koşullar elvermediğinden festivali yorumlamam biraz gecikti.(yorumlarımı sabırsızlıkla bekleyen hayran kitlemden özür dilemeyi bir borç bilirim.)
gelelim festivale;muhteşem,güzel,iğrenç gibi terimleri bir arada kullanabileceğimiz bir festival oldu bu seneki zeytinli..
önceki yorumlardan hareketle gidersek;
jonnathan'ın bahsettiği gibi güvenlik harbi anormaldi.(gayet insancıl bilekliğimi gasp etmelerinin verdiği sinirle söylemiyorum bunu.ayrıca bilekliği hacı yapmalarının nedeninide:''sen bunla adam delersin ne malum'' şeklinde açıklamalarının verdiği nefretlede...sanki içerde şişelerle içki satılmıyormus gibi benim 1 gr. demir içeren bilekliğimi tehlikeli gören zihniyete.....)
güvenliği geçelim gelelim ses sistemine..gene jonnathan üzerinden yorumlarsak bahsettiği kadar kötü olduğunu düsünmüyorum.sadece almora'da kulak zarlarımı haşat etti sistem,diğerlerinde pek sorun çıkmadı..
gene jonnathan'ın değindiği bir konu olan gölgelik alanlar ise ciddi bir sorundu.yemek yerken kaba etimizi koyacak yer bulmakta acaip zorlandık.
ayrıca yemekler konusunda yapılan eleştiriyide eleştirmeden duramayacağım =) yemekler o kadarda kötü değildi.şahsen günde 5 öğün yedim ki bu 3 günde 15 öğün eder hiçbir sağlık sorunu yaşamadım

festivalin esas olumlu yanlarından biride akçay'a yakın bir yerde düzenlenmesiydi bence.lakin gündüz akçayda çokta hoş vakit geçirme olanağına sahiptik.
geleyim performans eleştirilerime(=) )
pentagram:bu festivale beni çeken ilk gruptu.ama performansı için aynı seyi söyleyemeyeceğim.öylesine gelmişler edasıyla sahnedeydiler.birde 5 te indiler utanmadan(jonnathan'a doğrulama).onlar yüzünden 2 saat uykuyla 3. güne uyandık.
almora:tek kelimeyle=muhteşem!
rampage:bu festivalde benim için en sürpriz grup oldu.harika bir performansla kendilerine hayran bıraktılar.piyasadaki cover gruplarına nispet yaparcasına..
moğollar:anlatılmaz yaşanır bir performanstı.cahit babanın saz ve elektro soloları,bassçı'nın her şarkıdan önce siyasi-sosyal mesajları değişik kıldı konseri=)
son olarakta gelelim festivalde bize çadırlarıyla destek olan
veronique ve
jonnathan 'a teşekkür etmeyi bir borç biliriz:P
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...