Gündem

Hayata ve yaşama dair ne varsa A'dan Z'ye de...
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen houseofholy »

F. Erdal Türkiye’deki suçlarından yargılanacak

Belçika’da Yargıtay, firardaki terörist Fehriye Erdal’ın Türkiye’de işlediği suçlardan dolayı Belçika’da yargılanmasına yeşil ışık yakan adli kararları onayladı.

kadını ellerinden kaçırdıktan sonra yargılamaya karar verdiler.. belçika komedisinde son nokta..
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
Kullanıcı avatarı
whatsername
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen whatsername »

Hukukçular diyor ki,
olağanüstü durum olmadığı sürece, anayasayı sadece kurucu meclis değiştirebilir. Belli bir seçim sonrası oluşan meclis kurucu meclis değildir ve anayasa yapma hakkı yoktur.
Lasciate mi cantare
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Mesaj gönderen jonnathan »

houseofholy yazdı:F. Erdal Türkiye’deki suçlarından yargılanacak

Belçika’da Yargıtay, firardaki terörist Fehriye Erdal’ın Türkiye’de işlediği suçlardan dolayı Belçika’da yargılanmasına yeşil ışık yakan adli kararları onayladı.

kadını ellerinden kaçırdıktan sonra yargılamaya karar verdiler.. belçika komedisinde son nokta..
Üçe bölünüp e-bay'de satışa çıkartılacak kadar ezilen bir ülkeden daha fazlasını beklemezdim...
sleeping with the earth my dying bride
Kullanıcı avatarı
houseofholy
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen houseofholy »

jonnathan yazdı:

Üçe bölünüp e-bay'de satışa çıkartılacak kadar ezilen bir ülkeden daha fazlasını beklemezdim...
bir de o olay var ya, ciddi değildir herhalde..belçika şu anda kaos yaşıyor ve büyük ihtimalle bölünecek ama bu kadarı da şaka ya da protesto olmalı..
herşey onun içinde, o herşeyin dışında..
bad-dua
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bad-dua »

houseofholy yazdı:
jonnathan yazdı:

bir de o olay var ya, ciddi değildir herhalde..belçika şu anda kaos yaşıyor ve büyük ihtimalle bölünecek ama bu kadarı da şaka ya da protesto olmalı..
belçika sanal bi devlet zaten zamanında ingiltere fransa almanya arasında bazı nedenler dolayı tampon olarak kurulmuş bi devlet o tarihe kadarda bağımsızlığı yoktu bunların.bölünmeside gayet normal
Kullanıcı avatarı
murti
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen murti »

bad-dua yazdı:
houseofholy yazdı:
jonnathan yazdı:Üçe bölünüp e-bay'de satışa çıkartılacak kadar ezilen bir ülkeden daha fazlasını beklemezdim...
belçika sanal bi devlet zaten zamanında ingiltere fransa almanya arasında bazı nedenler dolayı tampon olarak kurulmuş bi devlet o tarihe kadarda bağımsızlığı yoktu bunların.bölünmeside gayet normal

aynen öle bed-dua +1
hayatın gizini vereceğim sana!!!

benle derdin varsa bana gel!!
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

jonnathan yazdı:
doacan yazdı:Ankara da ki yamyam katil,bi de buzlukta kuşbaşı olarak muhafaza ediyomuş..kışın lazım olur gibisine...helal olsun o da bişey

yanlış anlaşılmaya müsait olmmuş biraz ama
Eğer deli raporu verilirse hapsede girmeyecek... Vay Ankaralıların haline...
artık Ankara'da sürekli bir hareketlilik hali var merkeze gittiğinde paranoyak olan insanlar gördüm yok ordan bomba burdan yamyam sapık çıkıcak şeklinde.. bakanlıkların olduğu yerde güvenlik önlemleri iyice artırıldı yargıtayın önünden sıcaktan bunalmış vatandaşları kovuyolar kenara oturmak isteseler.. suyumuz kaynadı iyice anayasa olayları şimdilik rafa kaldırılmış durumda ama bomba halinde gündeme inecek diye düşünüyorum ramazan sonrası..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
Kullanıcı avatarı
kozmik_peri
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen kozmik_peri »

Kadın yolcusunu dövdü
16 Eylül 2007 Pazar 10:20
Maltepe'de kimliği belirsiz bir minibüs şoförü, yolcusunu evire çevire dövdü...
Bu yıl ilkokula başlayan kızı Şevval'i Göztepe'deki okulundan alarak Maltepe'deki evine dönmek için Kadıköy-Kartal hattında çalışan minibüse binen Demet Karakoç (30), Maltepe çarşı içinde minibüsten inmek istedi. Önce kendisi aşağı inen Karakoç, daha sonra kızını indirirken minibüsün hareket etmesi üzerine sürücüyle arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine şoför, genç kadına tekme tokat saldırdı. 20'li yaşlarında olduğu belirtilen minibüs sürücüsü, olayın ardından kaçtı.

Elinden, boynundan ve yüzünden yaralanan Karakoç ise olaydan sonra polise müracaat ederek minibüs şoföründen şikâyetçi oldu. Karakoç, ayakta tedavi edilerek taburcu edildi. Karakoç olayı şöyle anlattı:

'Tekme tokat saldırdı'
"Maltepe'de ineceğimi söyledim. Önce kendim indim, daha sonra kızım minibüsten inerken sürücü hareket etti. 'Neden hareket ediyorsun, kızım düşecekti' dedim. 'Seni mi bekleyeceğim, hadi çabuk in başka yolcuları alacağım' diyerek bağırdı ve üzerime saldırdı. Tekme tokat saldırdı. Boğazımı sıktı, elindeki anahtarlıkla yüzüme vurdu."
Polis, sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

insanlar ne hale geldi artık..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri… kazıyorsan aklıma normal mi sence?
Kullanıcı avatarı
wolfali
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen wolfali »

AKP türban yasağını kaldırmıs bulunuyor.Artık Üniversite'lere türbanlı öğrenciler'de rahatça girebilecek.
Çok tartısılacak bir anayasa'ya imza attı akp..hadi bakalım hayırlısı..
Dünya döner,geçer zaman; hiçbirşey kalmaz ardında...
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Bakalım türbanlılarla türbansızlar arasında kavgalar, kayıplar başlayınca ne diyecekler...
bad-dua
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bad-dua »

jonnathan yazdı:Bakalım türbanlılarla türbansızlar arasında kavgalar, kayıplar başlayınca ne diyecekler...
Böyle bir ortamın oluşacağını sanmam tabi konuyla alakasız kişilerin ortalığını karıştırma amacıyla kışkırtıcı eylemleri söz konusu olmazsa....
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Çok kalmadı, bekleyip göreceğiz...
bad-dua
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bad-dua »

Aslında yanlış cümle kurdum sanırım.bu kavgalar olacaktır ama kışkırtmalar olduğu
için olacaktır.planlı bi olay halinde olur.yoksa türbanlıyla türbansız dini sebepten dolayı kapışmaz zannımca onu anlatmaya çalışmışdım.
Kullanıcı avatarı
whatsername
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen whatsername »

YÖK başkanı Erdoğan Teziç başkanlığında bugün rektörler olağanüstü durum toplantısı yapacaktı saat 12'de.
ODTÜ rektörü, eğer üniversitelerde türban yasağı kaldırılırsa AİHM'ye gideceğiz. AİHM'de türbana kesinlikle imtiyaz yok, demiş.
Lasciate mi cantare
Kullanıcı avatarı
shidow
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen shidow »

Buna kadar ne sorunlar var eğitimde. İşte bu gibi konularla bazı sorunları da gargaraya getiriolar...

Bundan 5-6 ay kadar önce olmuş bi olayı anlatıcam. Malum Odtü üniversiteler içerisinde yönetici yanı sıra öğrenci profilinin da hassas tutumu ve geçmişi açısından demokrasinin kalelerinden biri olarak kabul görmekte. Söylendiğine göre Odtü'nün şu anki rektörünün 5 yıllık görev süresinin dolmasına bi kaç ay kaldı. Odtü'nün ileri gelenlerinden (profesörler, hocalar artık neyse..) Rektörden bi talepte bulunuolar. Eğer şimdi (Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce) görevinden bi sağlık problemi uydurup istifa edersen yerine yeni atanacak kişi Ahmet Necdet Sezer tarafından atanacak ve önünde 5 yıllık bi hizmet süresi olacak. Bu bi dahaki Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar Odtü'nün zaman kazanması anlamına gelicekti. Ancak Rektör bu talebi geri çevirmiş. Yorum yapmıorum. Bu sadece bi söylenti de olabilir. Oldukça düşündürücü bi olay ama gerçekse.
Everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon.
bad-dua
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen bad-dua »

shidow yazdı:Buna kadar ne sorunlar var eğitimde. İşte bu gibi konularla bazı sorunları da gargaraya getiriolar...

Bundan 5-6 ay kadar önce olmuş bi olayı anlatıcam. Malum Odtü üniversiteler içerisinde yönetici yanı sıra öğrenci profilinin da hassas tutumu ve geçmişi açısından demokrasinin kalelerinden biri olarak kabul görmekte. Söylendiğine göre Odtü'nün şu anki rektörünün 5 yıllık görev süresinin dolmasına bi kaç ay kaldı. Odtü'nün ileri gelenlerinden (profesörler, hocalar artık neyse..) Rektörden bi talepte bulunuolar. Eğer şimdi (Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce) görevinden bi sağlık problemi uydurup istifa edersen yerine yeni atanacak kişi Ahmet Necdet Sezer tarafından atanacak ve önünde 5 yıllık bi hizmet süresi olacak. Bu bi dahaki Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar Odtü'nün zaman kazanması anlamına gelicekti. Ancak Rektör bu talebi geri çevirmiş. Yorum yapmıorum. Bu sadece bi söylenti de olabilir. Oldukça düşündürücü bi olay ama gerçekse.
gerçek olabilir misal yücel aşkın olayı
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen karpuz_agaci »

burdaki bi derginin bu haftadaki sayisi:

"islam ne kadar tehlikelidir?"
Resim

:008 aaaaaaaaaaaaaaaaargh
En son karpuz_agaci tarafından 19 Eyl 2007 22:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

yaaa önceki yazdigimi editleyecektim, yanlislikla alinti ya tikladim.
Kullanıcı avatarı
Edmond
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Edmond »

ne kadar tehlikeliymiş?
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

cok tehlikeliymis.. "her müslüman terörist degil, ama hemen hemen her terörist müslüman"..
Kullanıcı avatarı
pardus
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen pardus »

karpuz_agaci yazdı:cok tehlikeliymis.. "her müslüman terörist degil, ama hemen hemen her terörist müslüman"..
böyle bi saçmalık olamaz hemen hemen her terörist müslüman terörist değildir terörist olan müslümanlar müslüman değildir müslümanları terörist görenler de bişeyleri hala anlyammış kişilerdir müslümanlar terörist değildir böle bi saçmalık söz konusu bile olmaz...eğer böle iddaları olan varsa yutup kapanmadan bi girsinde pkklı terörstlerin itiraflarını izlesin ordaki adam dinleryle ilgili bi kaç bşe anlatıo bişe yazan olrsa cvp evrcem :-D
We learned speaking turkish one english stayed... yanlşmı oldu acepp:D
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

bu milleti ne ilgilendiriyo abi ya...komünist öcüsü kalmadi, artik müslümanlar var..kendi poklarindan ne yapacaklarini bilmedikleri icin, halkin da zaten isi gücü yok, ilgilerini iste illaki bi yerlere yönelticekler.. türkcesi "samar oglani" mi oluyo :D
Kullanıcı avatarı
pardus
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen pardus »

karpuz_agaci yazdı:bu milleti ne ilgilendiriyo abi ya...komünist öcüsü kalmadi, artik müslümanlar var..kendi poklarindan ne yapacaklarini bilmedikleri icin, halkin da zaten isi gücü yok, ilgilerini iste illaki bi yerlere yönelticekler.. türkcesi "samar oglani" mi oluyo :D
anlamdım :-D
We learned speaking turkish one english stayed... yanlşmı oldu acepp:D
jonnathan
Moderatör
Moderatör
İletişim:

Çok güzel kışkırtmalar bunlar devam etsinler...
Kullanıcı avatarı
karpuz_agaci
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

en iyi becerdikleri de bu zaten.
demokrasi? özgürlük? insan haklari? hepsi bizim hepsi bizim diyolar resmen.