığım yok.lafı farklı organlardan anlayıp yorumlamayalım.

ayrıca okul eteği kısa olduğu için polisin hakaretine ve darp'ına maruz kalmış kızın olayını 'taciz' diye nitelendirmiyorsan orda sende sorun var.

polislere iyi eğitilmeden bu yetki verilirse olacakları önümüzdeki günlerde gazetelerde okuruz..
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
Kullanıcı avatarı
kindmonster
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Jandarma tacizinden haberim yok.Okul eteği olayından haberim var.merak etme.gündemi sürekli takip ediyorum(sabah,hürriyet,milliyet,ensonhaber.com)Hakaret ve darp'ı sen taciz diye niteliyorsan sende sorun var.Tartışmaya gerek yok.Bana öyle sende sorun var diye konuşma.
Ben polislerin hepsini savunmuyorum.Bende polislerle çok tartışmış kişiyim.Kendimi suçsuz yere ezdirmem ama hatalı olanlar yüzünden hepsini suçlamak yanlıştır.Kızmak için üstü düzey yetkililere kızmannız gerek.Ben forumda sadece buna kızıyorum.
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Türk askerine Süleymaniyede Bölgesel Kürt yönetimi askerleri tarafından silah çekilmiş. olayın ardından Genelkurmay da bölgede yaşanacak en ufak bir olaya en üst düzeyde cevap verileceğini söylemiş. Bu adamlar resmen kaşınıyor..
Kullanıcı avatarı
demakrotive
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen demakrotive »

teşkilatın hepsini suçlamak yanlıştır..
polise 12 eylül yetkileri vermek ne derece doğrudur bunu saptamak lazım..
yetkilerin verilmesi ancak geniş süreye yayılmış eğitim süreci sonunda gerçekleşmeliydi..
hangi durumlarda polisin neler yapabileceği yazılı bir metinle açıklanıyor olsa bile durumun ve konumun getirdiği şartlar görecelidir herşeyden önce bir "uygulama" süreci gerçekleştirmek gerekliydi..
şıp şıp şıp şıp şıp şıp... (damlaya,damlaya damlaya damlaya damlaya..) okyanus oldum dum dum dum dum dum tak dum ta tak..
Kullanıcı avatarı
hi_fi_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

redbull airrace bizim aşağıda yapılıyo şuanda net olarak görüyom :)
Kullanıcı avatarı
theHeLL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen theHeLL »

"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
Kullanıcı avatarı
hi_fi_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

theHeLL yazdı:http://www.haberturk.com/haber.asp?id=2 ... 2007/06/02

bukadarı da fazla ama artık
işte bu insansılar ağız denen şeyin kontrolunu bilmeyen bikaçtane gri beyin hücresi ile düşünmeye zorlanıp miğdemizi bulandıran kişiler...
bad-dua
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bad-dua »

hi_fi_girl yazdı:
theHeLL yazdı:http://www.haberturk.com/haber.asp?id=2 ... 2007/06/02

bukadarı da fazla ama artık
işte bu insansılar ağız denen şeyin kontrolunu bilmeyen bikaçtane gri beyin hücresi ile düşünmeye zorlanıp miğdemizi bulandıran kişiler...
yanlış anlaşılabilir bunu söyleyen k.paşa belediyesinden biriymiş.
Kullanıcı avatarı
theHeLL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen theHeLL »

veya yalan haber de olabilir söylemiş demiş gelmiş lafları pek inandırıcı gelmedi bana ama atış bile olsa atanın sülalesini pek de hoş olmayan laflarla andım ben zaten =)
"Eğer cennete o vakit istenmemişsem (doğum), ısrar etmeyeceğim.."
bad-dua
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bad-dua »

theHeLL yazdı:veya yalan haber de olabilir söylemiş demiş gelmiş lafları pek inandırıcı gelmedi bana ama atış bile olsa atanın sülalesini pek de hoş olmayan laflarla andım ben zaten =)
gerçi bunu dile getirip getirmemeleri pek önemli değil aslında sonuçta gerçek düşüncelerini biliyoruz
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

ANTALYA İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği'nin düzenlediği ‘Pilav Günü’nde konuşma yapan Önder İHL Mezunları ve Mensupları Derneği eski başkanı İbrahim Solmaz, “Diğer okullarda fuhuş var, uyuşturucu var, İHL'lerde bunlar yok. Bugün İHL'ye çocuğunu gönderen de, orada okuyan gençler de birer kahramandır” dedi.

Kaynak: Hürriyet

Bir insan ne kadar saçmalayabilir sorusunun cevabı olabilecek bir açıklama. Bu lafı söyleyenlerin akli dengelerinin yerinde olduğuna dair ciddi şüphelerim var. Eğer İmam Hatip mezunları bu kadar boş mezun oluyorlarsa bu okullardan değiş çocuğumu, kedi mi köpeğimi bahçesine gezdirmeye götürmem. Bir okulu amacından saptırmanın bu kadarı olmaz. Artık herkes anlamalıdır ki İHL'nin diğer meslek liselerinden farkı yoktur, olmamalıdır ve meslek lisesinden mezun olanlar okudukları meslekle ilgili yüksek okul okumalıdır.
Kullanıcı avatarı
hi_fi_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

jonnathan yazdı:meslek lisesinden mezun olanlar okudukları meslekle ilgili yüksek okul okumalıdır.
öyle yaptım bende ve acayip mutsuzum bu yüzden...kendi hatam ve hayatımın sonuna kadar bu geri dönülmez hatanın cezasını çekicem...halbuki 4 yıllık okumak isterdim...artık çok geç...
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

hi_fi_girl yazdı:
jonnathan yazdı:meslek lisesinden mezun olanlar okudukları meslekle ilgili yüksek okul okumalıdır.
öyle yaptım bende ve acayip mutsuzum bu yüzden...kendi hatam ve hayatımın sonuna kadar bu geri dönülmez hatanın cezasını çekicem...halbuki 4 yıllık okumak isterdim...artık çok geç...
Dgs var ?
Kullanıcı avatarı
hi_fi_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

KoRn_eR yazdı:
hi_fi_girl yazdı:
Dgs var ?
çok geç :( hayatın zor bölümü benim için çok erken başladı çalışıp para kazanmam gerekiyor... ama bundan sonrası için sistem uzmanlığı kursu düşünüyorum en azından ms sertifikalırna itibar eden bi dünya şirket var...
Kullanıcı avatarı
KoRn_eR
Moderatör
Moderatör

Mesaj gönderen KoRn_eR »

hi_fi_girl yazdı:
KoRn_eR yazdı:
hi_fi_girl yazdı: öyle yaptım bende ve acayip mutsuzum bu yüzden...kendi hatam ve hayatımın sonuna kadar bu geri dönülmez hatanın cezasını çekicem...halbuki 4 yıllık okumak isterdim...artık çok geç...
Dgs var ?
çok geç :( hayatın zor bölümü benim için çok erken başladı çalışıp para kazanmam gerekiyor... ama bundan sonrası için sistem uzmanlığı kursu düşünüyorum en azından ms sertifikalırna itibar eden bi dünya şirket var...
Okumakta herzaman birşey demek değildir ya.Ben bi iş bulsam doğru dürüst, saniye durmazdım herhalde okulda.
Kullanıcı avatarı
hi_fi_girl
Müdavim Üye
Müdavim Üye

KoRn_eR yazdı:
hi_fi_girl yazdı:
KoRn_eR yazdı: Dgs var ?
Okumakta herzaman birşey demek değildir ya.Ben bi iş bulsam doğru dürüst, saniye durmazdım herhalde okulda.
büyük konuşma bence.. ben okurkende çalışıyordum haftasonları part time... bence okulun tadını çıkar.. hakikaten insanın en güzel yılları.. kıymetini sonra anlıyorsun :( off ne kadar üzgünmüşüm ben beahhh muse açıyım bare :)
Kullanıcı avatarı
whatsername
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen whatsername »

Beni nedense hiç şaşırtmayan, "sağda birleşememe" oldu sonunda. Erkan Mumcu seçim listelerinde bekledikleri yeri alamama gerekçesiyle ANAP'ı fesh etmekten ve DP ile birleşmekten vazgeçti...

Bu durum kime yaradı? Görünürde CHP'ye. Bu durumdan hoşlanmayan ANAP'ın ağır topları, CHP'ye geçti, bazılarıysa görüşme aşamasında. Ama bence bu durum asıl AKP'ye yaradı. Bu sefer de oyunu DP'ye verme düşüncesi içinde olanlar, "bu ne tutarsızlık" deyip AKP'ye kayacak. Öte yandan AKP'nin eline büyük bir koz geçmiş oldu. Başbakanımız "işte gördünüz, o kadar söylediler, yine birleşemediler" vb gibi demeçlerde bulunur, yakındır. İyi mi oldu kötü mü oldu bilinmez ama bu durumun çoğu seçmenin kafasında soru işaretleri bırakacağı kesin.
Lasciate mi cantare
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

whatsername yazdı:Beni nedense hiç şaşırtmayan, "sağda birleşememe" oldu sonunda. Erkan Mumcu seçim listelerinde bekledikleri yeri alamama gerekçesiyle ANAP'ı fesh etmekten ve DP ile birleşmekten vazgeçti...

Bu durum kime yaradı? Görünürde CHP'ye. Bu durumdan hoşlanmayan ANAP'ın ağır topları, CHP'ye geçti, bazılarıysa görüşme aşamasında. Ama bence bu durum asıl AKP'ye yaradı. Bu sefer de oyunu DP'ye verme düşüncesi içinde olanlar, "bu ne tutarsızlık" deyip AKP'ye kayacak. Öte yandan AKP'nin eline büyük bir koz geçmiş oldu. Başbakanımız "işte gördünüz, o kadar söylediler, yine birleşemediler" vb gibi demeçlerde bulunur, yakındır. İyi mi oldu kötü mü oldu bilinmez ama bu durumun çoğu seçmenin kafasında soru işaretleri bırakacağı kesin.
zaten Erkan Mumcu nun davranışları köklü ANAPçıları memnun etmiyordu. Erdoğanın Özal'la yakın ilişkisi yüzünden ANAPın meclis oturumuna katılmayıp Gül'ün cumhurbaşkanı olamaması rahatsızlık yarattı. hatta Ahmet Özal babamın kemikleri sızladı dedi.Mumcunun ve Ağarın tek şansı birleşmekti, bu şekilde ikisi de barajı geçemez, oylar AKP ye kayar. Ancak olayın sorumlusu bence Ağar dır. Mumcu epey özverili davranmış görünüyordu Ağar ın da biraz daha gayret etmesi gerekliydi. hem sağda hem solda bütünleşme gerekli.