cok beğenmistim..belphegor_dani yazdı:butterfly effect ..
Tavsiye Ettiğiniz Filmler?
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

- The Invisible
- Müdavim Üye

- The Invisible
- Müdavim Üye

- The Invisible
- Müdavim Üye

-
Love_MetaL
- Üye

- İletişim:
eft kesinlikle ck ii filmdi üc kere izlemistim ama hala birine anlatırken olayların olu$ sırasını karıstırıormkozmik_peri yazdı:cok beğenmistim..belphegor_dani yazdı:butterfly effect ..
.....it's only after you've lost everything, that you're free to do anything....
- willow_rosenberg
- Üye

bende gittim goraya cidden bazı yerler vardı baydı, koptuğum yerlerde oldu. ama türk milletinin espri anlayışı biras kıt galiba. yada herkes cem yılmaz ne derse gülücez anlayışıyla geldi herhalde filme. cem yılmaz logarın anuna koyıyım diyo herkes gülüyo. ben asıl öyle esprinin anuna koyuyım yani. yıllar öncede kemal sunalın küfürlerine gülüyoduk yani.nedir ki bu? he çok küfür varmı hayır yok bence. küfürler yerindeydi. cem yılmaz çok iii bi iş yapmış bence.özelikle başlangıcını çok beğendim .salonun yarısı gülüyodu yarısı gülmüyodu. tabi ingilizce küfür bilen anlar.logaın analamını bilmeyenler içinde söliyelim logar kanalizasyon yoluna deniyomuş öyle bişi yani.logar mı rögar mı ne.
bana arkadaşlarım kısaca "bi saniye gider misin özel bişey konuşucaz" derler.
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

butterfly effects i yeniden izledik ing dersinde bende karıstırdıımı farkettim:)
goray güseldi ama beklediim kadar gülmedim ve evet herkes ne dese gülelim havasındaydı
köy e gidicem merakla bekliom param ne zaman olucak die:)
goray güseldi ama beklediim kadar gülmedim ve evet herkes ne dese gülelim havasındaydı
köy e gidicem merakla bekliom param ne zaman olucak die:)
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?
"nemesis" in makyaj mukemmel olmus.. yalniz ilki daha iyiydi. 2. sehirde gectigi icin cok fazla aksiyon bekliyorsunuz ama nafile.. daha sonra classic gece cekimleri.. yedim bende. yani bole yuksek butceli filmler yapiyoruz ama hala seyirciyi kandiriyoruz ayaklari... ilki daha iyiydi. "28 days later" resident evil 1 ve 2 yi ezer gecer..
- morvedelisi
- Üye

- İletişim:
- mavisakal_kan
- Müdavim Üye

- İletişim:
nightwatcher,seven,from hell,gemide,platoon ve tabiki in the mouth of madness filmleri favorilerim..
5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
evt.gemide filmi izlenmesi gereken bol dumanlı bir film,,çok ağır küfürler yer alsada(ama kopartır)istanbul gerçeğini çok iyi yansıtan bir film,,oyuncuların performansları çok iyi film'de abartı hiç bulamazsınız ,idris kaptan ve tayfalarının amansız atraksiyonları,,son zamanlarda izlediğim en iyi türk filmi..''bir memleket gibidir gemi her şey düzenli ve kontrol altında olmalıdır''
5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;
- kozmik_peri
- Müdavim Üye

garez filmine gittim bu gün.. hoş olmus ama beklediim kadar korkunc değildi.. zaten salonu sınavdan cıkan öğrenciler doldurmustu en küçük bişide kahkahalar patlıodu konsantre olmamadık 8) sadece ürperticek sahneler birden kesilio tadına varamıosn ve filmin bi sonu yok..
Istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan. Cevapları aradim soruları sormadan. Düşürdüğün gölgeleri, düştuğün yerleri
kazıyorsan aklıma normal mi sence?