ama efendim teveccühünüz o derim sana grungy gel tabii izmire, istanbul'dan yeterli katılım olsa ben otobüs, uçak, transatlantik dahi kaldırırım izmire haftasonu (transatlatik yaş ama, yavaş gider, program kaçar)
Bu arada ilginç bişey duydum, aynen buraya yazayım dedim, daha biz çıkmadan Cover Project 2 ye dedikodular ve karalamalar dönmeye başlamış...
"Cats In Practice, program yapmak için oda ve ayna istiyomuş. Çok kaprislilermiş." (bu 1.si)
"Cats In Practice, astronomik fiyatlar istiyormuş. Çok ukalalarmış" (bu da 2.si)
Birileri çalışmış arkamızdan mekanlara... Duyan var mı arkadaşlar içinizde böyle şeyler? Sanırım siteden bir cevap yayınlamamız gerekecek, toplu olursa daha güzel tad alınır o mesajdan hem...
ahahahhahahah hangi kara cahiller uydurmussa guzel uydurmus. ferhat guzel in spider man kostumu giymekle kalmayip, olaya inandigini gordum, yarildim bu da 2. oldu.
Arkadaşlar, bu arada internet sitemize oldukça sert bir parça koyduk INFERNO adı.
Demo Kayıtları bölümünde tam bir sürümü var; fikirlerinizi bekleriz, umarız beğenirsiniz...
gene asmis bir parca.. lakin basslar cok fazla on planda. diyorum ki gitar da yok galiba. cafedeyim de ses az geliyor biraz. ama cok guzel tebrik ederim.
ya cumartesi olduğu ve yol + kalınacak ortam olduğu sürece bize uyar aslında, davulcu çalışıyo neden o yani, yoksa ben her gün gelirim izmir'e (öh çok mu attım )
Tarih: 15 Aralık 2004 - ÇarşambaSaat: 22:00
Yer: Manastre World Music & Dance Club
İstiklal Caddesi Acara sok. No: 13/1
Giriş: 5.00 YTL (5.000.000 TL) - İlk Bira Dahil
BassCat yazdı:Oyy kocaman durdu Sanırım bunun için uyarı alıcam moderasyondan...
Fotonun 15 Aralık olarak belirlenen konser tarihine kadar silinmemesini, bu tarihten sonra gerekli görülürse kaldırılmasini moderatör arkadaslardan rica ediyorum.
grungyciim, neden haftaiçi sorusunun cevabı şudur; aslında böyle bir organizasyon hesapta yoktu hiç, ancak çok sevgili manastre dostlarımızın konser isteği üzerine karar verdik. çarşamba akşamlarını rock ve alternative gecesi yapıyorlar şimdi. bize de çok cazip geldi. mekan da çok güzel. sevindik. coştuk
Grungy, sana bira sözüm var, o kargaşada bana unutturmazsan sevinirim. de ki; "oolum basscat bira nooldu bizim!" dememezlik etme, huzursuz olurum unutursam. stres olurum
bekliyoruz seni ve herkesi, güzel şeyler hazırladık
1 bira 8O abi simdiden soleyeyim ben cok yuzsuz ve rahat bi adamim yani.. direk yapisirim. neyse hade bakalim, kopartin bizi.. senden very very speed gormek istiyorum bak.
ben para bulamadigim icin gidemedim.. bundan sonraki konserde sana bir bira ben ismarlayacam. kusura bakma. mert bu arada fanusla, kardes grup olduk. 8)