Bir Zamanlar Rocktr'de Tanışmıştık veee...
- annabel_lee
- Müdavim Üye
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye
- İletişim:
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye
fotoðraflar henüz elimize geçmedi..geçince eklerim foto galeriye...herkese çook çook teþekkürlerr..tekrar tekrar sölüorum ewlilik süper biþi sakýn korkmayýn ewlenmekten acaip mutluyuz..bekarkende rocktr ye yazýodum ewlendik yine yazýorumm..yani biþi deiþmio(aslýnda çok þey deiþioda neese :Pp) darýsý baþlarýnýza..
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
nazar degmesinendoplazmikjan yazdı:fotoğraflar henüz elimize geçmedi..geçince eklerim foto galeriye...herkese çook çook teşekkürlerr..tekrar tekrar sölüorum ewlilik süper bişi sakın korkmayın ewlenmekten acaip mutluyuz..bekarkende rocktr ye yazıodum ewlendik yine yazıorumm..yani bişi deişmio(aslında çok şey deişioda neese :Pp) darısı başlarınıza..
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
- Darkfuneral
- Moderatör
- İletişim:
Uzun zaman oldu bazı problemlerden dolayı biraz geç dönebildim siteye.. Sanırım biraz geç kaldım bu yazıyı yazmak için..
Yazıyı okuduktan sonra tüğlerim diken diken oldu..
Sanki yakın bir akrabamız evlenmiş gibi hissettim
İkinizede ömür boyu mutluluklar..
Darısı John'un başına :-p Ehehh
Yazıyı okuduktan sonra tüğlerim diken diken oldu..
Sanki yakın bir akrabamız evlenmiş gibi hissettim
İkinizede ömür boyu mutluluklar..
Darısı John'un başına :-p Ehehh
All mankind loves a lover.
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye
- Darkfuneral
- Moderatör
- İletişim:
- _hasonowic_
- Üye
- İletişim:
- endoplazmikjan
- Müdavim Üye
herþey çok ani oldu güzel bi tören yapamadýk bile...ama fotolarý yüklüycez yakýnda....sadece nkah yaptýk þimdilik...düðün yok...hatta çok az kiþi vardý nikahta...belki tekrar bi tören bile yapabiliriz rocktr ahalisini de çaðýrýrýz...tanýþmamýz çok tuhaftý,ewlenmemiz de tuhaf oldu...
® KendÝ ÜstümdE BiR DoðrU, KendisinE YönelmeM GerekeN BiR YasA TanýmýyoruM..
umarım hepiniz yaşarsınız bu mutluluğu...insanın sevdiği,yanında huzurlu ve mutlu olduğu,çok iyi anlaştığı,dostu,arkadaşı olduğu biriyle evlenmesi kadar güzel bir şey yok...evlendik ama çok şey değişmedi gündelik hayatımızda...hala birbirimize kanka diyoruz mesela...ama iç dünyamız çok değişti...kendimi daha güçlü,daha olgun hissediyorum...daha huzurluyum...kankama,sevgilime,kocama daha çok aşık oldum...
önce rock_nla morjandık...hatta sitede bizim sevgili olduğumuza inanmayanlar olmuştu...kimileri rock_n internetten kız fotosu bulmuş galerisine koymuş diyordu...kimileri arkadaşıyla fotoğraf çekinmiş diyordu...kimileri rock_nla morjanın aynı kişi olduğunu iddia ediyordu...morjan'la rock'ndık...şimdi karı kocayız...
biz 3 şubat 2006da tanıştık ve o günden sonra bi daha hiç ayrılmadık...o günden beri beraber yaşıyoruz...ama hiç bir zaman hatta son 2-3aya kadar evlilik planları yapmadık,hiç konuşmadık bile bu konuyu...her şey kendiliğinden gelişti...o yüzden hayatı akışına bırakın...durmanız gerektiği yerde durursunuz,başlamanız gerektiği yerde başlarsınız...
ve son olarak rock_nım,endoplazmikjanım,kankam,çavuşum ,kocam seni çok seviyorum...
bizimle bu mutluluu paylaşan tüm rocktrlilere de teşekkür ediyorum...
önce rock_nla morjandık...hatta sitede bizim sevgili olduğumuza inanmayanlar olmuştu...kimileri rock_n internetten kız fotosu bulmuş galerisine koymuş diyordu...kimileri arkadaşıyla fotoğraf çekinmiş diyordu...kimileri rock_nla morjanın aynı kişi olduğunu iddia ediyordu...morjan'la rock'ndık...şimdi karı kocayız...
biz 3 şubat 2006da tanıştık ve o günden sonra bi daha hiç ayrılmadık...o günden beri beraber yaşıyoruz...ama hiç bir zaman hatta son 2-3aya kadar evlilik planları yapmadık,hiç konuşmadık bile bu konuyu...her şey kendiliğinden gelişti...o yüzden hayatı akışına bırakın...durmanız gerektiği yerde durursunuz,başlamanız gerektiği yerde başlarsınız...
ve son olarak rock_nım,endoplazmikjanım,kankam,çavuşum ,kocam seni çok seviyorum...
bizimle bu mutluluu paylaşan tüm rocktrlilere de teşekkür ediyorum...
edison bile pişman...
- kindmonster
- Müdavim Üye
- İletişim:
özel bir tören olursa geliriz valla BALANS açılsın kış sezonunda istediğiniz bir sanatçının rock konseri benden size hediye.(söz)endoplazmikjan yazdı:herşey çok ani oldu güzel bi tören yapamadık bile...ama fotoları yüklüycez yakında....sadece nkah yaptık şimdilik...düğün yok...hatta çok az kişi vardı nikahta...belki tekrar bi tören bile yapabiliriz rocktr ahalisini de çağırırız...tanışmamız çok tuhaftı,ewlenmemiz de tuhaf oldu...
İşsizlik başa bela,kahrolsun bankalar..
-
- Müdavim Üye
- İletişim:
- devrik_cumle
- Üye
kindmonster yazdı:özel bir tören olursa geliriz valla BALANS açılsın kış sezonunda istediğiniz bir sanatçının rock konseri benden size hediye.(söz)endoplazmikjan yazdı:herşey çok ani oldu güzel bi tören yapamadık bile...ama fotoları yüklüycez yakında....sadece nkah yaptık şimdilik...düğün yok...hatta çok az kişi vardı nikahta...belki tekrar bi tören bile yapabiliriz rocktr ahalisini de çağırırız...tanışmamız çok tuhaftı,ewlenmemiz de tuhaf oldu...
çok saol ii bi kıyak olur bize..
edison bile pişman...