hmm ii ozaman fiyatlarını nasıl??bi bilgin warmıLysippe yazdı:kadıköy negatifhaykolik_cansu yazdı:yaa bana biri pirsing için idael güzel bi yer sölesin istanbuldann
Dövme & Piercing
-
haykolik_cansu
- Üye

- İletişim:
-
haykolik_cansu
- Üye

- İletişim:
tmm ozaman fiyatlarıyla ilgili bi bilgin warmı?veronique yazdı:,,,halep pasajındaki piercingci gayet temiz ve hijyendir bu konudahaykolik_cansu yazdı:yaa bana biri pirsing için idael güzel bi yer sölesin istanbuldann
bitti dertler bindi tasa ben kurbanım haykoma!!!!!!!!hayfan olmaktan gurur duyuyorum çünkü ayrıcaktır:):)
- MoreThanMost
- Müdavim Üye

50-70 arasında degisir gibi geliyor bana da.. bi ara yolum duserse sorarımhaykolik_cansu yazdı:tmm ozaman fiyatlarıyla ilgili bi bilgin warmı?veronique yazdı:,,,halep pasajındaki piercingci gayet temiz ve hijyendir bu konudahaykolik_cansu yazdı:yaa bana biri pirsing için idael güzel bi yer sölesin istanbuldann
-
haykolik_cansu
- Üye

- İletişim:
hmm tmm ozaman ya ben kadıköyde yaptırcamda fiyatlarla ilgili bi bilgi lazım ne kadr flan nese saol öğrenince yazarsın beklerimveronique yazdı:50-70 arasında degisir gibi geliyor bana da.. bi ara yolum duserse sorarımhaykolik_cansu yazdı:tmm ozaman fiyatlarıyla ilgili bi bilgin warmı?veronique yazdı:,,,halep pasajındaki piercingci gayet temiz ve hijyendir bu konuda
bitti dertler bindi tasa ben kurbanım haykoma!!!!!!!!hayfan olmaktan gurur duyuyorum çünkü ayrıcaktır:):)
-
haykolik_cansu
- Üye

- İletişim:
bakırköydemii oranın fiyatları nasıl gidip orayada bakim ozaman tam adresi werde senMoreThanMost yazdı:İstanbul'da Vagon var (Bkaırköy) arkadaşlarım orada yaptırmıştı, temizmiş sanırım, hiçbiri hastalık kapmadığına göre.
Fiyatlarla ilgili pek bilgim yok ama pahalı olduğunu tahmin ediyorum mekanı görmüş biri olarak.
- MoreThanMost
- Müdavim Üye

Çok kolay.haykolik_cansu yazdı:bakırköydemii oranın fiyatları nasıl gidip orayada bakim ozaman tam adresi werde senMoreThanMost yazdı:İstanbul'da Vagon var (Bkaırköy) arkadaşlarım orada yaptırmıştı, temizmiş sanırım, hiçbiri hastalık kapmadığına göre.
Fiyatlarla ilgili pek bilgim yok ama pahalı olduğunu tahmin ediyorum mekanı görmüş biri olarak.
Bakırköy Cumhuriyet Meydanını biliyorsundur, meydandan dümdüz in (sahile doğru), yolun sonuna doğru sol kolunda kalacak. Bir de o civarlarda büyük bir kızılderili heykeli var (eğer hala kaldırılmadıysa) onu görürsen doğru yoldasın demektir.
Bir de, tüm bunları boşver, meydanda kime sorsan söyler
-
haykolik_cansu
- Üye

- İletişim:
iii tamamda yer nası hijyenmi sonra fiyatları nasıllMoreThanMost yazdı:Çok kolay.haykolik_cansu yazdı:bakırköydemii oranın fiyatları nasıl gidip orayada bakim ozaman tam adresi werde senMoreThanMost yazdı:İstanbul'da Vagon var (Bkaırköy) arkadaşlarım orada yaptırmıştı, temizmiş sanırım, hiçbiri hastalık kapmadığına göre.
Bakırköy Cumhuriyet Meydanını biliyorsundur, meydandan dümdüz in (sahile doğru), yolun sonuna doğru sol kolunda kalacak. Bir de o civarlarda büyük bir kızılderili heykeli var (eğer hala kaldırılmadıysa) onu görürsen doğru yoldasın demektir.
Bir de, tüm bunları boşver, meydanda kime sorsan söyler
- MoreThanMost
- Müdavim Üye

-
haykolik_cansu
- Üye

- İletişim:
- speed_of_pain
- Müdavim Üye

-
haykolik_cansu
- Üye

- İletişim:
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

mekanın temizlik ve hijyeni dışında senin bakımın da önemli.. hassas bi cilde sahipsen hiç bir şey işe yaramaz.. herhangi bir sorunda (iltihap gibi) piercingi yaptırdığın yere ve gerekirse bir sağlık ocağına danışmakta fayda var.. bir iki kremle çözülür genellikle onlar da..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; dövmenin İslam dininice tasvip edilmediği,gusül abdestinin kabul olduğu ama kişinin dövmelerinden dolayı tövbe etmesi gerektiği açıklanmaktadır.
Hoş bende 8 adet dövme var:)
Hoş bende 8 adet dövme var:)
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
- melankolik666o
- Üye

- MoreThanMost
- Müdavim Üye

- speed_of_pain
- Müdavim Üye

bi çene piercingim var.. en kısa zamanda dövmeye terfi etmek istiyorum..sanırımbu ay sonu bu ıstegım gerceklesecek .. evimden ve festıvalerden cıkıp dovmecıye gıdebılırsem..
nefret ettim kendimden acının hızını bıraktıgı ızlerı yoketmek ıstedım defalarca neden dıye sordum kendime NEDEN... neden hala mutluluk maskesı takmıs bır depresıf ım
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim: