Air

Yabancı Müzik Grupları
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Air

Mesaj gönderen grungy »

2 kisilik fransiz bir ambient grubu. bilen, taniyan? demek ki kaliteli electronic muzik de olabiliyormus dedirtecek turden.
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

duymuştum bi ara.Fransada gurbetçi arkadaşlar var.onlar dinletmişti.beğenmedim yani
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

"moon safari" albumu bence cok guzel. kimbilir hangi sarkilarini dinledin...
casey
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen casey »

alfa beta gaga yı dınlemıstım ben cok basarılı bulmustum...
213
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen 213 »

grungy yazdı:"moon safari" albumu bence cok guzel. kimbilir hangi sarkilarini dinledin...
bilmiorum hangilerini dinlediğimi.sanırım 2002 gibi yılında çıkan bir albümüydü.elektronik bazlı müzikler hiçbizaman açmaı beni.tabi sağlam örnekleri vardır saygı duyarız
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
ollie
Üye
Üye

Mesaj gönderen ollie »

valla air elamanları elektronik müzik yapıyolar ama öle dup tas dup tas die deil,içinde rock altyapılarıda var..ruhsuz ve yapay bir müzik yapmıyo elamanlar o yüzden saygıyı hakediyorlar..bide muse'un plug in baby'nin basslarını dinleyin bide air'in sexy boy parçasının basslarını dinleyin..direk air'den araklamışlar.. 8O
5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.
Kullanıcı avatarı
Lily
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen Lily »

hiçbi albümlerini baştan sona dinlemedim ama biçok parçasını dinlemi,şliğim vardır.Bence gayet başarılı bi grup benim çok hoşuma gider.
and we all went to heaven in a little row boat
freaky
Üye
Üye

Mesaj gönderen freaky »

Bize 3 sene önce falan okulda bir tane parçasını dinletmişti hocalar.. ama hatırlamıyorum pek..
Ama şunu diyebilirim ki, okulda dinletilen salak dialog kasetlerinden iyiydi yanlış hatırlamıyorsam..iyiydi heralde :)
the_heartless
Üye
Üye

Mesaj gönderen the_heartless »

elektronik olarak en çok sevdiğim gruplardan biridir..son albumleri de gayet iyi..eskilerden sexy boy favori parçamdır çok severim..dinlenmeli mutlaka..
ezilenlerin şiddeti meşrudur!
freaky
Üye
Üye

Mesaj gönderen freaky »

the_heartless yazdı:elektronik olarak en çok sevdiğim gruplardan biridir..son albumleri de gayet iyi..eskilerden sexy boy favori parçamdır çok severim..dinlenmeli mutlaka..
bize de sexy boy'u dinletmişlerdi tamam hatırladım şimdi ama kaç sene oluo yani...
Kullanıcı avatarı
morvedelisi
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen morvedelisi »

gerçekten dibe götürüyor adamı ..mükemmel bişiy Air :oops:
Kullanıcı avatarı
morvedelisi
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen morvedelisi »

bu elemanların sitesinin ismini bilen varmı acaba.. :oops:
MaryJane
Üye
Üye

Mesaj gönderen MaryJane »

Ben kendilerini cok severim, ve dinlerim...harbiden kaliteli müzik yapiorlar.
YOK_snm
Üye
Üye

Mesaj gönderen YOK_snm »

katılıyorum.özellikle cherry blossom girl (doğru yazmışımdır umarım) iyidir.klibi de oldukça enteresandı.
did I punish you for dreaming?
Kullanıcı avatarı
darkcry
Üye
Üye

Mesaj gönderen darkcry »

Moon safari ve Talkie walkie albümleri yıllar geçmesine rağmen baş ucu albümlerimdendir ...Yoğun duygular eşliğinde ambient eloctronica severlere tavsiye edilebilecek ikili ..fisherspooner vardır birde air gibi onuda geçeyim istedim ;)(iki gruptaki glam havası gözden kaçmasın narin erkekler cemiyeti;))