sende direkt o haberin üstüne böyle bir yorum yapınca yanlış anlaşılacağını kestirebilecek zekaya sahipsin sanırım,evet öyle olmalı.bad-dua yazdı:araştırmadan yorum yaptığımı söylüyosunda benim o yorumumun bu haberle direkt ilgili olmadığını anlayacak zekaya sahipsin sanırım.KoRn_eR yazdı:Var tabi olmaz mı.Sen hiç araştırmadan yorumlar yaptın ama bizde desteksiz sallamıyoruz.bad-dua yazdı:eğer öyleyse durum değişir tabi kaynak varmı
Bu organizasyon gerçekten amacından sapmış."Barış, barış...doğu-batı birleşin" ayaklarına propaganda yapacaklar.Bu sene değil belki ileriki senelerde orada büyük olaylar çıkar şuraya yazıyorum.
Barışarock 2007
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
Fazla hosgöründe lüzumu yok bence.Orada pkk'ya hizmet eden bir Tv de program yapmis grup çikicak.Ne kadar sessiz kalalim?jonnathan yazdı:Festivalin içeriğini bilmiyorum ama Kürt gecesine çıkmakla PKK'nın TV'sine çıkmak aynı değil bence...KoRn_eR yazdı:213 yazdı: Kaynak verebilirmisin bana dostum??
Sinirlerim yerinden oynadi.Kan siçradi beynime!
Ingiltere 3. Kürt Gençlik Festivali Hackney Ocean salonunda gerçekleştirilen görkemli final gecesi ile son buldu.
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ingiltere Kürt Gençlik Festivali, üç günlük etkinliklerin ardından 10 Eylül Pazar günü düzenlenen final gecesi ile sona erdi. Çar Newa, kürt rock müziginin yeni sesi Rojhan Bekhen ve ünlü kürt sanatçısı Ciwan Haconun sahne aldıgı program gece geç saatlere kadar
devam etti.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
Onu biraktim.Orada çikicak olan onlarca samimi grup ve fanlarina yazik olacak.Ama organizatörler bunu örtbas etmede gayet basarili olacaktir.
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
Ben de boyle dusunuyorum hatta bi gruba ikaz bile ettim bu konuda ama amator bir grup icin iyi bi fırsat oldugu dusunuluyor nedense.. bence gercek anlamda dinleyiciden eser olmuyor bu festivalde213 yazdı:Onu biraktim.Orada çikicak olan onlarca samimi grup ve fanlarina yazik olacak.Ama organizatörler bunu örtbas etmede gayet basarili olacaktir.
- kindmonster
- Müdavim Üye
- İletişim:
Helal sana.tüm duygularıma elçi oluyorsun.Sonunda senin gibi bir vatan evladıda burada yer alıyor.önceleri bende senin gibi düşünüp yazınca terslendim ve dışlandım.Sana tşk ediyorum.213 yazdı:Barisarock siyasi yönlü bir festival.Amaç baris deniliyor,her dilde sarki söylüyorlar (ki karsi degilim eger cidden baris içerikliyse) da kendi ideolojilerini herkese empoze etmek için kullanmadigi yöntem kalmiyor.
Herseye karsi festival adi altinda sözde sosyalistler ver anarsistler cirit atiyor.(Kaldiki samimi bir bas kaldiris olsa eyvallah diyecem)
Bende barisarock'a "karsiyim" kardes.
ayrıca JONNATHAN abimizide selam
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
Kindmonster kardeş; Burası demokratik bi platform.Herşey tartışılır.Kimse kimseyi tersleme hakkına sahip değildir ( ağır hakaret içermedikçe )
Neyse olayın özüne dönersek, bu festivale gidecek elemanların -çoğunun- bazı kesimler tarafından beyni yıkanacak (organizatörleri katmıyorum şuan )
Ve karşımıza içi boş isyan,amaşsız baş kaldırış şeklinde çıkacaktır.Ben buna inanıyorum.
Neyse olayın özüne dönersek, bu festivale gidecek elemanların -çoğunun- bazı kesimler tarafından beyni yıkanacak (organizatörleri katmıyorum şuan )
Ve karşımıza içi boş isyan,amaşsız baş kaldırış şeklinde çıkacaktır.Ben buna inanıyorum.
http://istanbul.indymedia.org/news/2005/12/87232.php (ROJ TV'ye destek veren grupların listesinde Çar Newa var)
http://www.roj.tv/index/modules.php?nam ... page&pid=9 (Roj TV nin internet sitesi, burada grubun ismi geçiyor ama ne yazıyor bilmiyorum.)
daha da sayfalar var, gerekirse koyarım buraya.
http://www.roj.tv/index/modules.php?nam ... page&pid=9 (Roj TV nin internet sitesi, burada grubun ismi geçiyor ama ne yazıyor bilmiyorum.)
daha da sayfalar var, gerekirse koyarım buraya.
Bir arkadasin istegi (ayni zamanda grubun istegi sanirsam.yoksa bu istegi reddederlerdi) üzerine Unleash grubu Türk bayrakli tisörtlerle cikicakmis sahneye!
- uykudakaybolan
- Üye
ne demek bu yaaa.bu ülke sadece türklerden oluşmuyıo tamam mı .sözlerine dikkat et.bu topraklarda kürtlerde alevilerde çerkezlerde beraberce yaşıyo ama senin gbi faşist beyinli insanlar yüzünden bölünyo bu topraklar.213 yazdı:Evet incelendi ve görüldü.O festivale gidecek olanlar 10 kere düsünsünler !!! Yaziklar olsun!
Terör örgütünün kanalı olan Roj tv nin organizasyonlarına katılmış, onlara tam desteğini vermiş bir grup çıkacak bu organizasyonda.uykudakaybolan yazdı:ne demek bu yaaa.bu ülke sadece türklerden oluşmuyıo tamam mı .sözlerine dikkat et.bu topraklarda kürtlerde alevilerde çerkezlerde beraberce yaşıyo ama senin gbi faşist beyinli insanlar yüzünden bölünyo bu topraklar.213 yazdı:Evet incelendi ve görüldü.O festivale gidecek olanlar 10 kere düsünsünler !!! Yaziklar olsun!
Kürt ve PKK destekçisi ayrımı yapamayan biri daha...uykudakaybolan yazdı:ne demek bu yaaa.bu ülke sadece türklerden oluşmuyıo tamam mı .sözlerine dikkat et.bu topraklarda kürtlerde alevilerde çerkezlerde beraberce yaşıyo ama senin gbi faşist beyinli insanlar yüzünden bölünyo bu topraklar.213 yazdı:Evet incelendi ve görüldü.O festivale gidecek olanlar 10 kere düsünsünler !!! Yaziklar olsun!
sleeping with the earth my dying bride
Bu tip yorumları görünce artık kusasım geliyor. Bak kardeşim, bizim kötülediğimiz kitle bir ırk, din ya da benzeri birşeyi temsil eden insanlar değil. Bizim kötülediğimiz kişiler PKK ve işbirlikçileri. bu ülkeyi bölmek isteyen kişiler varsa onlar da PKKlıdır yani tam aksine biz bu ülkenini bölünmemesini ve bütün etnik unsurların farklılıklarına saygı duyarak bir arada yaşamasını istiyoruz. Bugün kim bu ülkeyi bölmek isterse karşısında oluruz. Dün bölücü olanlar bugün gelip gözümüzün içine baka baka özgürlük ve barış nidalarıyla kendi milliyetçiliğini ve ırkçı duruşunu gösterirse ona da karşı dururuz. Şu kesinlikle unutlmamalıdır, Osmanlı İmparatorluğu döneminden biri iç etnik grupların isyanlarıyla karşılaşılmakta ve topraklarımızın çalınmasını seyretmekteyiz. İnanıyorum ki bu topraklarda yine aynı senaryolar yaşanmayacaktır ve yaşatmaya çalışanlar da engellenecektir.uykudakaybolan yazdı:ne demek bu yaaa.bu ülke sadece türklerden oluşmuyıo tamam mı .sözlerine dikkat et.bu topraklarda kürtlerde alevilerde çerkezlerde beraberce yaşıyo ama senin gbi faşist beyinli insanlar yüzünden bölünyo bu topraklar.213 yazdı:Evet incelendi ve görüldü.O festivale gidecek olanlar 10 kere düsünsünler !!! Yaziklar olsun!
niye insanların anlayışına göre yorum yapayım ki.başkasının neyi nasıl anlayacağını nasıl kestireyim.veya anlayamayacağını... sırf laf sokmak için entry girmek kabiliyet mi yani.neyse korn_er doğru söylemiş artisliğin alemi yok.kimseye faydasıda yok.istersen uzatabilirsin..wolfali yazdı:sende direkt o haberin üstüne böyle bir yorum yapınca yanlış anlaşılacağını kestirebilecek zekaya sahipsin sanırım,evet öyle olmalı.bad-dua yazdı:araştırmadan yorum yaptığımı söylüyosunda benim o yorumumun bu haberle direkt ilgili olmadığını anlayacak zekaya sahipsin sanırım.KoRn_eR yazdı: Var tabi olmaz mı.Sen hiç araştırmadan yorumlar yaptın ama bizde desteksiz sallamıyoruz.
Bu organizasyon gerçekten amacından sapmış."Barış, barış...doğu-batı birleşin" ayaklarına propaganda yapacaklar.Bu sene değil belki ileriki senelerde orada büyük olaylar çıkar şuraya yazıyorum.
- uykudakaybolan
- Üye
ne demek ya sırf laf sokmak için...bu festivalin adı barışarock sa adına yarışır şekilde her grup ta çıkabilir.bu grubun pkklı olduğunu kimse söyleyemez.onlarda bi halk sonuçta ve aziz nesin in dediği gbi bu salak türk ırkı gbi onlar da cıkıp erahatça kendi dillerinde müziklerini yaparlar.sizin gibileryüzünden öldü ahmet kayada .yeter artık.siz gidi ülkeyi satan tayyeap e oy atın.fazla konuşmayınbad-dua yazdı:niye insanların anlayışına göre yorum yapayım ki.başkasının neyi nasıl anlayacağını nasıl kestireyim.veya anlayamayacağını... sırf laf sokmak için entry girmek kabiliyet mi yani.neyse korn_er doğru söylemiş artisliğin alemi yok.kimseye faydasıda yok.istersen uzatabilirsin..wolfali yazdı:sende direkt o haberin üstüne böyle bir yorum yapınca yanlış anlaşılacağını kestirebilecek zekaya sahipsin sanırım,evet öyle olmalı.bad-dua yazdı: araştırmadan yorum yaptığımı söylüyosunda benim o yorumumun bu haberle direkt ilgili olmadığını anlayacak zekaya sahipsin sanırım.
Yazık...uykudakaybolan yazdı:ne demek ya sırf laf sokmak için...bu festivalin adı barışarock sa adına yarışır şekilde her grup ta çıkabilir.bu grubun pkklı olduğunu kimse söyleyemez.onlarda bi halk sonuçta ve aziz nesin in dediği gbi bu salak türk ırkı gbi onlar da cıkıp erahatça kendi dillerinde müziklerini yaparlar.sizin gibileryüzünden öldü ahmet kayada .yeter artık.siz gidi ülkeyi satan tayyeap e oy atın.fazla konuşmayınbad-dua yazdı:niye insanların anlayışına göre yorum yapayım ki.başkasının neyi nasıl anlayacağını nasıl kestireyim.veya anlayamayacağını... sırf laf sokmak için entry girmek kabiliyet mi yani.neyse korn_er doğru söylemiş artisliğin alemi yok.kimseye faydasıda yok.istersen uzatabilirsin..wolfali yazdı: sende direkt o haberin üstüne böyle bir yorum yapınca yanlış anlaşılacağını kestirebilecek zekaya sahipsin sanırım,evet öyle olmalı.
- uykudakaybolan
- Üye
Tayyeap ya da MHP'ye oy atmamış biri olarak soruyorum, PKK'nın yayın organında program yapan bir grubu sen barış adı altına yakıştırabiliyor musun?uykudakaybolan yazdı:ne demek ya sırf laf sokmak için...bu festivalin adı barışarock sa adına yarışır şekilde her grup ta çıkabilir.bu grubun pkklı olduğunu kimse söyleyemez.onlarda bi halk sonuçta ve aziz nesin in dediği gbi bu salak türk ırkı gbi onlar da cıkıp erahatça kendi dillerinde müziklerini yaparlar.sizin gibileryüzünden öldü ahmet kayada .yeter artık.siz gidi ülkeyi satan tayyeap e oy atın.fazla konuşmayınbad-dua yazdı:niye insanların anlayışına göre yorum yapayım ki.başkasının neyi nasıl anlayacağını nasıl kestireyim.veya anlayamayacağını... sırf laf sokmak için entry girmek kabiliyet mi yani.neyse korn_er doğru söylemiş artisliğin alemi yok.kimseye faydasıda yok.istersen uzatabilirsin..wolfali yazdı: sende direkt o haberin üstüne böyle bir yorum yapınca yanlış anlaşılacağını kestirebilecek zekaya sahipsin sanırım,evet öyle olmalı.
sleeping with the earth my dying bride