Nirvana

Yabancı Müzik Grupları
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

en kral albumu "bleach" dir.. cunku bu gercekten grunge bir albumdu.. yokluk zamanlarinda ve umutlarin tukendigi zamanda cikmis cunku..
jailjam
Üye
Üye

Mesaj gönderen jailjam »

in uteroyu da unutmayalım ya aslında boş işleri yok gibi abilerin.
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

orasi dogru ama.. en karanlik album "bleach" olduguna gore, en iyi album de budur.. cunku grunge dan bahsediyoruz.
ollie
Üye
Üye

Mesaj gönderen ollie »

bleach albümü nirvananın ilk albümü olması yanısıra kayıtları 600 dolara mal olmuştur.kurt abimiz eski soundgarden gitaristi jason everman'dan 600 dolar indire gandi yapmış.bleach nirvanın en karanlık albümü tanımı ise hiçte yanlış olmaz.bol çığlık,akordsuz distortion'lu gitarlar.yarı aksak inişli çıkışlı davullar..ortaya indie rock ve punk rock karşısımı bir tarz çıkmış.bu albüm amerika listelerinde pek tutunamadıysada ingiltere'de hiçte azımsanmıycak derecede ilgi görmüş..hatta love buzz cover'ı melody maker dergisince yılın en başarılı parçası seçilmiş.bleach albümünde baget sallayan chad channing kurt'ün çok iyi bir arkadaşı olmasına rağmen gruptaki durumundan hiçte memnun değilmiş tekmeyi basmış..chad'in yerine bir hardcore grubu olan the scream'in bateristi dave grohl'lu gruba almışlar.hey gidi günler hey.. :( :(
En son ollie tarafından 17 Ara 2004 16:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.
Love_MetaL
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Love_MetaL »

DeLi yazdı:bir dakika chuck ile kurt mü karşılaştırılıyor burada? ne alaka lan :?

araya bir de cliff koyun birde dimebag darrell'i koyun o da yeni öldü tam olsun bari
yok abi walla bn size derdimi anlatamicam...acıklamayı yapmıstım ama okumamıssan daha ne diim....
.....it's only after you've lost everything, that you're free to do anything....
Kullanıcı avatarı
mavisakal_kan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mavisakal_kan »

en ii albümü bence in utero dur,,,, :twisted:
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
ollie
Üye
Üye

Mesaj gönderen ollie »

bende bütün albümlerinin özel yeri var..en tırt albümü incesticide albümünün bile :wink:
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

in utero degil, "bleach" madem bu kadar cok biliyon :lol: benle iddialasiyon.. o zaman sole bakalim, in utero nun anlami nedir? :wink: sozluge bakma hic.. :lol:
Kullanıcı avatarı
mavisakal_kan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

grungy BENCE dedim yani sana göre bleach olabilir ben en çok in uteroyu sewerim ''rape me'' ''all apologies'' heart shape box'' ''dumb'' ''milk it'' pennyroyal tea'' gibi en sewdiğim şarkılar o albümde.. vala ne yalan söyliyim anlamını bilmiorum :oops: böle diyincede sözlüğe bakmadım sahtekarlık olurdu :P
Benim için dua et!.. çünkü ben lanetlenmiş bir ruhum..daha önce lanetlenmemiş bir ruh!!
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

iyi hade ole olsun.. :lol: in utero, bir kadinin anatomisi demek.. sozluk de yazmiyor zaten.
Kullanıcı avatarı
mavisakal_kan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

bak öğrenmiş oldum :) unplugged in new york albümüde küseldir.. yaw dave manyak bi baterist.. sliver de konuşturuor vala :twisted:
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

evet haklisin cok iyi, gaz bir baterist, gitarist, soz yazari, ortam adami.. :lol: ama soundgarden dan matt cameron ve alice in chains den sean kinney de teknik olarak ondan cok daha iyilerdi.. sliver benim en sevdigim parca yaw.. sozleri felan da muthis.
Kullanıcı avatarı
mavisakal_kan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

vala grunge tan çok heavy metal dinlerim.. nirvana istisna (her ne kadar grunge tan uzaklaşmış olsada) mesala iron maiden i nirvanadan çok sewerim.. yinede nirvana çok özeldir herzaman benim için
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

tek tarz felan olmaz, herseyi dinlemek lazim. :lol:
Kullanıcı avatarı
peace_maker
Üye
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen peace_maker »

lise hayatın sana en çok neyi hatırlatıyo deseler aklıma ilk gelen nirvana oludu.yaklaşık bi yirmi parçasını ezbere biliyodum bi aralar,ewe gelir tektek bütün parçalarını dinnerdim.manyağıydım bi zamanlar :)
grungy
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Mesaj gönderen grungy »

ne guzel..
Kullanıcı avatarı
peace_maker
Üye
Üye
İletişim:

güzlde, bu kadaar sevdiğin bi grubun müzik yapmaması adama kötü koyuyo.bi yerden sonra şarkılar sıkıo, yeni şarkılar dinnemek istiyosun.bütün şarkılarını dinnemedim bi gün tam anlmıyla sıkılırım die
Kullanıcı avatarı
mavisakal_kan
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

peace_maker yazdı:güzlde, bu kadaar sevdiğin bi grubun müzik yapmaması adama kötü koyuyo.bi yerden sonra şarkılar sıkıo, yeni şarkılar dinnemek istiyosun.bütün şarkılarını dinnemedim bi gün tam anlmıyla sıkılırım die
haklısın ama hiç yayınlanmamış kayıtlar var.. courtney love denen ... kişi paragözlülüğü bırakırsa dinleyebiliriz..
Kullanıcı avatarı
peace_maker
Üye
Üye
İletişim:

allahın k..tağı o ya,izin verme hakkının onda olması çok saçma.nirvana (ilk senelerde) şehir şehir gezip adını duyuırmaya başarken bu s..tük ortalarda yoktu,şarkıların telif hakkı nasıl bu karıda annamıyorum
Kullanıcı avatarı
Nymphe_MeL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Nymphe_MeL »

glam yazdı:yok be benim en son gördüğüm fotosunda güzel değildi üzülmüştüm babasına çekmemiş diye.varsa güzel fotosu yollasanıza
Resim
gayet de benzio bnce kurt e
Kullanıcı avatarı
Nymphe_MeL
Müdavim Üye
Müdavim Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Nymphe_MeL »

glam yazdı:yok be benim en son gördüğüm fotosunda güzel değildi üzülmüştüm babasına çekmemiş diye.varsa güzel fotosu yollasanıza
Resim
gayet de benzio bnce kurt e
Kullanıcı avatarı
peace_maker
Üye
Üye
İletişim:

ewet gayet babasına benziyo
glam
Üye
Üye

Mesaj gönderen glam »

benziyo?
i am always mine!
Kullanıcı avatarı
peace_maker
Üye
Üye
İletişim:

glam yazdı:benziyo?
ewet
ollie
Üye
Üye

Mesaj gönderen ollie »

yazık hemde çok yazık frances'de anası gibi olucak onu kurtarmalıyız onu bitch'in elinden..plan hazır bu büyük kaçırma olayı için grungy'i görevlendiriyorum.hazır greencard çekilişine girmişken bu olayı ancak sen kotarırsın.greencard olayı yatarsa kimlik,pasaport felan hazır..bak görev başarısız olursa seni pasifiğin serin sularında surf yaptırırım.hele sıvışmaya hiç çalışma seni tayyibe veririm o sana ne yapacağını bilir eheheh.. :D :D