grungy yazdı:bir de punk isen sen? nicin yazilarda seviye ariyorsun? daha demin seviyesizlik benim icin sorun degil diyordun, simdi de seviyesiz adamla muhatab olamam diyorsun..
"ama benim fikirlerime saygı duyulması da çok umrumda değil açıkçası, o yüzden dilediğini yazabilirsin. " bunu yazan sensin..
cok tuttarsizsin. bu arada benim seviyem seni ilgilendirmez, bir daha cevap yazma oyleyse.
ben tanımadığım insanlarla küfürlü konuşmam, saçma sapan laflarla başkalarını rahatsız etmem, bunun punk olmayla ne alakası var? seviyesizlik senin seviyesizliğin o yüzden dilediğini yap bana ne ben bunu diyorum, sen okuduğunu da anlamıyorsun.
buraya yazacaksan gnr ile ilgili yaz bence , başka bir şey yazacaksan özelime yaz milleti de rahatsız etme.
baştan aşağı süpersin, uuuuu korktum kekelemeye başladım şimdi 8O
bence sen komplekslerini başka yerde kus. yönetici olmam , punk olmam
rocker olmam zaten benim çok canımı sıkıyordu
guns ile ilgili yaz buraya özelime istediğin kadar kus
grungy yazdı:hoca senin isin gucun yok sanirim, tr olayina bir de yurt disi forumlarini katmisin.. punkmis.. alayiniz punk olsa kac yazar? punk adamin internette ne isi var?
aynaya bakiyorum tartismakla kalmayip, kendimi dovuyorum zaten.
paragrafi olmayan son paragrafa cevabim, sen benle duzgun konusmazsan, ben kullanirim..
valla punk nedir, gnr nedir bilmeyen bir adamla ben daha muhatap olamayacağım. haketmediğin halde ben seninle düzgün bir şekilde konuşuyorum öyle de devam edeceğim, aşaıdaki yazılarından seviyen belli oluyor.
ollie kardeş axl'ın saçının kalmaması g.t göbek olması önemli değil işlevi önemli son iki yıldaki konserlerindeki performansı gösterecek adam yok alemde. gnr'ı slash duff ve matt'in olduğu grupta aramayıp linkin park'ta mı arayacaktık?bu arada vr'yi de glam rock yapmışsın kolay gelsin. 8O
nasıl şimdi oldumu..düzelltim yazıyı..bu arada şu tartışmanıza son verin..öpüşüp,koklaşın barışın bakiim..ne biçim punksınız siz böle benim bildiğim punklık sokakta olur forumda değil...
5 Mayıs 2004 — mor ve ötesi’nin son albümünü;
"Yeni Dünya’ya yalan yanlış bir cevap, üsturuplu ama yersiz kaos, samimiyetsiz isyan,
karşılığını amaçsızca arayan ezik bir çığlık" ifadeleriyle tanımlayabiliriz.
punklar ön yargıdan uzak, tüm genellemerden bağımsız oldukları için bunları aşmışlardır. evliya değil ama şıh torunuyum. gnr'ı bu yüzden çok severim, keşke herkes olduğu gibi takılabilse.
bu arada axl'ın rapid fire adlı bir grupla yaptığı demo kayıtları e-bay'da satışa sunulacakmış, kapan alır derim.