Gündem
- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
F. Erdal Türkiyedeki suçlarından yargılanacak
Belçikada Yargıtay, firardaki terörist Fehriye Erdalın Türkiyede işlediği suçlardan dolayı Belçikada yargılanmasına yeşil ışık yakan adli kararları onayladı.
kadını ellerinden kaçırdıktan sonra yargılamaya karar verdiler.. belçika komedisinde son nokta..
Belçikada Yargıtay, firardaki terörist Fehriye Erdalın Türkiyede işlediği suçlardan dolayı Belçikada yargılanmasına yeşil ışık yakan adli kararları onayladı.
kadını ellerinden kaçırdıktan sonra yargılamaya karar verdiler.. belçika komedisinde son nokta..
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
- whatsername
- Müdavim Üye

Üçe bölünüp e-bay'de satışa çıkartılacak kadar ezilen bir ülkeden daha fazlasını beklemezdim...houseofholy yazdı:F. Erdal Türkiyedeki suçlarından yargılanacak
sleeping with the earth my dying bride
- houseofholy
- Müdavim Üye

- İletişim:
bir de o olay var ya, ciddi değildir herhalde..belçika şu anda kaos yaşıyor ve büyük ihtimalle bölünecek ama bu kadarı da şaka ya da protesto olmalı..jonnathan yazdı:Üçe bölünüp e-bay'de satışa çıkartılacak kadar ezilen bir ülkeden daha fazlasını beklemezdim...houseofholy yazdı:F. Erdal Türkiyedeki suçlarından yargılanacak
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
belçika sanal bi devlet zaten zamanında ingiltere fransa almanya arasında bazı nedenler dolayı tampon olarak kurulmuş bi devlet o tarihe kadarda bağımsızlığı yoktu bunların.bölünmeside gayet normalhouseofholy yazdı:bir de o olay var ya, ciddi değildir herhalde..belçika şu anda kaos yaşıyor ve büyük ihtimalle bölünecek ama bu kadarı da şaka ya da protesto olmalı..jonnathan yazdı:Üçe bölünüp e-bay'de satışa çıkartılacak kadar ezilen bir ülkeden daha fazlasını beklemezdim...houseofholy yazdı:F. Erdal Türkiyedeki suçlarından yargılanacak
bad-dua yazdı:belçika sanal bi devlet zaten zamanında ingiltere fransa almanya arasında bazı nedenler dolayı tampon olarak kurulmuş bi devlet o tarihe kadarda bağımsızlığı yoktu bunların.bölünmeside gayet normalhouseofholy yazdı:bir de o olay var ya, ciddi değildir herhalde..belçika şu anda kaos yaşıyor ve büyük ihtimalle bölünecek ama bu kadarı da şaka ya da protesto olmalı..jonnathan yazdı:Üçe bölünüp e-bay'de satışa çıkartılacak kadar ezilen bir ülkeden daha fazlasını beklemezdim...
aynen öle bed-dua +1
hayatın gizini vereceğim sana!!!
benle derdin varsa bana gel!!
benle derdin varsa bana gel!!
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

artık Ankara'da sürekli bir hareketlilik hali var merkeze gittiğinde paranoyak olan insanlar gördüm yok ordan bomba burdan yamyam sapık çıkıcak şeklinde.. bakanlıkların olduğu yerde güvenlik önlemleri iyice artırıldı yargıtayın önünden sıcaktan bunalmış vatandaşları kovuyolar kenara oturmak isteseler.. suyumuz kaynadı iyice anayasa olayları şimdilik rafa kaldırılmış durumda ama bomba halinde gündeme inecek diye düşünüyorum ramazan sonrası..jonnathan yazdı:Eğer deli raporu verilirse hapsede girmeyecek... Vay Ankaralıların haline...doacan yazdı:Ankara da ki yamyam katil,bi de buzlukta kuşbaşı olarak muhafaza ediyomuş..kışın lazım olur gibisine...helal olsun o da bişey
yanlış anlaşılmaya müsait olmmuş biraz ama
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

Kadın yolcusunu dövdü
16 Eylül 2007 Pazar 10:20
Maltepe'de kimliği belirsiz bir minibüs şoförü, yolcusunu evire çevire dövdü...
Bu yıl ilkokula başlayan kızı Şevval'i Göztepe'deki okulundan alarak Maltepe'deki evine dönmek için Kadıköy-Kartal hattında çalışan minibüse binen Demet Karakoç (30), Maltepe çarşı içinde minibüsten inmek istedi. Önce kendisi aşağı inen Karakoç, daha sonra kızını indirirken minibüsün hareket etmesi üzerine sürücüyle arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine şoför, genç kadına tekme tokat saldırdı. 20'li yaşlarında olduğu belirtilen minibüs sürücüsü, olayın ardından kaçtı.
Elinden, boynundan ve yüzünden yaralanan Karakoç ise olaydan sonra polise müracaat ederek minibüs şoföründen şikâyetçi oldu. Karakoç, ayakta tedavi edilerek taburcu edildi. Karakoç olayı şöyle anlattı:
'Tekme tokat saldırdı'
"Maltepe'de ineceğimi söyledim. Önce kendim indim, daha sonra kızım minibüsten inerken sürücü hareket etti. 'Neden hareket ediyorsun, kızım düşecekti' dedim. 'Seni mi bekleyeceğim, hadi çabuk in başka yolcuları alacağım' diyerek bağırdı ve üzerime saldırdı. Tekme tokat saldırdı. Boğazımı sıktı, elindeki anahtarlıkla yüzüme vurdu."
Polis, sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.
insanlar ne hale geldi artık..
16 Eylül 2007 Pazar 10:20
Maltepe'de kimliği belirsiz bir minibüs şoförü, yolcusunu evire çevire dövdü...
Bu yıl ilkokula başlayan kızı Şevval'i Göztepe'deki okulundan alarak Maltepe'deki evine dönmek için Kadıköy-Kartal hattında çalışan minibüse binen Demet Karakoç (30), Maltepe çarşı içinde minibüsten inmek istedi. Önce kendisi aşağı inen Karakoç, daha sonra kızını indirirken minibüsün hareket etmesi üzerine sürücüyle arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine şoför, genç kadına tekme tokat saldırdı. 20'li yaşlarında olduğu belirtilen minibüs sürücüsü, olayın ardından kaçtı.
Elinden, boynundan ve yüzünden yaralanan Karakoç ise olaydan sonra polise müracaat ederek minibüs şoföründen şikâyetçi oldu. Karakoç, ayakta tedavi edilerek taburcu edildi. Karakoç olayı şöyle anlattı:
'Tekme tokat saldırdı'
"Maltepe'de ineceğimi söyledim. Önce kendim indim, daha sonra kızım minibüsten inerken sürücü hareket etti. 'Neden hareket ediyorsun, kızım düşecekti' dedim. 'Seni mi bekleyeceğim, hadi çabuk in başka yolcuları alacağım' diyerek bağırdı ve üzerime saldırdı. Tekme tokat saldırdı. Boğazımı sıktı, elindeki anahtarlıkla yüzüme vurdu."
Polis, sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.
insanlar ne hale geldi artık..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
- whatsername
- Müdavim Üye

Buna kadar ne sorunlar var eğitimde. İşte bu gibi konularla bazı sorunları da gargaraya getiriolar...
Bundan 5-6 ay kadar önce olmuş bi olayı anlatıcam. Malum Odtü üniversiteler içerisinde yönetici yanı sıra öğrenci profilinin da hassas tutumu ve geçmişi açısından demokrasinin kalelerinden biri olarak kabul görmekte. Söylendiğine göre Odtü'nün şu anki rektörünün 5 yıllık görev süresinin dolmasına bi kaç ay kaldı. Odtü'nün ileri gelenlerinden (profesörler, hocalar artık neyse..) Rektörden bi talepte bulunuolar. Eğer şimdi (Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce) görevinden bi sağlık problemi uydurup istifa edersen yerine yeni atanacak kişi Ahmet Necdet Sezer tarafından atanacak ve önünde 5 yıllık bi hizmet süresi olacak. Bu bi dahaki Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar Odtü'nün zaman kazanması anlamına gelicekti. Ancak Rektör bu talebi geri çevirmiş. Yorum yapmıorum. Bu sadece bi söylenti de olabilir. Oldukça düşündürücü bi olay ama gerçekse.
Bundan 5-6 ay kadar önce olmuş bi olayı anlatıcam. Malum Odtü üniversiteler içerisinde yönetici yanı sıra öğrenci profilinin da hassas tutumu ve geçmişi açısından demokrasinin kalelerinden biri olarak kabul görmekte. Söylendiğine göre Odtü'nün şu anki rektörünün 5 yıllık görev süresinin dolmasına bi kaç ay kaldı. Odtü'nün ileri gelenlerinden (profesörler, hocalar artık neyse..) Rektörden bi talepte bulunuolar. Eğer şimdi (Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce) görevinden bi sağlık problemi uydurup istifa edersen yerine yeni atanacak kişi Ahmet Necdet Sezer tarafından atanacak ve önünde 5 yıllık bi hizmet süresi olacak. Bu bi dahaki Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar Odtü'nün zaman kazanması anlamına gelicekti. Ancak Rektör bu talebi geri çevirmiş. Yorum yapmıorum. Bu sadece bi söylenti de olabilir. Oldukça düşündürücü bi olay ama gerçekse.
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
gerçek olabilir misal yücel aşkın olayıshidow yazdı:Buna kadar ne sorunlar var eğitimde. İşte bu gibi konularla bazı sorunları da gargaraya getiriolar...
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
En son karpuz_agaci tarafından 19 Eyl 2007 22:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
böyle bi saçmalık olamaz hemen hemen her terörist müslüman terörist değildir terörist olan müslümanlar müslüman değildir müslümanları terörist görenler de bişeyleri hala anlyammış kişilerdir müslümanlar terörist değildir böle bi saçmalık söz konusu bile olmaz...eğer böle iddaları olan varsa yutup kapanmadan bi girsinde pkklı terörstlerin itiraflarını izlesin ordaki adam dinleryle ilgili bi kaç bşe anlatıo bişe yazan olrsa cvp evrcemkarpuz_agaci yazdı:cok tehlikeliymis.. "her müslüman terörist degil, ama hemen hemen her terörist müslüman"..
We learned speaking turkish one english stayed... yanlşmı oldu acepp:D
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
anlamdımkarpuz_agaci yazdı:bu milleti ne ilgilendiriyo abi ya...komünist öcüsü kalmadi, artik müslümanlar var..kendi poklarindan ne yapacaklarini bilmedikleri icin, halkin da zaten isi gücü yok, ilgilerini iste illaki bi yerlere yönelticekler.. türkcesi "samar oglani" mi oluyo
We learned speaking turkish one english stayed... yanlşmı oldu acepp:D
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim: