Avrupa Yakasý
- kindmonster
- Müdavim Üye
- İletişim:
züpermiş be saol sayın JONNATHANjonnathan yazdı:Gaffur, Cem'e yine fotoğraf çekiminde yardım etmeye gitti ancak bu sefer Cem'in ayağına yanlışlıkla takozları düşürerek kırdı. Sakatlanan Cem, olayı abartarak tüm aileyi canından bezdirdi. Sacit, Burhan'ın Makbule'yle olan ilişkisini öğrenince deliye döndü ve heryerde onu aramaya başladı. Burhan, kılık değiştirme çabalarına rağmen bölümün sonunda, kapıda Sacit'e yakalandı ve tam dayak yiyecekken Gaffur ile Hacer çıkageldi. Burhan, Hacer'in Gaffur'un kız kardeşi olduğunu öğrenince eline büyük bir koz geçmiş oldu ve dayaktan kurtuldu. Ayrıca Yaprak, küçük kuzenine bakmak zorunda kaldı ve bebek tüm ofisin eğlence kaynağı oldu.
dün aksamki bölüm müthişti gercekten..karabaş'lı,cakkıdılı bölümleri aratmadı =)masterloves yazdı:züpermiş be saol sayın JONNATHANjonnathan yazdı:Gaffur, Cem'e yine fotoğraf çekiminde yardım etmeye gitti ancak bu sefer Cem'in ayağına yanlışlıkla takozları düşürerek kırdı. Sakatlanan Cem, olayı abartarak tüm aileyi canından bezdirdi. Sacit, Burhan'ın Makbule'yle olan ilişkisini öğrenince deliye döndü ve heryerde onu aramaya başladı. Burhan, kılık değiştirme çabalarına rağmen bölümün sonunda, kapıda Sacit'e yakalandı ve tam dayak yiyecekken Gaffur ile Hacer çıkageldi. Burhan, Hacer'in Gaffur'un kız kardeşi olduğunu öğrenince eline büyük bir koz geçmiş oldu ve dayaktan kurtuldu. Ayrıca Yaprak, küçük kuzenine bakmak zorunda kaldı ve bebek tüm ofisin eğlence kaynağı oldu.
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- whatsername
- Müdavim Üye
- kindmonster
- Müdavim Üye
- İletişim:
- shadow_girl
- Müdavim Üye
bizim millet mallaştı galiba şu son senelerde..otu boku idol alıyorlar.veronique yazdı:Populer Psikiyatri dergisinin Mart-Nisan sayısında Gaffur'la ve karakterin yanlıs yone cekilmesi ve idol alınmasıyla ilgili cok guzel bi elestiri yayımlanmıstır.. Bulabilen okuyabilrse hos olur bence, dergi eski sayı oldugu icin zor bulması biraz ama olsun
eskiden tecavüzcü coskun gibi nuri alço gibi herifler vardı tv'lerde kimse idol alıp birbirine saldırmaya kalkmadı.en azından saldıranlarda bunları idol aldığı için saldırmadı.
son senelerde her karakter idol alınmaya basladı.burda yapımcıların,oyuncuların suçu olduğunu düsünmüyorum.onlar senaryodan ibaret ve idol alınıyorsa alanın suçu.öyle olsa film ve dizi kavramını tamamen çıkaralım hayatımızdan.
eğitimsiz bir toplum olduğumuzu eleştireceklerine kolayına kaçıp dizileri,karakterleri elestiriyorlar her zamanki gibi...
eleştirilmesi gerekenler idol alan eğitimsiz zihniyettir bence.
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye
+93345842187wolfali yazdı:bizim millet mallaştı galiba şu son senelerde..otu boku idol alıyorlar.veronique yazdı:Populer Psikiyatri dergisinin Mart-Nisan sayısında Gaffur'la ve karakterin yanlıs yone cekilmesi ve idol alınmasıyla ilgili cok guzel bi elestiri yayımlanmıstır.. Bulabilen okuyabilrse hos olur bence, dergi eski sayı oldugu icin zor bulması biraz ama olsun
eskiden tecavüzcü coskun gibi nuri alço gibi herifler vardı tv'lerde kimse idol alıp birbirine saldırmaya kalkmadı.en azından saldıranlarda bunları idol aldığı için saldırmadı.
son senelerde her karakter idol alınmaya basladı.burda yapımcıların,oyuncuların suçu olduğunu düsünmüyorum.onlar senaryodan ibaret ve idol alınıyorsa alanın suçu.öyle olsa film ve dizi kavramını tamamen çıkaralım hayatımızdan.
eğitimsiz bir toplum olduğumuzu eleştireceklerine kolayına kaçıp dizileri,karakterleri elestiriyorlar her zamanki gibi...
eleştirilmesi gerekenler idol alan eğitimsiz zihniyettir bence.
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
bugün okuduğum habere görehouseofholy yazdı:Avrupa Yakası'nın yaratıcısı ve oyuncusu Gülse Birsel, yeni sezon için tüyo verdi: "Ekibe bomba bir isim katılacak: Ünlü tiyatrocu Binnur Kaya (Yabancı Damat'taki Nazire). Çok ters köşe bir rolde oynayacak.
yeni sezonda Gürgen Öz de diziye katılıcak..
Peker açıkalın da diziden ayrılmış ayrıca 8)
Binnur Kaya,Gürge Öz geldiyse daha da izlenir bu dizi en azından ben izlerimkitten yazdı:bugün okuduğum habere görehouseofholy yazdı:Avrupa Yakası'nın yaratıcısı ve oyuncusu Gülse Birsel, yeni sezon için tüyo verdi: "Ekibe bomba bir isim katılacak: Ünlü tiyatrocu Binnur Kaya (Yabancı Damat'taki Nazire). Çok ters köşe bir rolde oynayacak.
İkiside taptığım insan.Güzel olucak bu sezon o zamanPapi yazdı:Binnur Kaya,Gürge Öz geldiyse daha da izlenir bu dizi en azından ben izlerimkitten yazdı:bugün okuduğum habere görehouseofholy yazdı:Avrupa Yakası'nın yaratıcısı ve oyuncusu Gülse Birsel, yeni sezon için tüyo verdi: "Ekibe bomba bir isim katılacak: Ünlü tiyatrocu Binnur Kaya (Yabancı Damat'taki Nazire). Çok ters köşe bir rolde oynayacak.
myspace.com/the_rita
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
- shadow_girl
- Müdavim Üye
- MoreThanMost
- Müdavim Üye
- shadow_girl
- Müdavim Üye
ben artık bu konuya katılmıyorum. elalemin amerikalıları 10-12 sene dizi yapıyorlar. bizde 5. seneden sonra bitirelim artıklar başlıyordoacan yazdı:gene de fazla suyunu çıkarmadan ve zirveden çok alçalmadan bitirseler iyi olur.benim gibi sevenleri zaten geceleri tekrarını da izler...
bence kendisini tekrar etmediği sürece hiç sorun yok. zaten pek izlemiyorum da. "burhan altıntop" üzerine oynanmasından bıktım artık. biraz da sıkmaya başladı zaten.
neyse, bir de yeni kadroyla bakarız, olursa izler, olmazsa sileriz :p
betterman.
layne, Amerika konusunda katılıyorum ama Amerikan dizileriyle Türk dizilerinin (en azından Avrupa Yakasının) arasında şöyle bir fark var, Amerikan dizilerinin (en azından benim izlediklerimin) bir bölümü yaklaşık yarım saat sürüyor. Avrupa Yakasıysa neredeyse 2 saati buluyor. Böylece çok kısa sürede çok konu işleniyor, işlenecek konu azalıyor.
sleeping with the earth my dying bride
tamam ama reklamları çıkarınca 1 saattir ancak bir bölüm. ama ben işlenecek konu işinde katılmıyorum. ha, dediğim gibi, "insanlar nasıl olsa burhan'a gülüyorlar, tuttu bu karakter" diyip ona yüklenirsen 5 bölüm, "gaffur ortalığı kasıp kavuruyor" diyip 5 bölüm ona yüklenirsen, olayların gelişiminden çok repliklerin üzerinde durursan ("beni beğenmiyür müsün?" gibi) karakterleri tek tek tüketirsin. demem o ki bir bölümde bir olay herkesi ilgilendirmiyor genelde. 3-4 karakteri ilgilendiren ana bir olay ve o bölümde figüran gibi duran 10 karakter oluyor bölüm. ilk başlarda ana olay ve yan olaylar olarak ilerliyordu. ama şimdi ana olay ve pelesenk replikler olarak ilerliyor bölümler.
betterman.
bencede devam edilebilir diziye önemli olan senaryonun kalitesidir.birde izleyici farklılığına göre senaryo yazılmassa daha iyi olur mesela peker açıkalının karakterinden nefret etmiştim...levent üzümcü engin günaydın gazanfer özcan ve gülse birselin oyunculukları zaten kolay kolay sıkmaz izleyiciyi.bide 1 sene daha devam etcek felan dediler ben kim eklenecek kadroya onu merak ediyrum.aklıma gürgen öz geliyo mesela.