pardonlonly yazdı:hayıııırr ben senin yorumuna bişi demedim...şu son zamanlarda emre aydın çok konuşuluyo die onu örnek verdim..tesadüf oldu senin yorumunun altında olunca cevp veriyomuş gibi olmuş..bad-dua yazdı:sen beni yanlış anladın galiba ben emre aydın kalitesiz demiyorum dinlemek içimden gelmiyor diyorum sorun onda değil yani bendelonly yazdı: emra aydına şimdi,mor ve ötesine daha önceleri yapılan haksızlığıda anlamıyorum..emre aydın 6. caddede nası müzik yapyosa hala aynısını yapyo..hatta ben son albmünü daha çok beğendim...bikaç yeni yetme konserlerinde sevdiğim grup için salya sümük ağlıyosa bunda grubun suçu ne??parayla tutmadı herhalde onları dimi...haa nezamnki sabah programlarında bir türkücüyle yanyana görürüümm ozmn başkaaa...derimki siz hakkten piyasa olmuşsunuz Allah tepenizden baksın...
Dinlediğin Grubun Piyasa Olması
- Ghost_Murder
- Müdavim Üye

abi evanescence yeni albüm yapmış dedim arkadaşıma bundan bi kaç ay önce.bırak ya dedi.piyasa oldu onlar dedi.he valla haklısın dedim zate amy lee olmasa onlar bi hiç diye de gaza geldim. bi zaman sonra arkadaşıma abi muse da sıkı albüm yapmış be dedim. pop mu dinlemeye başladın şimdi de dedi.bozdu olm onlar bi zamanlar neydi muse be diye de devam etti.öleydi valla dedim.abi yaz sonu metallica yeni albümü geliyo çok heyecanlıyım dedim.yeaaa meaaa diye başladı ağzını çemkirmeye.st. anger'ı batırdı adamlar piyasanın has adamları oldular dedi.metallica çok değişti çok dedi.abi ne dinlicez kusura bakma ama dedim.ben dedi büyük grupların konserlerine gidip alt grupları dinledikten sonra kaçıyorum dedi.sen de öle yap dedi.
o diil de red hot chili peppers ne muhteşem bi albüm yaptı.
o diil de red hot chili peppers ne muhteşem bi albüm yaptı.
walla bu durum şuan bnde pinhani yle yaşanıo galiba.kimsecikler bilmesken onlar Cnn de kendikendilerine çalarken başlamştm dinlemeye çok ta sewmiştim.ama şimdi kavak yellerinden sonra bilmeyen kalmadı bi ark.war ne dinliorumda bi berdan mardini bi pinhani açıo
sinir oldum direk! gerçi pinhaniden hala vazgeçmiş deelim dinliorum arasıra ama böle olaylardan sonra eskisi gibi sık dinlememeye başladım.
saçma bi durum belki evet ama içimden öle gelio işte napim.=)
- MoreThanMost
- Müdavim Üye

Dinlediğim grupların çoğu piyasa gruplar. Açıkçası, sorulduğunda söylemekten hiç rahatsız olmuyorum. Örneğin Within Temptation. Çok severim, piyasa olup olmaması da müziğinin kalitesini değiştirmez benim gözümde. Klasik müzik öğeleri kullanan hangi grup piyasa olursa olsun, güzel olduğu sürece dinlerim. Yine bir örnek, Evanescence. Pek sevmem, ama bazı parçaları çok hoş. İnsanlar ne derece nefret ederse etsin, ne kadar banal olursa olsun, sevdiğim parçalarını hala dinlerim.
Bunların dışında, gerek çevreden gelen öneriler, gerekse tesadüfen bulduklarım olsun; tanınmamış grupları da dinlerim, diyorum ya, yeter ki güzel müzik yapsın. İster piyasa, ister değil. Benim için farketmiyor.
Bunların dışında, gerek çevreden gelen öneriler, gerekse tesadüfen bulduklarım olsun; tanınmamış grupları da dinlerim, diyorum ya, yeter ki güzel müzik yapsın. İster piyasa, ister değil. Benim için farketmiyor.
Ölümden niye korkayım?
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
Hiçbir zaman karşılaşmayacağız.
Ben varken ölüm yoktur, o geldiğinde de ben olmayacağım.
- herhangi_biri
- Müdavim Üye

- İletişim:
piyasa oldum mu rahatsz olurum ama ne acıdan piyasa oldukları önemli yine pinhani örneginde ki gibi dizi müzigiyle tanındılar hal böle olunca televizyon basından kalkmayan yan komsum hatice teyze (hatce teyze) bile bu sarkıyı söyler oldu yada sokakta mzk zevki vasat olan biri bile dinleyebliyor hal böle olnca rahatsz olurum cnkü adamlar kendi hallernde mzk yaparken kmse dnlemiordu onları sen ben gibi tek tükler dısında
hea yinede dinlerim aralarndan gercekten cok kaliteli 1-2 sarkı ceker alırım ama dinliyor musun dediklerinde 1-2 sarkısı hoş okdr derm
hea yinede dinlerim aralarndan gercekten cok kaliteli 1-2 sarkı ceker alırım ama dinliyor musun dediklerinde 1-2 sarkısı hoş okdr derm
-_-MiDineTte-_- hiç bir yıldız yok gökyüzün de ulaşamayacagımız...
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

hemen hemen her grupta oluyo böyle şeyler.. mühim olan kemik kitleyi kaybetmemek.. çizgilerinden sapmadıkları sürece sorun olmamalı yoksa herkesi belli bi süre sonra kenara atmak zorunda kalacağız..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- starLight_
- Üye

- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
ister istemez soğutuyor beni o gruptan vaya sanatçıdan.. ya da en azından içten içe sevmeye devam ediyorum ama ortalıkta onlarla ilgili hiçbir yorum yapmıyorum çünkü 7 den 70 e herkes yorum yapıyor zaten haklarında.. siz adını bilmezken bende bütün albümleri vardı gibisinden laflar söylemek de hoş gelmiyor bana..
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
- Nymphe_MeL
- Müdavim Üye

- İletişim:
piyasa olmak tan kasıt sevdiğim grubun hakettiği başarıya ulaşmasıysa tabiki mutlu olurum..
yok eğer şuysa:
yok eğer şuysa:
çok sinir bi durum bu ya..bende rahatsız olurum..Lysippe yazdı: ancak şu konuda rahatsız olabilirdim, grubu benim kadar benimsememiş, tadını alamamış kişilerin 1-2 parçalarını bilip, ben bunları dinliyorum diye ortalıkta dolaşmaları olurdu. kendime yapılan bir haksızlık olarak görürdüm belki de. ya da gruba yapılan bir haksızlık.
in the hopes of creating a horrible zombie..