yok yani sen de beni yanlis anlama demek istedim =) bende almanlarin arasinda dogdum büyüdüm =)veronique yazdı:Ben almanlara cok yakın bi konumda buyuyen bi insan olarak biraz hassasım bu konuda.. belki alman degilim ama turkiyede benimde ailem cok gavur muamelesi goruyor dininden dolayı.. yanlsı anlama kisisel olarak kızmadım sanakarpuz_agaci yazdı:ben gavurlarla baska dinden insanlari kastetmedim, ki o zaman bende gavur olmus olurum. gavurla aslinda ben emperyalistleri demek istedim, tabii ki tüm almanya ve almanlari degil.veronique yazdı:gavuların isine gelmesinin sebebi - ki Turkiye'de yasayan bi gavur olarak boyle soylenmesi benim hosuma gitmez pek- islamı onlara ılımlı gosterebilmesidir. Bakın savasmadan konusarak islam yapıyoruz izlenimi vermistir onlara, oysa diger muslumanlar hep savastılar, teror yaptılar bu adam haklı galiba diye dusundurtmustur.
Bu da bi cesit beyin yıkamadır..
Gündem
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
- hi_fi_girl
- Müdavim Üye

- Sadeceucnokta
- Müdavim Üye

Çocukken güzeldir bayramlar...Çok güzeldir de bayramlar, yine de en çok çocukken...Hep başa dökülen kolonya, bir süre sonra avuç içine dökülmeye başlarsa, çocukluğun bittiği anlaşılır... Ama hep güzeldir bayramlar...Barışmak için, hatırlamak için, gitmek için, gelmek için fırsattır...Değerlendirebiliyorsan sana, İYİ BAYYAMLAAAĞĞ...
zekirdekten gelen bayram maili çok hoşuma gitti ya=)
zekirdekten gelen bayram maili çok hoşuma gitti ya=)
kötüleri sevdik
- whatsername
- Müdavim Üye

- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
sınıfta kaldım dedimki stress atim dedim nereye gidim ilk önce kursunluda ki kaplıcaya burda ki son gecem yarında köyüme giresuna gidiorum.trabzondada uzungöl e gidicem keyif yapıcam az:D...bu bayram babam ve annemleyim daha ne olsun..ama çoğu sevenim ve sevdiklerim istanbulda:S...oda üzücü yanı...
bütün herkesin ramazan bayramı mübarek olsun!
bütün herkesin ramazan bayramı mübarek olsun!
hayatın gizini vereceğim sana!!!
benle derdin varsa bana gel!!
benle derdin varsa bana gel!!
- bloodline666
- Müdavim Üye

http://www.msnbc.msn.com/id/21253084
arkadaşlar şuraya girip ikinci şıkkı işaretleyin.ermeni soykırımıyla ilgili bir oylama.
arkadaşlar şuraya girip ikinci şıkkı işaretleyin.ermeni soykırımıyla ilgili bir oylama.
- karpuz_agaci
- Müdavim Üye

- İletişim:
- bloodline666
- Müdavim Üye

Geçmek üzere olan bayramınız kutlu olsun. Umarım bundan sonra savaşsız,zulümsüz,sömürüsüz, entrikasız,eşit,hür,bağımsız bir Türkiye ve Dünya'da, bayramları özgürce,içimizden geldiğince ve barış içinde kutlarız...
İyi Bayramlar
İyi Bayramlar
everybody knows what the blues is all about ;
it's a pain you can't live with
it's a woman you can't live without...
it's a pain you can't live with
it's a woman you can't live without...
Tezkere Meclis'ten geçti
Sınırötesi operasyon için hükümete yetki veren tezkere Meclis'te yapılan oylama ile
kabul edildi
Meclis'teki oylamaya 526 milletvekili katıldı. Tezkereye 507 milletvekili kabul oyu verirken, 19 milletvekili ise ret oyu verdi.
Sınırötesi operasyon için hükümete yetki veren tezkere Meclis'te yapılan oylama ile
kabul edildi
Meclis'teki oylamaya 526 milletvekili katıldı. Tezkereye 507 milletvekili kabul oyu verirken, 19 milletvekili ise ret oyu verdi.
When you're pushed, killing's as easy as breathing
- whatsername
- Müdavim Üye