Gündem
Ben ÖSS'nin çözülmesinin dersane sermayederlerinin huzurunun kaçmasına yol açacağı için etkili bi çözüm sunulacağını sanmıyorum ki akp sermayederlere,patronlara hizmet eden bi politika izlediği için hiç sanmıyorum.Rita yazdı:Özdebir Öss sistemini değiştirip lise 1,2,3.te her yıl sınav yapılarak üniversiteye alınmasını istiyormuş öğrencilerin.
ÖSYM Başkanı Yarımağan ise her yıl sınav yapılmasına karşı: "Öğrenci dershaneye gider, lise eğitimi çöker." demiş gazetede.
Sanki her yıl tonlarca paralarla dersaneye gitmiyor Öss'ye giren öğrenciler.Eğitim çoktan çökmüş,daha çok çökmesini mi bekliyorlar ne
+10000000...bad-dua yazdı:Ben ÖSS'nin çözülmesinin dersane sermayederlerinin huzurunun kaçmasýna yol açacaðý için etkili bi çözüm sunulacaðýný sanmýyorum ki akp sermayederlere,patronlara hizmet eden bi politika izlediði için hiç sanmýyorum.Rita yazdı:Özdebir Öss sistemini deðiþtirip lise 1,2,3.te her yýl sýnav yapýlarak üniversiteye alýnmasýný istiyormuþ öðrencilerin.
ÖSYM Baþkaný Yarýmaðan ise her yýl sýnav yapýlmasýna karþý: "Öðrenci dershaneye gider, lise eðitimi çöker." demiþ gazetede.
Sanki her yýl tonlarca paralarla dersaneye gitmiyor Öss'ye giren öðrenciler.Eðitim çoktan çökmüþ,daha çok çökmesini mi bekliyorlar ne
That's me in the corner...
ÖSS eğer 4 senelik sınav sistemine çıkarsa dersane sermayederleri bayram eder neden huzuru kaçsın?bad-dua yazdı:Ben ÖSS'nin çözülmesinin dersane sermayederlerinin huzurunun kaçmasına yol açacağı için etkili bi çözüm sunulacağını sanmıyorum ki akp sermayederlere,patronlara hizmet eden bi politika izlediği için hiç sanmıyorum.Rita yazdı:Özdebir Öss sistemini değiştirip lise 1,2,3.te her yıl sınav yapılarak üniversiteye alınmasını istiyormuş öğrencilerin.
ÖSYM Başkanı Yarımağan ise her yıl sınav yapılmasına karşı: "Öğrenci dershaneye gider, lise eğitimi çöker." demiş gazetede.
Sanki her yıl tonlarca paralarla dersaneye gitmiyor Öss'ye giren öğrenciler.Eğitim çoktan çökmüş,daha çok çökmesini mi bekliyorlar ne
sleeping with the earth my dying bride
Yani..bu sistem oluşturulmasa bile farklı bi sistem oluşturulur dersaneleri yaşatmaya sahiplerinin cebini doldurmaya yönelik.jonnathan yazdı:ÖSS eğer 4 senelik sınav sistemine çıkarsa dersane sermayederleri bayram eder neden huzuru kaçsın?bad-dua yazdı:Ben ÖSS'nin çözülmesinin dersane sermayederlerinin huzurunun kaçmasına yol açacağı için etkili bi çözüm sunulacağını sanmıyorum ki akp sermayederlere,patronlara hizmet eden bi politika izlediği için hiç sanmıyorum.Rita yazdı:Özdebir Öss sistemini değiştirip lise 1,2,3.te her yıl sınav yapılarak üniversiteye alınmasını istiyormuş öğrencilerin.
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

aslında yapılmak istenen avrupa kriterlerinde (!) (hangi altyapıyla diye sorarlar adama) bir eğitim sistemi oluşturmak.. teknik liselerin önemi artmış ve teknik eleman yetiştirilmesine katkı sağlanmış olacağı düşünülüyor en başında.. yani öğrencinin istediği branşta temelden yetişmesini sağlama hali.. gelin görün ki bunu yapmak demek lise eğitimi boyunca öğrencileri ilgi alanlarına göre ayırıp seçmeli dersler almalarını sağlamak demektir, öğretmen kadrosunu çok sağlam tutup torpilleri yok etmek de demektir aynı zamanda..lise bittikten sonra da uzman rehber öğretmenlerle öğrencinin 2 veya 4 yıllık okullara yönlendirilmesi ya da mesleğe başlamasını öngörür.. benim açımdan en az 10 yıllık bir altyapı hazırlığı ister ve bu halde imkansızdır.. kesinlikle para tuzağı olacaktır dershane olayı ve milli eğitimin de işine gelmektedir (belli bir miktar pay çıkarılacak diye biliyorum ücretlerden) ayrıca hangi okulda derinlemesine bir rehberlik hizmeti+meslek tanıtımı yapılmaktadır ki lise bittikten sonra öğrencilere seçme hakkı tanınsın.. şimdi bile güme giden çokken..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

su sıkıntısına da geri döndüreceğim ayrıca sizi.. patlayan borularımız da var artık!seçim boyunca herşeyi halledeceğiz diyen sevgili İ. Melih Gökçek basınca dayanamayan borular hakkında, o çok övdüğü altyapısı hakkında hala tutarlı bir açıklama yapmadı.. yağmur duası da kesmeyecek bir süre sonra kurban verecekler diye korkuyorum..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
musluğa her elimi attığımda i.melih gökçek kişisini tekrar tekrar anıyorum, söyleyecek fazla bişey de bulamıyorum bu durum için, yakında seçimler olacak bu adam utanmadan aday olacak ve kesinlikle de tekrar seçilecek, bu durumda ne söylenebilir.. Başbakan durumun abartıldığını söylemiş.. bu nasıl bi laftır aklım almıyor, yakında elektrik kesintileri ve salgın hastalıklar ortaya çıkacak, çoğu kişi yaaw bu küresel ısınma da ne olaki diye düşüne dursun, biz bunun sonuçlarını çoktan yaşamaya başladık ve sorunlar da artarak devam edecek ve tek bir yetkili çıkıp mantıklı bir laf edemeyecek, susuz, elektriksiz bol stresli günler kapıda, ve bunu azıcık ciddeye almayan bir hükümet durumla alay edercesine davranıyor..
- bloodline666
- Müdavim Üye

- kozmik_peri
- Müdavim Üye

hastahaneler en kötüsü bence.. bu gün haberlerde izledim hasta kabul edilememekle kalmayıp insanları taburcu etmeye başlamışlar yavaş yavaş.. acil olmadıkça ameliyat da yok..
- kindmonster
- Müdavim Üye

- İletişim:
Keneler Bush'a da musallat olmuş. Sık sık bisiklete binen Bush, kenenin bulaştırdığı bir mikrobun yol açtığı Lyme hastalığına yakalanıp tedavi olmuş. Lyme fiziksel sorunlarla depresyon, intihar eğilimi ve saldırganlığa yol açıyor.
O musallatlıkla intihar eğilimine neden olsaydı da dünya kurtulsaydı bu adamdan.
O musallatlıkla intihar eğilimine neden olsaydı da dünya kurtulsaydı bu adamdan.
myspace.com/the_rita
Bana Lyme dedikleri sey daha cok bildigimiz depresyon gibi geldi nedenseRita yazdı:Keneler Bush'a da musallat olmuş. Sık sık bisiklete binen Bush, kenenin bulaştırdığı bir mikrobun yol açtığı Lyme hastalığına yakalanıp tedavi olmuş. Lyme fiziksel sorunlarla depresyon, intihar eğilimi ve saldırganlığa yol açıyor.
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

Lyme hastalığı (Borreliosis) genelde kene isirmasi ile insana gecen Borrelia burgdorferi adli bakterinin yol actigi bir hastaliktir.
Hastalik degisik sekillerde ortaya cikar. Deride kizariklik nezleye benzer belirtilerle baslar ve kaslarda, sinir sisteminde, psikiyatrik ve kalp rahatsizliklari olarak kendini gosterir. Genelde hastalik antibiyotiklerle tedavi edilebilir sayet tedaviye hastaligin ilk donemlerinde baslanilirsa.
Bir kisim hastalarda hastaligin belirtileri tedaviden aylar ya da yillar sonrada devam edebilir. Bu belirtiler kas agrilari, kireclenme, boyun tutulmasi, zihinsel arazlar, sinirsel sikayetler ve asiri yorgunlugu icerebilir
wikipedia dan çalıntıdır
Hastalik degisik sekillerde ortaya cikar. Deride kizariklik nezleye benzer belirtilerle baslar ve kaslarda, sinir sisteminde, psikiyatrik ve kalp rahatsizliklari olarak kendini gosterir. Genelde hastalik antibiyotiklerle tedavi edilebilir sayet tedaviye hastaligin ilk donemlerinde baslanilirsa.
Bir kisim hastalarda hastaligin belirtileri tedaviden aylar ya da yillar sonrada devam edebilir. Bu belirtiler kas agrilari, kireclenme, boyun tutulmasi, zihinsel arazlar, sinirsel sikayetler ve asiri yorgunlugu icerebilir
wikipedia dan çalıntıdır
- bloodline666
- Müdavim Üye

su verildi diyorlar ama birşey görmedim daha bu akşam yine bildik görüntüler yine millet çeşmelerde nereye kadar melih bey 4 kova su kullanıcağınıza 1 kova kullanın diyor ama evlere su verilmiyor ki millet 1 kova kullansın
ben seni sevdim ya o bana yeter köpek sen beni bırakıp s...tir olup gittin yaaaaaa bende senin gibilerin taaaaaaaaa a.q.
kavga çıkmasını isteyen var demedim.ama insanların bir ülküleri,hedefleri ve bu doğrultuda ilkeleri vardır.bunun için "kavga" verirler...ve arkalarından bir sürü konuştukları insanlarla öpüşüp-tokalaşmazlar(sevişmek)...kindmonster yazdı:kavga çıkımasını isteyen yok.kimse dtp'lilere güvenmediği için herkes aynı şeyi düşündü.ayrıca yazarken saygılı ol yine terbiyesizlik yazıyorsun.sevişmek falan... mhp'lilerin ayağına gelen dtp'liler.bunuda izle ondan sonra konuşv00d00 yazdı:yemin töreninde dtplilerle mhpliler sevişmişler duyduğuma göre...kavga çıkar eminim mhpliler onlara haddini gösterir diyen arkadaşlarıma...
kavga çıkmayacağı kesindir.çünkü bu meclis istikrar ve uzlaşma meclisidir.herkes rolünü iyi oynalamalı...
orada anlatmaya çalıştığım (böyle çerezimi alıp geçip tvnin karşısına kavgaları izlemek gibi bi isteğim yoktu) zaten böyle olmayacağı belliydi.nedeni işte o istikrar denen sihirli kelime.diyorum ya artık söylenicek laf kalmadı...ülkenin her türlü malını satmadan ayakta duramıycak bi ekonomi.ama sattıkça da sonunu hazırlayan.burda nasıl bi milliyetçilik yapabilirdi mhp?ne diycekti? "vatan millet sakarya ama sevgili ülkücüler satmak zorundayız..." mı diyeceklerdi? bunu kim yer? ya da dtp kürtlere ne desin? "ab sizi aşiretlerden kurtarır size toprak dağıtır, biz kendi ülkemizi kurarsak tam bağımsız olacağız" palavraları mı? gidecekleri yer kalmadı...artık uzlaşmaya mecburlar...taaaaaaaa ki son krize kadar...toplumu "sevgi dolu" yapıp son krizi "sevgiyle" atlatmak istiyolar ama eminim halkımız bu kez ne yapacağını bilecektir...
bu arada işçiler ayağa kalkıyor...thy den sonra tekstil işçileri de grev kararı aldı...
everybody knows what the blues is all about ;
it's a pain you can't live with
it's a woman you can't live without...
evet.ve bu aslında işçilerin kendilerine de bi cevabı bence...yani o yıllardır süren umutsuzluğa...artık hakların verilmeyip,söke söke alınacağını anlamalılar...ve reformların yetmeyip devrimlerin gerektiğini...
everybody knows what the blues is all about ;
- nodoubt_16
- Müdavim Üye

kesinlikle katılıyorumbad-dua yazdı:işçiler ayağa kalkıyorda hükümette boş durmuyor THY için 1 günde yapılması gereken grev oylamasının 4 günde yapılması bunu yargının onaması ne durumda olduğumuzu açıkça gösteriyor tabi oylama sonucundan evet çıkmasıda güzel bir cevaptır.
Korkma Hadi Konuş Anlat Niye Sustun En Son Sen Tutuştun Nefretle Beni Bekle Karanlığım Uyanmadan Beni Uyut...
Ankara'da E. coli bakterisi salgını olabilirmis. Sebeke suyunda bu bakteri turemis. Cevremdeki bi iki insandan ishal gibi sikayetler duydum, bugun cok alakasız birinden de bu tarz uyarı mesajı alınca buraya yazma ihtiyacı istedim. Musluktan su icmesin Ankaralılar, hatta mumkunse islerini bile fırcalamasınlar.
ankara için kurakklık baya kötü oldu istanbulda şimdilik Allah'a şükür bişe yok umraım olmazda inşallah sizinde geçer bu su sıkıntınız geçmiş olsun...veronique yazdı:Ankara'da E. coli bakterisi salgını olabilirmis. Sebeke suyunda bu bakteri turemis. Cevremdeki bi iki insandan ishal gibi sikayetler duydum, bugun cok alakasız birinden de bu tarz uyarı mesajı alınca buraya yazma ihtiyacı istedim. Musluktan su icmesin Ankaralılar, hatta mumkunse islerini bile fırcalamasınlar.
"Irak'ta çıkışın yolu Atatürk modelidir"
ABD'nin önde gelen siyasi dergilerinden "American Thinker" Irak'ta çözüm için "Türkiye modeli" önerdi. Ortadoğu'da demokrasinin ancak asker kontrolü altında ayakta durabileceğini belirten dergi, "Irak'ta muhteşem demokrasi için alternatif bir plan var. O da, başka ülkelerde olumlu sonuçlar veren, Mustafa Kemal Atatürk'ün 1923'teki reformları ile başlayan Türk çözümü. Bu ordunun seçilmiş hükümetlerin garantörü haline gelmesidir" denildi. Laik Irak'ın Atatürk versiyonunun, tek çıkış yolu olduğu ileri sürüldü. Müslüman ülkelerin demokrasiyi sürdürememesinin tarihsel bir sorun olduğuna dikkat çeken makale, Türkiye'de askerin, seçilmiş hükümetlerin koruyucusu haline geldiğini iddia etti.
IRAK'TA DARBE İDDİASI
Türkiye'de AKP'nin kazanmasının İslamcıların kontrolü ele geçirmesi anlamına gelmediği de "Türk ordusu Batı standartlarına göre olmasa da Ortadoğu için çok iyi. Ordu siyasi sistem tıkandığında müdahale edip kışlasına dönüyor" şeklinde açıkladı. Makale, ABD'nin darbe yapmak için Iraklı askeri yetkilileri seçtiğini de iddia etti.
http://www.sabah.com.tr/haber,559441493 ... BD06E.html
ABD'nin önde gelen siyasi dergilerinden "American Thinker" Irak'ta çözüm için "Türkiye modeli" önerdi. Ortadoğu'da demokrasinin ancak asker kontrolü altında ayakta durabileceğini belirten dergi, "Irak'ta muhteşem demokrasi için alternatif bir plan var. O da, başka ülkelerde olumlu sonuçlar veren, Mustafa Kemal Atatürk'ün 1923'teki reformları ile başlayan Türk çözümü. Bu ordunun seçilmiş hükümetlerin garantörü haline gelmesidir" denildi. Laik Irak'ın Atatürk versiyonunun, tek çıkış yolu olduğu ileri sürüldü. Müslüman ülkelerin demokrasiyi sürdürememesinin tarihsel bir sorun olduğuna dikkat çeken makale, Türkiye'de askerin, seçilmiş hükümetlerin koruyucusu haline geldiğini iddia etti.
IRAK'TA DARBE İDDİASI
Türkiye'de AKP'nin kazanmasının İslamcıların kontrolü ele geçirmesi anlamına gelmediği de "Türk ordusu Batı standartlarına göre olmasa da Ortadoğu için çok iyi. Ordu siyasi sistem tıkandığında müdahale edip kışlasına dönüyor" şeklinde açıkladı. Makale, ABD'nin darbe yapmak için Iraklı askeri yetkilileri seçtiğini de iddia etti.
- nodoubt_16
- Müdavim Üye

benim yaşım küçük anlayamıorum bu türEdmond yazdı:"Irak'ta çıkışın yolu Atatürk modelidir"
IRAK'TA DARBE İDDİASI
şeyleri ama ilgimi çekti
Korkma Hadi Konuş Anlat Niye Sustun En Son Sen Tutuştun Nefretle Beni Bekle Karanlığım Uyanmadan Beni Uyut...
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

bildiğim kadarıyla türk ordusu savaş anlarından amerikalı askerlerden 231354134156 kat daha iyidir her zaman.. olay teknolojide bitmiyo hep bunun stratejisi var konum bilgisi var taktiği var.. afganistana girdiklerinde yollarını dağlık alanlardan bulamadıkları gibi ırakta da bulamadılar.. şimdi de demokrasi ayakları.. artık ırak için yapılacak hele de amerika tarafından yapılacak hiçbir şeyin o ülkeye yararı olacağına inanmıyorum..